Jump to content

Бити мушко

Препоручена порука

Бити мушко је када те цимерка увече чека да јој замениш сијалицу :) Каже - не могу ја то, плашим се  :)))

• Волим 1

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Бити мушко је када те цимерка увече чека да јој замениш сијалицу Каже - не могу ја то, плашим се

Znači ja sam muško. joooj

P.s. :D

:351780:

Подели на овим сајтовима

Znači ja sam muško. joooj

P.s. :D

Хм... реци ми како то одрадиш, онако мужевно или женствено?  :)))

Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин.

Подели на овим сајтовима

Бити мушко је када јој даш јакну, иако је теби хладно.. Наравно, смрзаваш се, али си мушкарац :)

Подели на овим сајтовима

Sve ispod 100 kila nije muško :p:lol:

Добро је! Мушко сам још три четри киле сигурно  :)) не дам се!

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

А још већи си мушкарац када је у том други загрли и оду, загрљени, заједно са твојом јакном а ти их срећан пратиш погледом... :)

Мало смо безобразни... 

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Како је лепо када мушкарац започне тему Бити мушко! Похвала за тему. У данашње време одлично питање шта значи бити мушко јер има толико мало примера који се могу видети. Данас се виђају мушкарци који карактером и спољним изгледом нагињу ка женском гену и обрнуто, жене које се труде да буду јаке, независне и самосталне...Моје мишљење је, да мушкарац може да искаже своју мушкост, у потпуности, поред жене у правом смислу те речи. Желим да кажем, бити мушко значи бити стуб породице, стабилан, јак, смирен, пун љубави и мира, спреман да се бори и буде вредан али примарно у настојању да живи живот по Богу и стиче врлине. У томе ће му помоћи жена која такође настоји да живи у миру и буде му ослонац и подршка, разумна и смирена. Једно кроз друго постаће једно у Богу!

Подели на овим сајтовима

Бити мушко је када јој даш јакну, иако је теби хладно.. Наравно, смрзаваш се, али си мушкарац :)
:good2:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Onako, na brzinu, par 'crtica':

"Muškarac je tu da trpi i istrpi."

"Muškarac bez stomaka je kao Mercedes bez znaka."

I da parafraziram rečenicu Duška Radovića:

"Neki muževi su celog života voleli samo svoje žene.
Nisu te žene ništa posebno, ali ti muževi jesu".

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...