Princess Bella Написано Јул 28, 2017 Пријави Подели Написано Јул 28, 2017 Savetice, Reci mi nesto lepo o smislu zivota. Ako ti nije tesko, molim te. Toliko zivimo i radimo, trudimo se i borimo. Da li je smisao zivota nirvana? Kakva je to sreca? I da li su Srbi zaista najgori narod? Odgovori mi kad mozes. Puno pozdrava. w.a.mozart and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 28, 2017 пре 2 часа, Драшко рече A u stvari me najviše plaši šta će ova druga vatra (nije žena) da mi prebacuje i skače po ganglije zbog toga.... е, па не може се у исту реку два пута ући... или тако некако Стра лојзе чува. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 28, 2017 пре 26 минута, Princess Bella рече Savetice, Reci mi nesto lepo o smislu zivota. Ako ti nije tesko, molim te. Toliko zivimo i radimo, trudimo se i borimo. Da li je smisao zivota nirvana? Kakva je to sreca? I da li su Srbi zaista najgori narod? Odgovori mi kad mozes. Puno pozdrava. Хвала за пољупчић, драга моја! Елем, лепа ствар је у томе што смисао живота постоји. Нирвана је супер концепт, Савета га је опитовала али је схватила да то не иде тако иако има много лепих уплива Рад и труд сами по себи нису ни добри ни лоши, битна је мотивација иза истих. Савета рецимо млати паре због своје породице а неко млати породицу ради пара - све је ствар приоритета. Срећа је прецењена, посебно у Србији а веруј ми, имам рођака који се зове Срећко и студира скоро 10 година, па ти сад види. Смисао се на грчком каже Логос капиш? п.с. Да, Срби вероватно јесу најгори народ AnaLaz, Sanja Т., Bogdan011 and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Princess Bella Написано Јул 29, 2017 Пријави Подели Написано Јул 29, 2017 Hvala, Saveta. Ne znam da li si cula ovu pesmu i pogledala ovaj spot. Zelim da cujem tvoje misljenje. w.a.mozart and БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 29, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2017 Драга моја, само због великог снисхођења сам успела да издржим неких 59 секунди. Симпатична је ова цурица, шта знам. Чини се да јој вожња не иде од руке али сам сигурна да има времена да открије своје таланте јер је млада и перспективна. Није ово баш Светина шољица чаја п.с. на шта је требало да обратим пажњу? хехе Чунга Лунга and БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Princess Bella Написано Јул 29, 2017 Пријави Подели Написано Јул 29, 2017 пре 49 минута, w.a.mozart рече Драга моја, само због великог снисхођења сам успела да издржим неких 59 секунди. Симпатична је ова цурица, шта знам. Чини се да јој вожња не иде од руке али сам сигурна да има времена да открије своје таланте јер је млада и перспективна. Није ово баш Светина шољица чаја п.с. на шта је требало да обратим пажњу? хехе Ovo slusa omladina. Decaci i devojcice. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 29, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2017 Аууууу, црна ја! А ја мислила да омладина блеји а да јој агенције и клубови за паре нуде девојке и другови Овога није било кад сам ја била девојка. Знало се ко вози трактор а ко отвара капију, да не кажем - капиџик! Општи унисекс. Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Princess Bella Написано Јул 29, 2017 Пријави Подели Написано Јул 29, 2017 пре 29 минута, w.a.mozart рече Аууууу, црна ја! А ја мислила да омладина блеји а да јој агенције и клубови за паре нуде девојке и другови Овога није било кад сам ја била девојка. Знало се ко вози трактор а ко отвара капију, да не кажем - капиџик! Општи унисекс. Bilo je svega, samo to nikad nije bilo cool i pozeljno ponasanje. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 29, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2017 Da, oduvek je bilo svega ali ne u toliko jmeri i nije bilo tako lako dostupno. U tom smislu, preporučujem svima knjigu koju Saveta trenutno čita a zove se Darknet od Džejmija Bartleta Princess Bella је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Princess Bella Написано Јул 29, 2017 Пријави Подели Написано Јул 29, 2017 пре 2 часа, w.a.mozart рече Da, oduvek je bilo svega ali ne u toliko jmeri i nije bilo tako lako dostupno. U tom smislu, preporučujem svima knjigu koju Saveta trenutno čita a zove se Darknet od Džejmija Bartleta Hvala ti na preporuci. Zelim da znas da sam knjigu preuzela u pdf formatu i da cu je sigurno procitati u narednom periodu. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Август 7, 2017 Пријави Подели Написано Август 7, 2017 On 7/28/2017 at 20:43, w.a.mozart рече je l ti to reko uživo ili virtuelno? Ako se ne poznajete a video ovu sliku sa babom možda se čovek u međuvremenu pita: Jesam li siguran da je ona ova levo? p.s. da mu nisi replicirala nešto na nemačkom? Уживо, уживо! Срела сам га јуче испред куће и питала га хоће ли да се сликамо са мојим кером каже, где ти је кер реко, па додаћу га у фотошопу, човече, откуд мени кер Ти ниси нормална! Марш и ти! И тако... Није он за мене, Савета, много је неозбиљан. Milica Bajic, АлександраВ, w.a.mozart and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 20, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 20, 2018 hehe evo i mene i to totalno u duhu Hristovih reči: Još malo, i nećete me videti; i opet malo pa ćete me videti; tu sam pa ako neko ima nešto da kaže, pita, bocne ili provocira... slušam. Ponavljam: Još malo, i nećete me videti; i opet malo pa ćete me videti; Phoebe, goranger and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 29, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Април 29, 2019 Hristos vaskrse! Saveta zna za red. Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aleksandra_A Написано Мај 16, 2019 Пријави Подели Написано Мај 16, 2019 Draga Saveta, Ne znamo se od ranije, ali pratim tvoje pisanje ovde, i prija mi miks humora i krajnje ozbiljnosti, jer sama često patim od krajnje ozbiljnosti s nedostatkom humora, uglavnom kad su u pitanju religijske teme - teško je biti hrišćanin i fatalista, ako ne i nemoguće! (inače imam normalan smisao za humor, da se razumemo :D) elem, da pređem na konkretno pitanje - kako izaći na kraj s nekim ko pokušava da se unutar odnosa s nama postavi kao pametniji, jači, opušteniji, često kroz netraženo davanje saveta, onda kada se mi ponašamo normalno - živeći svoj život an ženeral? Dakle, u pitanju je konstantni apel da se nama pripišu slabosti i koje imamo i koje nemamo, a drugoj strani često nerealna mudrost. Probala sam strpljenje, smirene normalne odgovore, ali ipak ne volim da me neko tumači kao slabića, te se bojim krize samog odnosa ako nešto smislenije ne kažem. Inače je u pitanju osoba koju mnogo volim i dugo poznajem. Hvala! Sanja Т. and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Мај 22, 2019 Пријави Подели Написано Мај 22, 2019 Само да честитам 106. рођендан Aleksandra_A је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука