Jump to content

Pravoslavna draga Saveta... :)

Препоручена порука

Draga Saveta,ali ja to ne razumem. :(( Šta znači sav život svoj Hristu Bogu predadi?

jesi nekad predavala dokumenta na neki konkurs za poso ili za neko uverenje?

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Hvala Arsenija, i tebi i tvojima želim svako dobro od svete trojice...

kao sa dokumentima - pokupiš sve i odneseš na šalter. Dokumenta su u ovom slučaju sve što ti je bitno-i dobro i loše a šalter je liturgija. Malo više o tome na linku

http://motivacioni.wordpress.com/2013/01/14/%D0%BE-%D0%BB%D0%B8%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B8%D1%98%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BE-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B0/

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Драга Савета,

да ли се бојиш да у својој слободи живљења у Христу не починиш неку хулу?

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Драга Савета,

да ли се бојиш да у својој слободи живљења у Христу не починиш неку хулу?

ranije nisam razmišljala ali u poslednje vreme razmišljam... teško je naći ravnotežu - posebno kad si i na poslu i online Saveta

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Драга Савета, да ли је ава Мотиваторије добар духовник? :D

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Драга Савета , понекад ми недостаје мало самопоуздања . Шта да радим да у неким ситуациама да  будем сигурнији у себе ?

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Драга Савета, да ли је ава Мотиваторије добар духовник? :D

kako za koga... to staro momče ume ponekad i mene da iznenadi :bendoff: :)))1324_womens 1324_womens 1324_womens

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Драга Савета , понекад ми недостаје мало самопоуздања . Шта да радим да у неким ситуациама да  будем сигурнији у себе ?

Dragi Nele,

ne čekaj da budeš sigurniji već kreni u napad što pre. Samo kaži - ajd pomozi Gospode i kreni...razmišljaš li duže od 3 sekunde -obrao si zelen bostan. Ovo ti kažem iz iskustva. Rizik je glavna stvar

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Joj, dalo se primetiti.

joj, Nebojsa....sto si tako ogorcen na ljude....? :)

opusti se....ovde niko nema nista protiv tebe..... :)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Zašto polaziš od loših misli i takvih predrasuda.

nisam u pitanju ja, vec ti.... :) primetila sam na nekoliko postova da se ,blago receno, nekorektno ponasas prema pojedinim forumasima....i mislim da nema potrebe za tim....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...