w.a.mozart Написано Децембар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 imamo temu gde je diskutovano o horovima na liturgiji i vrlo je lepo objašnjeno zašto horovi na liturgijama jesu nužno zlo... možda jessy uspe da je nadje, pokušao sam i nisam uspeo Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 imamo temu gde je diskutovano o horovima na liturgiji i vrlo je lepo objašnjeno zašto horovi na liturgijama jesu nužno zlo... možda jessy uspe da je nadje, pokušao sam i nisam uspeo https://www.pouke.org/forum/topic/3277-%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B8%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B3%D0%B8%D1%98%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%BD%D0%B5/page-13 Панарет and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 to je to - hvala JESSY је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 28, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2013 Драга Савета Како неком речи могу бити јаке , а дела слаба ? Нпр неко је прослављени уметник , свака реч му је на месту , али у приватном животу је јако лош према људима w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Hvala Mironosice za ovo divno pitanje, mislim da je stvar jednostavnija nego što izgleda. Prosto, neki ljudi (umetnici) vrlo lako celog sebe daju na tacni (izliju se) u formi slike, ikone, vajarskog dela dok imaju problem da to ostvare u svakodnevnom kontaktu sa ljudima. To (sa ljudima) nije ni lako - ako ćemo pošteno i kao što umetnik vredno radi na delu tako se i odnos sa ljudima vežba. Verovatno da umetnici na uštrb ovog poslednjeg prosperiraju u svojoj umetnosti tj. u davanju sebe u svojim delima. Mislim da ovo nije strašno jer oni poseduju dar za iskrenost samo je on manji transparentan za večinu (valjda) ali do takvih se ljudi može doći nakon truda i ulaganja pa ko voli nek izvoli. Mnogo je primera za ovo medju poznatim umetnicima... Саша од Москве, Aleksandra_A, Mironosica and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Da li pomisliš nekad da je ovo što radiš gotovo potpuno besmisleno? I ako pomisliš kako se boriš sa tom pomisli? I ako je i pobediš da li u tebi ostavi trag? Iako ostavi trag da li on bude temelj za neku drugu pomisao? I ako bude temelj smemo li da znamo koja je ta druga pomisao? I da li je, posle svega, tvoja žena ipak pokazala interesovanje da pogleda ovu temu? Hvala. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 žena nije pokazala interesovanje a o smislu ili besmislu ovog a ne razmišljam uopšte- ubacim se dok pišem odgovor i kad kliknem ODGOVOR jednostavno se isključim... naravno, to ne znači da odgovaram reda radi - mislim da se to makar delom primećuje iz odgovora. Inače, nemam nameru da ovom temom izazovem revoluciju niti neki bum... prosto u ovoj temi postoji izvesna bliskost i otvorenost koja mi prija i mislim da je smislenija od mnogih drugih na forumu... naravno, sve u skladu sa ličnim senzibilitetom :bendoff: Ayla , Саша од Москве, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 mislim da se to makar delom primećuje iz odgovora. ..примећује се.... 8086.gif Панарет, w.a.mozart and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Драга Савета , зашто су људи често неискрени и причају другим људима ствари које нису истините? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Inače, nemam nameru da ovom temom izazovem revoluciju niti neki bum... Pa i da imaš nameru ne bi mogao. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Драга Савета, много ми значе твоје речи. Јако ме занима шта мислиш о изображењу +Амфилохија на фресци у Храму Васкрсења Христовог у Подгорици? w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Šta je to što ljude tjera na destruktivnost? Pomankanje samopouzdanja, geška u kodu ili... šta? prosto u ovoj temi postoji izvesna bliskost i otvorenost koja mi prija i mislim da je smislenija od mnogih drugih na forumu... Istina. Hvala na ovoj temi, divna je Саша од Москве, w.a.mozart, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Да ли би неки чланови овог форума толико делили поуке,мудровали,када би њихово представљање било именом и презименом,и фотографијом? Чула сам да неки имају и по неколико имена овде,и да често дискутују на неку тему међусобно.Чак покушавају да нешто кажу и особама са којима се ван ЖРУ-а знају.Виртуелна забава без много напора,најчешће. w.a.mozart, Милан Ракић and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Нифада , ја мислим да када нешто критикујеш , треба прво сама да урадиш па да критикујеш друге што то нису урадили. Ја се овим твојим постом не осерћам прозваним , али сам ти написао што ја мислим да је ред.Значи ,треба сопственим примером да то урадиш па да упериш прст у другог и да кажеш да би требао тако да уради. w.a.mozart, Саша од Москве and Nebojš.a је реаговао/ла на ово 3 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2013 Pa i da imaš nameru ne bi mogao. slažem se - za to je zadužen neko Drugi Ayla , JESSY and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука