Jump to content

Pravoslavna draga Saveta... :)

Препоручена порука

Draga Saveta,

Pitam se pitam :)

Da li je zena srecnija u braku sa mladjim ili sa starijim muskarcem? :.mislise. :D

I od starijeg i od mladjeg - srećnija je sa onim koga voli. A žena najviše voli da pod sobom ima voljenog muža (al njena vlast nad njime da se pruža) LOL 1324_womens 1324_womens 1324_womens

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Vidim, pitanja ne jenjavanju..pa ću opet da stanem u red. Vidim podugačak je, uzeću sebi mesto, da sednem. Oprostićete što ne mogu dugo da stojim. :)

Sa papirčetom u ruci, evo mene. :)

Neki dan tako razmišljam, i gledam ljude, gledam sebe, posmatram...Ja znam, da ja ne mogu znati šta je u čijoj duši, do samog Gospoda. Ali, da li svako od nas u životu ima momente, kada se duboko bori sam/a s sobom kada se sve ljulja iz nekog temelja, momenat kada se osetiš, osećaš izgubljenom/im? Da sklizavaš s tog nekog puta i šta god radio/la ne uspevaš da se vratiš na onaj pređašnji....da su to samo obrisi i neke pukotinice već polomljene vaze, kroz koju će da duva vila promaja iako golim okom se ne vidi šav po kojem je pucalo? Jel ti misliš da mi svi imamo takve momente? Zašto se onda neko lakše nosi (lupam, lakše, ali opet kažem tako nama izgleda posmatračima a ne znamo zasigurno) a neko recimo vuče to decenijama, godinama, mesecima i opet ne uspeva? Onda se zapitaš, jel ti recimo ne umeš da se nosiš, da li je to recimo teže ili je subjektivnost  u paloj gordosti samo, kao moje je teže, ja samo ne umem da se nosim...Nije to meni ništa jasno. Znači, jer mi ponekad imamo iste terete a samo se različito nosimo s istima, ili imamo  različite tovarne vrednosti ali je to ništa napram tovarnosti karaktera s kojim možemo da ispratimo terete duše, bili oni nama jedan g ili jednu t ? Po čemu idu ti momenti? Kolika je njihova trajnost? I zašto se meni čini, da svi to podnose lakše nego ja? :(

Ja sam strpljiva, pa kada dođem na red. Želim divan vikend.   :1321_womens:

Draga moja,

pre svega ti hvala za instant dozu iskrenosti kojom si svima (nadam se) ulepšala veče. Naravno da svi imamo te momente, u to nemoj da sumnjaš. Razlikujemo se samo po tome koliko po njima kopamo - neko ide do dna, neko do pola a neko samo izgrabulja. Sići do dna je najvažnije pa makar ti se ljuljao ceo svet - kako reče neki prepodobni - Kad zemlja počne da se ljulja, drži se za nebo. Nije to baš ni tako jednostavno. Naviknuti da sve merimo i procenjujemo u okvirima teško-lako  i ne slutimo da je Bogu često mnogo bitnije KUDA to sve vodi... neko shvati lekciju za dan-dva a neko se rve sa Bogom 60 godina. Neko se zamonaši dok se neko zevzeči LOL. Sve u svemu, rekao bih da si na dobrom putu jer se pitaš i kucaš. Ako baš nema pomaka, na zatvorena vrata se kuca molitvom pa onda šta ti Bog da : )  I tebi želim sav vikend miran i bezgrešan

Ljubi te Saveta 1324_womens 1324_womens 1324_womens

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

:0102_laugh: :0102_laugh: :0102_laugh: :jtl2jq: saveto - lujko! Dan bez smeha je izgubljen dan rece neko ...  sestro slana :0102_laugh:

Volim i ja tebe, sestrice :cheesy3:

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Mudro zboris :)

Mogla bih da prozborim još koju o bezobraznim stvarima ali ne ide... mada mi ženskinje to znamo (mislim na manipulaciju odredjenim delovima našeg tela) :)))

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Draga Saveta

Jedno pitanje za tebe

Dali je praktičnije kupiti buzdovan i onoga ko ti se sviđa mlatnuti po tintari njime...ili čekati dok se ne osedi? :)

Draga Jeco,

jedan čekajući završio u staračkom domu. Buzdovan u šake i direkt u tintaru (naravno, nema potrebe da ti objašnjavam da buzdovan u ženskoj ruci može da se pretvori u minimum 10 dijametralno različitih stvari, to mi žene najbolje znamo... ja sam ovog mog skrčkala uz večeru)

Ako baš želiš da budeš sirova i do daske verna sebi

http://www.kupindo.com/Etno-predmeti/16385149_BUZDOVAN-NOV-

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Draga Jeco,

jedan čekajući završio u staračkom domu. Buzdovan u šake i direkt u tintaru (naravno, nema potrebe da ti objašnjavam da buzdovan u ženskoj ruci može da se pretvori u minimum 10 dijametralno različitih stvari, to mi žene najbolje znamo... ja sam ovog mog skrčkala uz večeru)

Ako baš želiš da budeš sirova i do daske verna sebi

http://www.kupindo.com/Etno-predmeti/16385149_BUZDOVAN-NOV-

Hvala Saveta, šta bih ja bez tebe :)))......

Подели на овим сајтовима

Hvala Saveta, šta bih ja bez tebe :)))......

Završila u staračkom domu? :)))

Ovako ćeš postati pasioniran ljubitelj buzdovana

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Draga saveta, šta da se radi kad ti san ne dolazi na oči :-)

Draga moja,

Hvala za učešće na temi! Ja obično u takvim situacijama nadjem neki star partizanski film (u 3-4 ujutru ih obično ima na nekim levim kanalima), popijem čaj ili kiselu vodu i kad odgledam film obično se uspavam. Možeš takodje da čitaš, to često mnogo brže deluje... A ako je baš kritično, obilno večeraš i san sam dodje...  1324_womens  1324_womens  1324_womens 

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Draga moja,

pre svega ti hvala za instant dozu iskrenosti kojom si svima (nadam se) ulepšala veče. Naravno da svi imamo te momente, u to nemoj da sumnjaš. Razlikujemo se samo po tome koliko po njima kopamo - neko ide do dna, neko do pola a neko samo izgrabulja. Sići do dna je najvažnije pa makar ti se ljuljao ceo svet - kako reče neki prepodobni - Kad zemlja počne da se ljulja, drži se za nebo. Nije to baš ni tako jednostavno. Naviknuti da sve merimo i procenjujemo u okvirima teško-lako  i ne slutimo da je Bogu često mnogo bitnije KUDA to sve vodi... neko shvati lekciju za dan-dva a neko se rve sa Bogom 60 godina. Neko se zamonaši dok se neko zevzeči LOL. Sve u svemu, rekao bih da si na dobrom putu jer se pitaš i kucaš. Ako baš nema pomaka, na zatvorena vrata se kuca molitvom pa onda šta ti Bog da : )  I tebi želim sav vikend miran i bezgrešan

Ljubi te Saveta 1324_womens 1324_womens 1324_womens

Hvala, draga Saveta, uvek mi das mudar savetčić. Hvala mnogo i na lepim željama. Do narednog pitanjca, puno te pozdravljam. :) 

:1321_womens:  

Подели на овим сајтовима

Draga moja,

Hvala za učešće na temi! Ja obično u takvim situacijama nadjem neki star partizanski film (u 3-4 ujutru ih obično ima na nekim levim kanalima), popijem čaj ili kiselu vodu i kad odgledam film obično se uspavam. Možeš takodje da čitaš, to često mnogo brže deluje... A ako je baš kritično, obilno večeraš i san sam dodje...  1324_womens  1324_womens  1324_womens

Hvala, Saveta, divna si, poslušaću :-D

Подели на овим сајтовима

Саветице,

одакле ти толико времена за блеју на нету и како твој муж реагује на то?

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...