Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

Ne znam ali volje bi da ne živim u grijehu.

Ako zaista želite da se izbavite iz ovog velikog greha koji je zaista veliki najbolje bi bilo da povedete jedan iskren razgovor sa suprugom i zajednički rešite taj problem ,čitajte Akatist u čast Bogorodičine ikone Tri radosti svakodnevno i problem će se rešiti imajte vere.Poslušajte savet oca Joila  ma kako vam njegovi saveti bili čudni , bilo kog duhovnika  ili sveštenika ako pitate dobićete isti odgovor .

Hvala na podršci.Sa suprugom sam razgovarala ali sada treba nešto praktično poduzeti a teško ide.Vjerujem u pomoć Gospoda i Presvete Bogorodice kojima se molim za pomoć. :0104cheesy:

Prvi put čujem za Bogorodičnu ikonu Tri radosti, pokušaći naći na internetu.

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Ako zaista želite da se izbavite iz ovog velikog greha koji je zaista veliki najbolje bi bilo da povedete jedan iskren razgovor sa suprugom i zajednički rešite taj problem ,čitajte Akatist u čast Bogorodičine ikone Tri radosti svakodnevno i problem će se rešiti imajte vere.Poslušajte savet oca Joila  ma kako vam njegovi saveti bili čudni , bilo kog duhovnika  ili sveštenika ako pitate dobićete isti odgovor .

Hvala na podršci.Sa suprugom sam razgovarala ali sada treba nešto praktično poduzeti a teško ide.Vjerujem u pomoć Gospoda i Presvete Bogorodice kojima se molim za pomoć. :0104cheesy:

Ova ikona praznuje se 26. decemra po starom kalendaru , akatists se čita za izbavljenje od mnogih životnih nevolja , pri vaspitanju dece , za supružnićku ljubav i jednomimislije . Samo vera i molitva , ako imate vere nesmete i nemožete imati strah .Gospod je uvek sa nama ako smo mi uvek sa njime.
Подели на овим сајтовима

Ako zaista želite da se izbavite iz ovog velikog greha koji je zaista veliki najbolje bi bilo da povedete jedan iskren razgovor sa suprugom i zajednički rešite taj problem ,čitajte Akatist u čast Bogorodičine ikone Tri radosti svakodnevno i problem će se rešiti imajte vere.Poslušajte savet oca Joila  ma kako vam njegovi saveti bili čudni , bilo kog duhovnika  ili sveštenika ako pitate dobićete isti odgovor .

Hvala na podršci.Sa suprugom sam razgovarala ali sada treba nešto praktično poduzeti a teško ide.Vjerujem u pomoć Gospoda i Presvete Bogorodice kojima se molim za pomoć. slavabogu

Ova ikona praznuje se 26. decemra po starom kalendaru , akatists se čita za izbavljenje od mnogih životnih nevolja , pri vaspitanju dece , za supružnićku ljubav i jednomimislije . Samo vera i molitva , ako imate vere nesmete i nemožete imati strah .Gospod je uvek sa nama ako smo mi uvek sa njime.

Evo upravo nađoh Akatist a ikonu ću ako Bog da potražiti.  :0104cheesy:

"Невоља је било и биваће, људи и нељуди је бивало и биваће. Околности не зависе увијек од нас, али да ли ћемо бити људи или нељуди то од нас зависи."

Подели на овим сајтовима

Hvala. :0104cheesy: slavabogu

Подели на овим сајтовима

Ako zaista želite da se izbavite iz ovog velikog greha koji je zaista veliki najbolje bi bilo da povedete jedan iskren razgovor sa suprugom i zajednički rešite taj problem ,čitajte Akatist u čast Bogorodičine ikone Tri radosti svakodnevno i problem će se rešiti imajte vere.Poslušajte savet oca Joila  ma kako vam njegovi saveti bili čudni , bilo kog duhovnika  ili sveštenika ako pitate dobićete isti odgovor .

Hvala na podršci.Sa suprugom sam razgovarala ali sada treba nešto praktično poduzeti a teško ide.Vjerujem u pomoć Gospoda i Presvete Bogorodice kojima se molim za pomoć. slavabogu

Evo upravo nađoh Akatist a ikonu ću ako Bog da potražiti.  :0104cheesy:

mozes li dati link  za akatist ,isto prvi put cujem za njega
Подели на овим сајтовима

mozes li dati link  za akatist ,isto prvi put cujem za njega

http://www.molitvenik.in.rs/akatisti/akatisti_Bogorodici/akatist_Bogorodici_tri_radosti.html

Икону немогу да нађем

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• У вези са браком

1) Матеј 19 / 4-6, 2) Еф. 5 / 22-23, 3) Јеврејима13 / 4.

Hvala.

Подели на овим сајтовима

Na sajtu Molitvenik imate dosta akatista , a postoji i knjiga zbornik Bogorodičinih akatista ( ukupno56)

Pronašla sam i ja Akatist na tom sajtu, a ikonu bi voljela imati.Neka se javi neko ko pronađe.

Подели на овим сајтовима

Poslušajte savet oca Joila  ma kako vam njegovi saveti bili čudni , bilo kog duhovnika  ili sveštenika ako pitate dobićete isti odgovor .

А ти си питала све духовнике и сви су ти исто рекли?

Да не лажеш мало?

Подели на овим сајтовима

Погурај ти то крштење кад већ хоће  amin-nas

U pravu si.  :0104cheesy:

poturanje nekome nesto nije u redu nikad nigdje a u ime Bozije  nikako ,zar nije tvoj muz krsten vec a krstenje se priznaje valjda svagdje ,drugo je ako neko svojom voljom  nesto oce  a ne stobi drugi htjeli  da uradi 
Подели на овим сајтовима

пс ипак, нек се они лепо угледају на  :0104cheesy:

Ок, убудуће се са тобом не шалим.

confused

bleh немој да си на крај срца, видиш да сам ставио смајлије после  0202_238
mozda ih ti vidis, ja ne
ајао  :0104cheesy:

еве цитат.

пс значи пази нас, 06:36, рана зора, а ми, ударници на форуму и још о чему ћаскамо .. еее да се бре угледају на нас

:cheesy2: :0104cheesy:
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...