Jump to content

Pravoslavna draga Saveta... :)

Препоручена порука

nadam se da ću uskoro uspeti da je skeniram i postavim 
bilo bi to jako dobro.... 

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

izvolite
hvala..... :aplauz:  

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

... svima vama od Savete

ngs012xj5.gif

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Savetodavka crna, ja se uopšte ne radujem N. Godini. Za mene kao da ne postoji. Nit ova, nit ona 14. januarosa. Moje srce čeka Božić. 

Razumem te i u pravu si! Mene uvek prevare ovi masoni i njihova nova godina a verovatno još više grešim jer gledam decu oko sebe pa pokušavam sa njima da podelim radost - što inače radim i mimo nove godine. Valjda treba deci objasniti neke stvari. Šta ćeš -  pala priroda ;)

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Tаман посла... код Савете нема огорчења. Само ОДГОРЧЕЊА

5yau.png

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Савета, Добра моја,

да ли је Сократа демон наговорио да испије сок од отровне биљке кукуте?

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Draga Saveta,imam jedan problemčić.Pokušavam sama da ga rešim ali mi ne ide.Postoji li način da mi odgovoriš,a da te ništa ne pitam?Ti si Saveta,žena sa iskustvom davanja saveta....možeš li mi dati takav savet koji bi rešio svaki moj problem?

Ozbiljna stvar je u pitanju,to je kao da ti se ja poveravam,a da me ti ne slušaš,a onda mi kažeš nešto uobičajeno,kao i svima uostalom.Postoje li takve reči?Koja je opasnost zanemarivanja čoveka kao jedinstvene i neponovljive ličnosti?

Postoje li takvi primeri u životu?

:351780:

Подели на овим сајтовима

Draga Saveta,imam jedan problemčić.Pokušavam sama da ga rešim ali mi ne ide.Postoji li način da mi odgovoriš,a da te ništa ne pitam?Ti si Saveta,žena sa iskustvom davanja saveta....možeš li mi dati takav savet koji bi rešio svaki moj problem?

Ozbiljna stvar je u pitanju,to je kao da ti se ja poveravam,a da me ti ne slušaš,a onda mi kažeš nešto uobičajeno,kao i svima uostalom.Postoje li takve reči?Koja je opasnost zanemarivanja čoveka kao jedinstvene i neponovljive ličnosti?

Postoje li takvi primeri u životu?

da, vidim da ti ne ide... evo ti jedan poster

tm4j.jpg

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Савета, Добра моја,

да ли је Сократа демон наговорио да испије сок од отровне биљке кукуте?

Dragi Panarete, verovatnoća za to je svakako velika ali ne bih sa sigurnošću mogao to da tvrdim

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

mogao
lapsus...mogla....::) 

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...