Jump to content

Pravoslavna draga Saveta... :)

Препоручена порука

Draga & mila moja,

kako da editujem odgovor na forumu, pošto dok sam na poslu kuckam sa androida?

Primijetio sam da mi se dešava da ponavljam neke riječi više puta a to mi zasmeta.

Primijetio sam da mi se dešava da ponavljam neke riječi više puta a to mi zasmeta.

Predji na iOS i instaliraj tapatalk,

Predji na iOS i instaliraj tapatalk,...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Савета, да ли би икада могла да избациш то ЛОЛ из свога ријечника, много је иритантно?

позз

Ne ali hvala na pokušaju i postavljenom pitanju :bendoff:

Inače, šta znači poZZ

• Волим 1

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

LMAO

v d j z k s u (ovo je samo za one sa nivoom proficiency ili pentakostalce) - postavicu kasnije ceo tekst ako bude bilo potrebno

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Драга Савета,

зашто нас највише нападају они за које се највише молимо?

Зашто нам не верују они који су нас лагали?

Зашто људи своје фрустрације искаљују на онима којима је стало до њих?

Зашто нас људи искориштавају?

Зашто се боримо за људе који су и сами од себе одавно дигли руке?

Зашто је тешко бити нормалан човек?

Подели на овим сајтовима

Draga Saveta,

zasto neki ljudi ne mogu da imaju razumevanja za nase stanje koje je posledica odredjenih problema?

Zasto ljudi zele da nas kontrolisu i dominiraju nad svakim nasim korakom u zivotu?

Zasto osudjuju proslost ako su i oni sami cinili grehe u zivotu, zar nismo svi gresne prirode?

Zasto ljudi ne znaju da cene kada ih stavis na prvo mestu u svom zivotu i kada sve druge zapostavis da bi udovoljio toj jednoj osobi?

'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.'

-Isaija 40:31

Подели на овим сајтовима

Hvala za pitanja,

baš ste skromni... nisam ja Vladeta Jerotić a ovo nije Agape niti je ovaj sa mog avatara onaj novinar, Gajšek LOL

Registrovao sam a čim nadjem vremena, eto me sa answerima

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

baš ste skromni... nisam ja Vladeta Jerotić a ovo nije Agape niti je ovaj sa mog avatara onaj novinar, Gajšek LOL
:)):)) :))

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...