Arsenija Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Draga Saveta,ali ja to ne razumem. Šta znači sav život svoj Hristu Bogu predadi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Draga Saveta,ali ja to ne razumem. Šta znači sav život svoj Hristu Bogu predadi? jesi nekad predavala dokumenta na neki konkurs za poso ili za neko uverenje? JESSY, Ayla and Oglo је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Jesam. :.mislise. P.s.Srećna ti joj jedna Bogom darovana godina. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Hvala Arsenija, i tebi i tvojima želim svako dobro od svete trojice... kao sa dokumentima - pokupiš sve i odneseš na šalter. Dokumenta su u ovom slučaju sve što ti je bitno-i dobro i loše a šalter je liturgija. Malo više o tome na linku http://motivacioni.wordpress.com/2013/01/14/%D0%BE-%D0%BB%D0%B8%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B8%D1%98%D0%B8-%D0%BA%D0%B0%D0%BE-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%B0/ ИгорМ, Ayla , Саша од Москве and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Драга Савета, да ли се бојиш да у својој слободи живљења у Христу не починиш неку хулу? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јануар 1, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Hvala ,Saveta,nikad me nisi izneverila. Moram da se pozabavim ovom tematikom. w.a.mozart and Nebojš.a је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 1, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 1, 2014 Драга Савета, да ли се бојиш да у својој слободи живљења у Христу не починиш неку хулу? ranije nisam razmišljala ali u poslednje vreme razmišljam... teško je naći ravnotežu - posebno kad si i na poslu i online Saveta Панарет, Arsenija, Саша од Москве and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Драга Савета, да ли је ава Мотиваторије добар духовник? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Драга Савета , понекад ми недостаје мало самопоуздања . Шта да радим да у неким ситуациама да будем сигурнији у себе ? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Драга Савета, да ли је ава Мотиваторије добар духовник? kako za koga... to staro momče ume ponekad i mene da iznenadi :bendoff: 1324_womens Панарет је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 5, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Драга Савета , понекад ми недостаје мало самопоуздања . Шта да радим да у неким ситуациама да будем сигурнији у себе ? Dragi Nele, ne čekaj da budeš sigurniji već kreni u napad što pre. Samo kaži - ajd pomozi Gospode i kreni...razmišljaš li duže od 3 sekunde -obrao si zelen bostan. Ovo ti kažem iz iskustva. Rizik je glavna stvar Саша од Москве, Ненад Р., Панарет and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 ranije nisam razmišljala Joj, dalo se primetiti. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Joj, dalo se primetiti. joj, Nebojsa....sto si tako ogorcen na ljude....? opusti se....ovde niko nema nista protiv tebe..... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Vidi postala si moderator. Otkud ti to da je to što je napisano napisano u ogorčenju. Zašto polaziš od loših misli i takvih predrasuda. Čovek je vazda pravio kritične postere i to se odnosilo na to. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 Zašto polaziš od loših misli i takvih predrasuda. nisam u pitanju ja, vec ti.... primetila sam na nekoliko postova da se ,blago receno, nekorektno ponasas prema pojedinim forumasima....i mislim da nema potrebe za tim.... Ненад Р. and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука