JESSY Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 nadam se da ću uskoro uspeti da je skeniram i postavim bilo bi to jako dobro.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 izvolite hvala..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 ... svima vama od Savete Ayla , Драшко, Панарет and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
rahela Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 kako se zove ova pesma,u pitanju je rumunska grupa Andjelski hor? http://www.youtube.com/watch?v=50rMh6d5gTc Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Savetodavka crna, ja se uopšte ne radujem N. Godini. Za mene kao da ne postoji. Nit ova, nit ona 14. januarosa. Moje srce čeka Božić. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Savetodavka crna, ja se uopšte ne radujem N. Godini. Za mene kao da ne postoji. Nit ova, nit ona 14. januarosa. Moje srce čeka Božić. Razumem te i u pravu si! Mene uvek prevare ovi masoni i njihova nova godina a verovatno još više grešim jer gledam decu oko sebe pa pokušavam sa njima da podelim radost - što inače radim i mimo nove godine. Valjda treba deci objasniti neke stvari. Šta ćeš - pala priroda Милан Ракић, Драшко and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Pa ti si sad malo zapevao nekim slatkim ogorčenjem. Neka si. U pravu si. A ja ti se samo poverio kako volim i kako osećam, bez da sam hteo išta da ti sugerišem. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 Tаман посла... код Савете нема огорчења. Само ОДГОРЧЕЊА Nebojš.a, Драшко, Саша од Москве and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Децембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2013 код Савете нема огорчења. Само ОДГОРЧЕЊА Ajde, pa neka od sada uvek bude tako. Милан Ракић and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Савета, Добра моја, да ли је Сократа демон наговорио да испије сок од отровне биљке кукуте? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Draga Saveta,imam jedan problemčić.Pokušavam sama da ga rešim ali mi ne ide.Postoji li način da mi odgovoriš,a da te ništa ne pitam?Ti si Saveta,žena sa iskustvom davanja saveta....možeš li mi dati takav savet koji bi rešio svaki moj problem? Ozbiljna stvar je u pitanju,to je kao da ti se ja poveravam,a da me ti ne slušaš,a onda mi kažeš nešto uobičajeno,kao i svima uostalom.Postoje li takve reči?Koja je opasnost zanemarivanja čoveka kao jedinstvene i neponovljive ličnosti? Postoje li takvi primeri u životu? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Draga Saveta,imam jedan problemčić.Pokušavam sama da ga rešim ali mi ne ide.Postoji li način da mi odgovoriš,a da te ništa ne pitam?Ti si Saveta,žena sa iskustvom davanja saveta....možeš li mi dati takav savet koji bi rešio svaki moj problem? Ozbiljna stvar je u pitanju,to je kao da ti se ja poveravam,a da me ti ne slušaš,a onda mi kažeš nešto uobičajeno,kao i svima uostalom.Postoje li takve reči?Koja je opasnost zanemarivanja čoveka kao jedinstvene i neponovljive ličnosti? Postoje li takvi primeri u životu? da, vidim da ti ne ide... evo ti jedan poster JESSY, Панарет and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Савета, Добра моја, да ли је Сократа демон наговорио да испије сок од отровне биљке кукуте? Dragi Panarete, verovatnoća za to je svakako velika ali ne bih sa sigurnošću mogao to da tvrdim Панарет је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 31, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 mogao lapsus...mogla....: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 31, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2013 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука