Панарет Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 koji termin je po tebi crkveno-korektan? Хомосексуалност, ако се мисли на привлачност према истом полу. Има оно, ако се мисли на ту идеологију ЛГБТ активиста, да је то хомосексуализам w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Kad saznaš, javi mi... ovo i mene zanima. Obrati se Saveti - to ti je prvi korak koji ic ne pomaze. sHa_sarcasticlol w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Драга Савета. Имам један проблем који ме мучи, али не могу сама да га ријешим. Да ли би ми помогла? Зашто мушкаррци ( сви, осим педера) и заузети и слободни блену у друге жене? Зар им није њихова довољна? Пуно ти хвала у потпису: Анонимна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Зашто мушкаррци ( сви, осим педера) и заузети и слободни блену у друге жене? Draga Anonimna, Dok se Saveta ne javi, da ti ja kažem: Jeste. Svi. Samo neki to čine malo mudrije, da ih ne vidiš. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Draga Anonimna, Dok se Saveta ne javi, da ti ja kažem: Jeste. Svi. Samo neki to čine malo mudrije, da ih ne vidiš. Драга мудра госпођо, како ријешити тај проблем? Вратити истом мјером, разбити оклагијом их, ископати им очи, или се обући као и оне па да и други блену у нас? Ајд да раде то онако дискретно, да се не примјети, али кад им очи и уста висе до пода као јо јо, е онда DankaM је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 До греха пут је дуг - прво поглед,па помисао па дело...на вашу срећу ,углавном се заврши на овом другом... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Драга мудра госпођо, како ријешити тај проблем? Вратити истом мјером, разбити оклагијом их, ископати им очи, или се обући као и оне па да и други блену у нас? Ајд да раде то онако дискретно, да се не примјети, али кад им очи и уста висе до пода као јо јо, е онда Hm, ček... Ako nije mnogo često, onda samo progunđaj koju. A ako je mnogo često, objasni čoveku da to smatraš nepoštovanjem i da se suzdrži u tvom prisustvu. I onda gledaj da li se trudi "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 8, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Драга Савета. Имам један проблем који ме мучи, али не могу сама да га ријешим. Да ли би ми помогла? Зашто мушкаррци ( сви, осим педера) и заузети и слободни блену у друге жене? Зар им није њихова довољна? Пуно ти хвала у потпису: Анонимна Draga anonimna, blenu svi - i žene i muški... uglavnom to rade zbog strasti a ponekad iz čiste radoznalosti (priznajem - ova druga varijanta je jako retka) Ali, ne daj se isprovocirati - nije bitno da li blenu već idu li korak dalje... U današnjem društvu, teško je ne baciti pogled... Tu samo molitva pomaže a o svesti da je taj drugi Hristos ne smem ni da pričam, razapeće me na drvce od sladoleda Саша од Москве, Драгана. and Зосима је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Draga anonimna, blenu svi - i žene i muški... uglavnom to rade zbog strasti a ponekad iz čiste radoznalosti (priznajem - ova druga varijanta je jako retka) Ali, ne daj se isprovocirati - nije bitno da li blenu već idu li korak dalje... U današnjem društvu, teško je ne baciti pogled... Tu samo molitva pomaže a o svesti da je taj drugi Hristos ne smem ni da pričam, razapeće me na drvce od sladoleda Драга Савета, ниси ми помогла, али хвала на савјету. И даље ћу вас читати. Поздрав Анонимна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Zašto? Zbog biologije? Mi smo poligamna odnosno poliandrijska (se tako kaže?) bića. Nigde u našem telu ne piše da li smo zauzeti ili nismo i telo to ne zna. Evoluirali smo sa nagonom da ostavimo što više potomaka. Ovo važi i za žene, samo je moźda forma drugačija i teže priznaju.I dan danas ima plemena koja imaju seks sa više partnera tokom života. Monogamija i monoandrija su društvene konvencije, a ne biloški programirane stvari. Kako rešiti? Ne bih znao. Najbolje je ako se sretnu dvoje ljudi koje na sličan način gledaju na te stvari i imaju sličan intenzitet seksualnih nagona, te se razumeju. U suprotnom može da bude gadno. Jednu stvar samo budite sigurne, žene drage - to što on gleda druge, ne znači da mu vi niste lepe ili da nešto ne štima u vezi. Ako mu zaista vi ne odgovarate, ako ima problem sa vama, to će se ispoljiti na hiljadu drugih načina. Ovde je u pitanju je suva bilogija. Seksualnost po prirodi stvari nije isključiva. Veza dva ljudska bića je mnogo mnogo šira od toga. Seksualnost je samo deo i to prolazni. Disklejmer: Nisam Saveta, posebno ne pravoslavna. Samo naglas razmišljam kao i uvek. Саша од Москве and Зосима је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Zašto? Zbog biologije? Mi smo poligamna odnosno poliandrijska (se tako kaže?) bića. Nigde u našem telu ne piše da li smo zauzeti ili nismo i telo to ne zna. Evoluirali smo sa nagonom da ostavimo što više potomaka. Ovo važi i za žene, samo je moźda forma drugačija i teže priznaju.I dan danas ima plemena koja imaju seks sa više partnera tokom života. Monogamija i monoandrija su društvene konvencije, a ne biloški programirane stvari. Kako rešiti? Ne bih znao. Najbolje je ako se sretnu dvoje ljudi koje na sličan način gledaju na te stvari i imaju sličan intenzitet seksualnih nagona, te se razumeju. U suprotnom može da bude gadno. Jednu stvar samo budite sigurne, žene drage - to što on gleda druge, ne znači da mu vi niste lepe ili da nešto ne štima u vezi. Ako mu zaista vi ne odgovarate, ako ima problem sa vama, to će se ispoljiti na hiljadu drugih načina. Ovde je u pitanju je suva bilogija. Seksualnost po prirodi stvari nije isključiva. Veza dva ljudska bića je mnogo mnogo šira od toga. Seksualnost je samo deo i to prolazni. Disklejmer: Nisam Saveta, posebno ne pravoslavna. Samo naglas razmišljam kao i uvek. Управо, биологија је оноо што чини човјека, тако му је и одређено. Но, зар човјек није натприродан, зар неће побиједити смрт? Како онда не може да побиједи глупе нагоне. Ево, ја не гледам, часна пионирска Жика је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Možeš ti svašta da pobeđuješ i da nadilaziš u teoriji i u nekom drugom svetu. U ovozemaljskoj praksi su svi različiti. Neko jedva da ima taj nagon, a kod nekoga je toliki da vrlo lako može da prsne ako ga potiskuje po svaku scenu. Meni lično je najvažnije da ostanem koliko-toliko normalan, a sve ostalo će se nekako rešiti. U prošlosti sam baš oko tih stvari imao stravične probleme, pa sam sad jako oprezan jer znam da žica ima granicu zatezanja. Зосима је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана. Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Možeš ti svašta da pobeđuješ i da nadilaziš u teoriji i u nekom drugom svetu. U ovozemaljskoj praksi su svi različiti. Neko jedva da ima taj nagon, a kod nekoga je toliki da vrlo lako može da prsne ako ga potiskuje po svaku scenu. Meni lično je najvažnije da ostanem koliko-toliko normalan, a sve ostalo će se nekako rešiti. U prošlosti sam baš oko tih stvari imao stravične probleme, pa sam sad jako oprezan jer znam da žica ima granicu zatezanja. Моја жица се стањује и почиње да попушта :/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 Како онда не може да побиједи глупе нагоне. Проблем је у томе што су то исти они глупи нагони који га терају да с тобом оде у кревет. Онога тренутка кад престану сексуално да га привлаче друге жене, престаћеш и ти. Оно што је јединствено у теби и што не може заменити ниједна друга жена је твоја личност, а не тело. Драшко, Саша од Москве, Зосима and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јун 8, 2014 Пријави Подели Написано Јун 8, 2014 A evo i jednog praktičnig saveta - zamislite da je vaš dragi car Solomon. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука