Adelaida Написано Јун 16, 2015 Пријави Подели Написано Јун 16, 2015 Draga Saveta... Trenutno nemam nikakvih problema...vesela sam i srecna....moja okolina kaze da to nije " normalno" ....sta ti mislis? Sta da radim, prosto me sikaniraju iz drustva jer ne znam sta je i ko je Zmaj od Sipova, i nemam pojma sta je rekla Maca Diskrecija.... Novca imam dovoljno za sve sto mi je neophodno... nije mi tesko da ustanem ujutru Nedeljom i da stignem na vreme na Liturgiju, kao ni da ostanem na njoj do kraja.... Ne interesuje me ko je sa kim i zbog cega, niti znam ko koja kola vozi.... Ima li mi pomoci? Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 16, 2015 Пријави Подели Написано Јун 16, 2015 Ti si slucaj za Dr Agoljuba i Lekoviti Show (ako si gledala o cemu se radi) Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 16, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Јун 16, 2015 Draga Saveta... Trenutno nemam nikakvih problema...vesela sam i srecna....moja okolina kaze da to nije " normalno" ....sta ti mislis? Sta da radim, prosto me sikaniraju iz drustva jer ne znam sta je i ko je Zmaj od Sipova, i nemam pojma sta je rekla Maca Diskrecija.... Novca imam dovoljno za sve sto mi je neophodno... nije mi tesko da ustanem ujutru Nedeljom i da stignem na vreme na Liturgiju, kao ni da ostanem na njoj do kraja.... Ne interesuje me ko je sa kim i zbog cega, niti znam ko koja kola vozi.... Ima li mi pomoci? Situacija je krajnje ozbiljna, alarmantna čak. Predlažem dve opcije - Prva - glasno im pusti pesmu territorial pissing od Nirvane i nateraj ih da dok slušaju jedu starinske pišingere Druga - drastičnija metoda podrazumeva seriju injekcija u abdomen i skočni zglob pomenutih uz zvuke Marseljeze. Za to vreme gledaj da udaraš u ono ručno zvonce i viči - I mi konja za trku imamo..... i tako bez prekida. Izaberi sama Adelaida је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јун 16, 2015 Пријави Подели Написано Јун 16, 2015 Ti si slucaj za Dr Agoljuba i Lekoviti Show (ako si gledala o cemu se radi) evo bas sad pocinje... ( znala sam da sam tezak slucaj ) Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јун 16, 2015 Пријави Подели Написано Јун 16, 2015 Druga - drastičnija metoda Vise je u skladu sa mojom licnoscu.... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 Dobra vam noć! Pozdravlja vas vaša draga saveta... nadam se da sam vam nedostajala barem koliko i vi meni JESSY, Дијана., Јанко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 пре 2 минута, w.a.mozart рече Dobra vam noć! Pozdravlja vas vaša draga saveta... nadam se da sam vam nedostajala barem koliko i vi meni Ааааааааааааа!!!!!!!!!!! Моциииииииии!!!!!!!!!!! Најзад нешто лепо данас. Sanja Т., w.a.mozart, ВИЛМА and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Лонг тајм но си... Оде нам Џорџ. Како да спим, драга Савета? w.a.mozart and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Врло лако... ако знаш куда је отишао На теби је да одлучиш: егзистенцијално созерцање трагедије смрти која и од анонимног кога познајемо кроз један аспект његове личности чини трагедију или цветићи и лимунадице у евхаристијском духу и нешто типа - поздрави га на следећој литургији од мене- Искрено, предлажем алтернативу - каква год да је п.с. Радујем се поновном сусрету, макар и овако АлександраВ, Јанко, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 1 hour ago, w.a.mozart рече Dobra vam noć! Pozdravlja vas vaša draga saveta... nadam se da sam vam nedostajala barem koliko i vi meni Više nego i slutiš, draga moja...i drago mi je da si tu, sa nama. Imala bih jedno pitanje, koje me jako muči, i zaista nisam pametna kako da ga riješim. Imam jednog člana porodice koji jako voli životinje. Tako, dovede svako malo nešto živo doma, ali kako taj medeni član ima puno obaveza, nema vremena da brine o tim životinjama, i osim dobre volje, ne nudi ništa drugo, ali malo li je dobra volja? Imamo predivnu kucu, koja više nije mala, i kada se zaleti da me pozdravi, prevrne me...baš slatko. Dan mi počinje sa čišćenjem dvorišta, kupljenjem ostataka od otirača, koje više ne mogu nadospijevati. Veš ne smijem raširiti, jer se preslatka kuca igra sa njim, a o obući neću ni da govorim....preselila sam sve u sobi na spratu, jer jedino tamo kuca ne zalazi. Na kucu se ne podiže ton, jer je vrlo osjetljiva i pašće u depresiju. Imala bih do sjutra da nabrajam, ali sa kucom ću stati tu. Maca...to je sledeće. Prvo nam je jedna gostovala sedam dana, a onda je tako fino legla u kuću, kao ukras, da se pokazala želja za istom. Uskoro nam stiže i persijska maca...ova je za sedam dana uspjela da mi izgrebe namještaj, oliže cijelu kuhinju, počupa zavjesu, i zamrsi sav moj nakit...koji sam takođe bila prisiljena da prenesem na gornji sprat. Ja se sada pitam, da li da se i ja preselim u istu sobu, ili da uzmem kakvu oklagiju, pa da omlatim kako sve te drage goste, tako i tog mog člana familije, i kako da odradim to, a da se izbjegne kolektivna depresija? Hvala velika, draga i najdraža, Saveta. Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 пре 4 часа, w.a.mozart рече Врло лако... ако знаш куда је отишао На теби је да одлучиш: егзистенцијално созерцање трагедије смрти која и од анонимног кога познајемо кроз један аспект његове личности чини трагедију или цветићи и лимунадице у евхаристијском духу и нешто типа - поздрави га на следећој литургији од мене- Искрено, предлажем алтернативу - каква год да је п.с. Радујем се поновном сусрету, макар и овако Драга моја, код тебе све "екстремноооо". Има ли неки средњи пут? Пинк и цвеће не волем, а нисам ни депресивац па да се убедачим... Отиш'о је - сарму проб'о није. Где је стигао нем појма, ал' се надам... Бојим се да сам млак... Ни врућ ни 'ладан. А тамо у Књизи пише да то није никако добро. Значи ли то да ме не брине Џорџово стање, него моје??? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 пре 6 часа, w.a.mozart рече Dobra vam noć! Pozdravlja vas vaša draga saveta... nadam se da sam vam nedostajala barem koliko i vi meni Драга савета...живот је лепши кад знамо да си ту. Веома си недостајала. Е , сад ка си ти ту, реци ми, молим те, где смо то ми (форумаши) ? Како ти се чинимо? АлександраВ, Јанко, w.a.mozart and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Здраво драга савета, кое има по град? Драшко, АлександраВ and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2016 On 27.12.2016. at 23:48, Лазар Нешић рече Здраво драга савета, кое има по град? haha ćaos, po grad standardno - Јанко and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 29, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2016 On 27.12.2016. at 7:48, Сања Т. рече Драга савета...живот је лепши кад знамо да си ту. Веома си недостајала. Е , сад ка си ти ту, реци ми, молим те, где смо то ми (форумаши) ? Како ти се чинимо? Haug, sister slatka. Meni ste svi ok - mada moram malo da prelistam teme i abrove pa da vidim a za to trenutno nemam mnogo temporalnog korpusa jer mora od nečeg i da se živi. Mislim, mogu ja i online da postavim peticiju da mi se plaća stan i hrana al to čuvam kao plan B, u nogavici od bermuda LOL Јанко and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука