Драгана. Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 @Драгана Колико знам, гледање није грех, већ блудне помисли. Па чим нешто гледаш дуже вријеме, онда то и зажелиш? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Не мора да значи. Постоји прича о светом старцу и његовом ученику. Угледали су лепу жену, а ученик је сагнуо главу. Међутим, старац је гледао жену и прослављао Бога због њене лепоте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Не мора да значи. Постоји прича о светом старцу и његовом ученику. Угледали су лепу жену, а ученик је сагнуо главу. Међутим, старац је гледао жену и прослављао Бога због њене лепоте. Боже ме опрости, али ако ти видиш неку '' набуџену рибу'', мини шорц који оцртава позадину, и деколте који поприлично открива... да ли би се и тада захваљивали Богу за њену љепоту или би је пожељели сексуално? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Није битно шта бих ја урадио. Навео сам пример лепе жене, нисам мислио на то да је оскудно обучена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 iz vaše male rasprave možemo zaključiti zašto muškarci gledaju druge žene LOL Doslo vreme da ti preuzmemo temu. Саша од Москве and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Није битно шта бих ја урадио. Навео сам пример лепе жене, нисам мислио на то да је оскудно обучена. Битно је. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 или би је пожељели сексуално? и шта ћемо ако је буде пожељео? а што се цура тако обукла? Уххх Савета о чему се овде ради? Шта смемо жељети а шта не? Па ако је неко слободан, пожељеће? Ако није, можда и неће хтјети да пожели? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 и шта ћемо ако је буде пожељео? Уххх Савета о чему се овде ради? Шта смемо жељети а шта не? Па ако је неко слободан, пожељеће? Ако није, можда и неће хтјети да пожели? Па не могу да будем проста, али кад је пожели... кад дође кући... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Па не могу да будем проста, али кад је пожели... кад дође кући... Извини, пошто је Жика био цитиран, а он колико знам још није у браку па може да гледуцка, да види човек просто шта има.... Много компликујемо... Жика је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Савета, учитељице и мајко како себи објашњаваш Стари завет? pa valjda kako pedagog za Hrista... šta znam - izbegavam ga u širokom luku i onda mi je super hehe Volim one epizode sa Josifom, zatim Mojsijem i faraonom - Jul Brinerom ali generalno treba izdržati Stari zavet - još jedan dobar način je da sebi kažeš da se Bog obratio ljudima u njihovom kulturnom kontekstu i shodno običajima i tako dalje, sve u tom stilu... ima od Ace Milojkova dobar tekst o ovome, nekoć beše nanaslovnoj pa ako nadješ pogledaj Панарет and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 и шта ћемо ако је буде пожељео? а што се цура тако обукла? Уххх Савета о чему се овде ради? Шта смемо жељети а шта не? Па ако је неко слободан, пожељеће? Ако није, можда и неће хтјети да пожели? Ja i sa relanim ženskinjama ne umem da izadjem na kraj - kamo li sa nekom fiktivnom pa još dekoltiranom... Treba da se opustiš. Ne uzimaj previše na sebe brige ovoga sveta, već čuvaj mir i živi sa Bogom. Neka ide kako ide... Otac Tadej Vitovnički Naravno, starac Tadej nije imao ove probleme sa guzama koje vrište i dekolteima koji proždiru LOL Саша од Москве, Панарет and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Додао бих и да се не схвата све буквално у Старом Завету. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 evo teksta koji pomenuh https://www.pouke.org/forum/blog/23/entry-376-%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D0%B3%D1%83-%D1%83-%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BC-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%83/ Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 10, 2014 Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Колико знам, гледање није грех, већ блудне помисли. Deco moja, bolje sprečiti nego lečiti. Ne može misao da padne sa neba.Ustvari ,možda i može,ali o tome će neko drugi. A što se starca tiče,on je svoj život potpuno posvetio Bogu i njega je Bog do te mere ispunio da on ne može da vidi ništa više osim Boga i ne može ništa osim da slavi Boga.Mi,na žalost ne možemo da se poredimo sa tim svetim dušama. P.s. Draga Saveta,voliš li nas ovakve ? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 10, 2014 Обожавам 1324_womens Ја сам још гора ) Драгана., Драшко, Жика and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука