Jump to content

Pravoslavna draga Saveta... :)

Препоручена порука

Драга моја! Како да помиримо плот са нашом кршћанском стварношћу? `ел смемо да навијамо и будемо судионицима СП у Бразилу, обзиром на наше кршћанске корене!? Пошто се све то претворило у Билдерберге и остале "теорије завере" ПРАШТАЈ!

Подели на овим сајтовима

Драга моја! Како да помиримо плот са нашом кршћанском стварношћу? `ел смемо да навијамо и будемо судионицима СП у Бразилу, обзиром на наше кршћанске корене!? Пошто се све то претворило у Билдерберге и остале "теорије завере" ПРАШТАЈ!

Opraštam od srca! Ja se nerviram samo kad naši igraju i još ne mogu da prebolim onu utakmicu s Ganom

https://www.youtube.com/watch?v=eiq_k9zhFEk

pošto naši ne igraju, gledaću i uživati. Plot je tu, bez obzira na fudbal tako da... samo lagano.

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

А `ел грех да навијамо за `рвате и "Змајеве"!?

Подели на овим сајтовима

Opraštam od srca! Ja se nerviram samo kad naši igraju i još ne mogu da prebolim onu utakmicu s Ganom

https://www.youtube.com/watch?v=eiq_k9zhFEk

pošto naši ne igraju, gledaću i uživati. Plot je tu, bez obzira na fudbal tako da... samo lagano.

Какво је говедо овај Кузмановић...

Извини за овај неприкладни упад у тему.

Подели на овим сајтовима

Какво је говедо овај Кузмановић...   Извини за овај неприкладни упад у тему.

Ма хвала тебра! Ал` свакаквих питања има!?  :)

Подели на овим сајтовима

Inače, Ronaldinja smatram za direktnu Božiju intervenciju u cilju povratka lepote i slobode u fudbal

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Ka' cemo na pivo?  :D

Ako ne ranije, onda u Novom Jerusalimu 1324_womens

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...

Draga Saveta,

ja necu da postavljam pitanja, jer pitanja koja mene muce su uglavnom sumorna i zamorna, i prestala sam da ocekujem na njih odgovor (bar od ljudi). Npr. ne razumijem kako to ljudi uspijevaju da zive bez vjere, kakve to odgovore sebi daju o smislu svega i pitaju li se uopste (a mora da se pitaju, makar i nesvjesno, nepitanjem....). No, vjerovatno je to samo jos nesto sto ja ne razumijem.

Ja bih da te pohvalim (ali cik da se ne gordis :) ) za tvoj trud ovde u ovim zanimljivim i duhovitim razgovorima, u kojem nesumnjivo i uzivas, na radost sviju, a na slavljenje dara rijeci u kome ucestvujes, i umnozavas ga, da se pokaze bogatstvo Darodavca.  8086.gif  :pivo:

Подели на овим сајтовима

Npr. ne razumijem kako to ljudi uspijevaju da zive bez vjere, kakve to odgovore sebi daju o smislu svega i pitaju li se uopste (a mora da se pitaju, makar i nesvjesno, nepitanjem....). No, vjerovatno je to samo jos nesto sto ja ne razumijem.
Извињавам се Савети што упадам и теби Дијана што се мешам. Мислим да не треба да се питамо таква питања. Верујем да има људи који "не верују" али немају проблем са смислом јер воле. Имају много љубави, и истовремено немају мржње. Захвални су и пружају уточиште, разумевање, љубав, топлину........(списак подугачак)

И исто тако, морам да признам, верујем, да ће се пре они наћи Тамо где сви треба да тежимо, него многи од нас екстра верујућих.

Сад ми се чини, да сам више утехе и срца нашао код неверујућих него код верујућих.

8086.gif Дијана извини, нисам имао намеру да те критикујем него сам добио мотив да напишем.

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Drasko - ne, savrseno si u pravu, nego ja nesto zakeram i sumnjam za sebe vise... Mislila sam na situaciju kad covjek ostane bez svega, pa i te ljubavi, i te radosti, ako nema bar tu vjeru, onda je izgubljen... nije vazno :)

Подели на овим сајтовима

Drasko - ne, savrseno si u pravu, nego ja nesto zakeram i sumnjam za sebe vise...

Опуштено Ди!

Ко зна ко је у праву, битно да се лепо дружимо :pivo:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...