Jump to content

Pravoslavna draga Saveta... :)

Препоручена порука

Драга Савета,

зашто људи лажу, лажно се представљају, причају једно, раде друго, треће мисле?

zato što žive u više realnosti, fiktivnih. Shodno tome u kojoj fiktivnoj realnosti ih zateče raspoloženje i još više trenutna potreba, oni kroje svoju istinu na licu mesta

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

zato što žive u više realnosti, fiktivnih. Shodno tome u kojoj fiktivnoj realnosti ih zateče raspoloženje i još više trenutna potreba, oni kroje svoju istinu na licu mesta

Толико је истинито да сам морао да цитирам цео пост! Генијално! Захваљујем 8086.gif :)

Подели на овим сајтовима

Saveta to zna iz iskustva (svog) LOL

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Saveta, molim Vas promenite avatar. Svaki put kad ga vidim uznemirim se. Bas je surov. Gadja negde... uh uh uh. Izvinite na neprikladnom upadu u sjajnu temu... :)

"Обратио си плач мој у игру мени,

растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12)

Подели на овим сајтовима

Saveta, molim Vas promenite avatar. Svaki put kad ga vidim uznemirim se. Bas je surov. Gadja negde... uh uh uh. Izvinite na neprikladnom upadu u sjajnu temu... :)

Iz ljubavi prema vama, promeniću, slatka moja 1324_womens

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Iz ljubavi prema vama, promeniću, slatka moja 1324_womens

Huh, lakse se dise... Merci.  :)

"Обратио си плач мој у игру мени,

растргао си врећу (туге) моје, и опасао ме весељем." (Пс. 29.12)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Жао ми је да замре ова тема, јер су одговори увек одлични :)))

Драга Савета,

зашто се неки верујући људи одају телесном, занемарују душу, а уста им пуна Бога? :)))

Подели на овим сајтовима

Iz ljubavi prema vama, promeniću, slatka moja

eto, to je pravi hriscanin...velika je njegova ljubav prema bliznjem..... dobar decko

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

eto, to je pravi hriscanin...velika je njegova ljubav prema bliznjem..... dobar decko

ljubav zavisi od toga šta se od mene traži LOL

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Жао ми је да замре ова тема, јер су одговори увек одлични :)))

Драга Савета,

зашто се неки верујући људи одају телесном, занемарују душу, а уста им пуна Бога? :)))

samo za Srki boj-a

"Zato reče Gospod: Što se ovaj narod približuje ustima svojim i usnama svojim poštuje me, a srce im daleko stoji od mene, i strah kojim me se boje zapovest je ljudska kojoj su naučeni,"; Isaija 29,13

1324_womens 1324_womens 1324_womens

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

jubav zavisi od toga šta se od mene traži LOL

pa kako to Mozz...? treba da bude bezuslovna ljubav... :dedica:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

То значи волим онога ко ми не поставља никакве услове... :)
ccc....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

pa kako to Mozz...? treba da bude bezuslovna ljubav... :dedica:

da, bezuslovna za blagorazumne situacije... neću valjda da skočim u bunar Hrista radi ako neko to traži od mene ili ako neki brat lenjčari godinama i ništa ne radi da mu konstantno dajem novac npr. Budite mudri kao zmije a bezazleni kao golubovi. Ako je bezuslovna ljubav onda ovo o zmijama otpada

• Волим 1

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Draga Saveta , odavno ti nisam pisala,hvala Bogu nije ni bilo potrebe do one da te pozdravim i raspitam se za tvoje zdravlje.

Kako si sa zivcima ? Lazu li te pacijetni ?Ili je laz njihiva istina ? Kako uspevas da i sama ne odlepis od zbog nas ovakvi sto smo ?

Ti si jaka zena .

Ali ,ja ,ja nisam kao ti . Ja sve primam k srcu.  .

P.s. Secam se neke price,kad savetujemo ,mi kao da bacamo kamenje u provaliju,a oni koji treba da ispune nase kriterijume su zapravo oni mucenici koji treba da izadju iz te rupe u koju su sami upali.  0703_read   Imas li neki kamen da mi dobacis ovamo gde sedim i cekam da se tvoje nadahnuto pismo pojavi pred mojim ocima  ?

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...