YOKA Написано Јануар 9, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 9, 2014 Eve me, napokon... pa, kome šta treba da se aminuje??? odn. lajkuje ? Vidi Saveta tamo sa forumaši pa mi javi gde treba da pomogne Arsenija and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Zbog praznika sam malo zapostavila temu, oprostite meni grešnoj i ubogoj! Naravno da Božije strpljenje nema granica. Mi smo njegovi omiljeni stvorovi - reći da Božije strpljenje ima kraj značilo bi odreći se Boga, makar Boga koga znamo u Hristu. Da bi neko izgubio strpljenje treba da bude u procepu, da ga nešto pritiska, da ga kamate dave, da ga prolazak vremena čini nervoznijim... Bog je apsolutno neuslovljen ovim trivijalnostima koje su većini nas surova realnost tako da... mislim , ono, kao... 1324_womens p.s. divno je da razmišljaš o ovome- da ne kažem - sozercavaš :aplauz: Hvala, draga Saveta, na odgovoru. Veliki pozdrav. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Драга Савета, куда иде овај свет? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Драга Савета, куда иде овај свет? Srdjo zlopogledjo, voleo bih da znam odgovor na tvoje pitanje. Na žalost, nema ga. Ono što mi pravoslavci znamo je da svet sigurno ide ka Bogu tj. ka Carstvu ali kako će do tamo stići... što bi rekla Pepa prase - to je misterija. Utešimo se rečima apostola koje ne mogu naći... ono gde govori da je vreme skraćeno i da će oženjenima biti kao i onima koji to nisu itd. Molim pomoć! Ako neko zna na šta mislim neka linkuje Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 @@w.a.mozart, Разумео сам одговор Заправо, ја сам хтео нешто озбиљније да питам. Нећу умети да напишем све, нећу умети добро да се изразим, али те сматрам веома интелигентним човеком и знам да ћеш разумети. Када те неко константно убеђује да си нешто што ниси, када те стално оптужује да радиш нешто што не радиш, када те мучи са разним стварима које немаш у себи, да ли можеш да постанеш то што ниси, да радиш то што не радиш и да се те ствари створе у теби? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Saveto kada si postala Dzeronimo???? Upalim komp pouke rekoh ovaj Dzeronimo me progoni jedva klinca da odlepim od tog crtaca kad ono sad i ti ccc!!! Srdjo ne daj se, 1. ne 2. ne i 3. ne ako dozvolis onda 1.da 2.da i 3. da. Saveto demantuj me. Necu da ti se mesam vise u posao ipak si ti neprikosnovena w.a.mozart and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 @@Nektarija, ахахахахах не дам се ја, само ме занима Nektarija је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nektarija Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 oh dobro je Srdjo kako si srocio ovo pitanje ja se vec zabrinula da te neko ugnjetava neka saveta radi svoj posao odoh ja Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Kako su velicanstvena dela Tvoja Gospode sve si premudroscu stvorio. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Драга Савета,тренутно ме стрефила амнезија,кад је мени рођендан? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 @@w.a.mozart, Разумео сам одговор Заправо, ја сам хтео нешто озбиљније да питам. Нећу умети да напишем све, нећу умети добро да се изразим, али те сматрам веома интелигентним човеком и знам да ћеш разумети. Када те неко константно убеђује да си нешто што ниси, када те стално оптужује да радиш нешто што не радиш, када те мучи са разним стварима које немаш у себи, да ли можеш да постанеш то што ниси, да радиш то што не радиш и да се те ствари створе у теби? Skromnog sam mišljenja da ćeš ovde naći nekek korisne informacije - ako grešim, javi da pokušam update : ) https://www.pouke.org/forum/topic/16766-projekcije-na-forumu-%C5%BEru-i-%C5%A1ekspir-face-2-face/ Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Saveto kada si postala Dzeronimo???? Upalim komp pouke rekoh ovaj Dzeronimo me progoni jedva klinca da odlepim od tog crtaca kad ono sad i ti ccc!!! Srdjo ne daj se, 1. ne 2. ne i 3. ne ako dozvolis onda 1.da 2.da i 3. da. Saveto demantuj me. Necu da ti se mesam vise u posao ipak si ti neprikosnovena Saveta je saborna ličnost - svi smo mi Saveta zato slobodno piši, sestro slatka (a možda si i slana, ko zna...ako si se oznojila LOL : ) JESSY and Nektarija је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Драга Савета,тренутно ме стрефила амнезија,кад је мени рођендан? Јануар 17, 1979. Tako mi se javlja u flekama od mikrotalasne - ako nije, javi da ponovim sa ladnim makaronama JESSY, Данче* and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Јануар 17, 1979. Tako mi se javlja u flekama od mikrotalasne - ako nije, javi da ponovim sa ladnim makaronama Ау бре Савето,од сад ћу само тебе да питујем,све си ми погодила.. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 10, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 да питујем Da me gadjaš pitom? :bleh: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 10, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 10, 2014 Da me gadjaš pitom? :bleh: Ма јок таман посла,нисам ја толко лоша ко што круже гласине.. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука