Jump to content

Mарија Миленковић

Члан
  • Број садржаја

    13
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

О Mарија Миленковић

  • Рођендан 02/26/1983

Profile Information

  • Пол :
    Женско

Скорашњи посетиоци профила

1170 посетилаца

Mарија Миленковић's Achievements

Тек дошaо/ла

Тек дошaо/ла (1/9)

26

Форумска репутација

  1. Каже се "родитељи једу кисело грожђе, а деци трну зуби", пословица стара колико и грех, вероватно... Грехе родитеља, мислим на неокајане, испаштају деца, јер причешћивати се, а не веровати да Христос узима наше грехе на себе онда је и причешће апсурдно.
  2. Добро је кад имам некога са ким могу и да причам и да ћутим и да нам буде супер у оба случаја. Добро је када мене неко инспирише на добра дела и када ја то исто чиним некоме. Добра је безусловна љубав- она све покреће.
  3. Показујем своја осећања и да не покажем види ми се у очима. Мислим да неко мора да буде много вешт па да сакрије то што осећа или да саговорник буде нимало емпатичан па да не схвати шта тај неко осећа. Најбоље кад "су карте отворене" и за оно што осећамо и мислимо, за мене је и најгора истина боља од најлепше лажи. Волим да знам на чему сам са неким, па се тако понашам и према другима, али понекад настрадам...
  4. Све што сам рекла је истина, а ако ће ме разапети за истину, па нека раде како им воља, ако имају аргументе у Светом Писму за своје речи можемо да причамо, ако не Неверица ми је да се о овако нечему расправља управо овде.
  5. Урадили смо што је до нас, побунили смо се пред парду срама и рекли да то не желимо, а тако требамо и морамо сваки пут кад им тако нешто падне на памет! Да не бисмо били само неми посматрачи. У својој кући нека свако ради како му воља, има савест па нека му суди, али не прихватам да ме неко убеђује да је то нормално. Нисмо ми једини који ово не желимо у нашој земљи, али се врло мало прича о томе који све народи и земље ово не желе, али зато нашироко причају о некима који су прихватили. Живи били па видели како ће завршити. Важно је да нама буде чиста савест да смо урадили све што је до нас да се то "семе" не запати код нас и да донесе лош род, јер ћемо и за то одговарати.
  6. Људи распитајте се мало одакле је потекла идеја о хомосексуалности (из Америке), ко финансира све те организације, како је могуће да су толико активне, коме иде у прилог идеја о популаризовању таквог понашања. Према томе СВИМ СИЛАМА се морамо одупирати тој идеји да је све то нормално, а камо ли да се то легализује у било ком облику. Ма шта у животу радили морамо имати потврду за то у Светом Писму, а оно је јасно у том погледу- све је то мрзост пред Господом!
  7. Ова књига није у целости на српском, колико сам информисана :.mislise. . Шта са нама који не знамо руски? Такође бих препоручила заинтересованим да прочитају "несвети, а свети" , Архимандрита Тихона. Одлична књига са причама о Руским Старцима нашег времена!
×
×
  • Креирај ново...