Милан Б Написано Јул 29, 2014 Пријави Подели Написано Јул 29, 2014 Draga Saveta, Jelen ili Lav? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 29, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2014 Draga Saveta, Jelen ili Lav? Lav Драшко је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 29, 2014 Пријави Подели Написано Јул 29, 2014 Lav Me too Good choice Savetta! JESSY and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 29, 2014 Пријави Подели Написано Јул 29, 2014 Lav лако питање, лак и брз одговор.... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 29, 2014 Пријави Подели Написано Јул 29, 2014 Lav Nikšićko ;-) Милан Б је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 29, 2014 Пријави Подели Написано Јул 29, 2014 Nikšićko ;-) ZAJEČARSKO! Oglo and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јул 29, 2014 Пријави Подели Написано Јул 29, 2014 Ма мерак не само што је добро већ је и етикета оштанпана на ћирилици . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јул 29, 2014 Пријави Подели Написано Јул 29, 2014 @@Срђан Ранђеловић, i @@VizantijskoPlavo, ljudi se rastavljaju da bi se sastavili, i obratno izvinite što komentar nije bio duhovit Срђан Ранђеловић, Danijela, Саша од Москве and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 ZAJEČARSKO! VALJEVSKO Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 31, 2014 Пријави Подели Написано Јул 31, 2014 VALJEVSKO Ди си бре ти?! Само се на пиво одазиваш Mironosica је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Август 18, 2014 Пријави Подели Написано Август 18, 2014 Драга Савета, зашто људи лажу, лажно се представљају, причају једно, раде друго, треће мисле? Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 18, 2014 Пријави Подели Написано Август 18, 2014 зашто људи лажу, лажно се представљају, причају једно, раде друго, треће мисле? трофазне личности или ти "tripple-grounded persons" упс. опет се мешам у Саветин посо feeble, Срђан Ранђеловић, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Август 18, 2014 Пријави Подели Написано Август 18, 2014 трофазне личности Драшко је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 18, 2014 Пријави Подели Написано Август 18, 2014 упс. опет се мешам у Саветин посо па то се зове инстант утеха....док се Савета не појави.... Срђан Ранђеловић, LISA and Драшко је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Август 18, 2014 Пријави Подели Написано Август 18, 2014 Читам нешто, па сам се замислио и паде ми на памет то питање Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука