Zayron Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 A u Slovaka bit muško, to bude nešto sasvim drugačije nego na Moravi, odmah je to vidjet na prvi pogled, hahahaha Ovi momci su ustvari gk ministranti tamo u crkvi, vidio sam ih na nekakvom crkvenom videu s kadionicama i svijećama, a vidi kakve to pjesme na You Tube pjevaju, hahahaha Ah pa jesu, sad sam im našao sajt, stvarno pjevaju u crkvi, tamo za pjevnicom, zato mi bili poznati A tak malá skupinka začala skúšať. Nacvičili a pod názvom Mladé hlasy išli na Festival chrámových a komorních sborů, ktorý sa konal 26. 6. 2010 v Cholticiach. Tri hora su tamo, dva crkvena i jedan školski: katolički, grkokatolički i taj dječiji. http://www.spievame.eu/ Evo im zajedničkog kanala na YT http://www.youtube.com/user/mladehlasy Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 http://www.artofmanliness.com/ Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Liberalna Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Idealan - liberalan, feminista, recit, pametan, markantan, blizu mojih godina, bar 10 cm visi od mene, vretenast, dugacke noge, i da se ne najezi od pomisli da se lati krpe, kuhinje i ostalih tzv. "zenskih poslova"... To bi bilo to. Takodje mogu jos da dodam za fizicki izgled. Po mogucstvu ateista..... I da voli trke, jahanje, streljastvo, zivotinje... cisto da imamo zajednickih tema za razgovor. Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Idealan - liberalan, feminista, recit, pametan, markantan, blizu mojih godina, bar 10 cm visi od mene, vretenast, dugacke noge, i da se ne najezi od pomisli da se lati krpe, kuhinje i ostalih tzv. "zenskih poslova" Теби треба геј? Ово са дугим ногама, признајем да је збуњујуће...јеси мислила на то да буде искрен? За геја је шала, да се не узбудиш..... feeble and OhLeb је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Internet + Odvajanje dece od muskog i zenskog u skolama... pod dva: nemamo se ocinske ljubavi i paznje i savet objasnjenja. danas samo da se seksa i nista vise Чекај бре, Николају, не разумем шта 'оћеш да кажеш? Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Idealan - liberalan, feminista, recit, pametan, markantan, blizu mojih godina, bar 10 cm visi od mene, vretenast, dugacke noge, i da se ne najezi od pomisli da se lati krpe, kuhinje i ostalih tzv. "zenskih poslova"... To bi bilo to. Takodje mogu jos da dodam za fizicki izgled. Po mogucstvu ateista..... I da voli trke, jahanje, streljastvo, zivotinje... cisto da imamo zajednickih tema za razgovor. Искрено, ово је право време да тражиш мужа само немој да залазиш у неке пределе за које бије глас да су легло ,,опасних" фрајера. Овако, на асфалту Београда, реалне шансе су да нађеш једно овако чељаде. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Konačno pronađoh nekakve muške i te narode takve gdje nisu samo pjesme o vinu ko u ovih gore, omg! Tamo bit muško valjda ne znači bit mortus pijan svaki drugi dan? Izgledaju fini mladenci neki, nisu pijandure ko oni, vidi se to i po pjesmama, imaju ih sasvim drugačije nekakve. Ovi od nas neki glumci češki pričali tu jednom na radiju kako su bili svuda po raznim državama na pozorišnim festivalima. Bili u Jugoslaviji a tamo vidjeli i čuli guslat one epske junačke narodne pjesme, bili u Rusiji i na Ukrajini pa tamo opet vidjeli te kozačke isto tako sve junačke pjesme. Pa tamo na radiju sjedili, pričali i isčuđavali se: šta smo mi to Česi za narod, kakav smo to mi narod i kakvi ljudi i muškarci kad nikakvih tu takvih nekih pjesama junačkih nemamo. A tamo po toj Jugoslaviji - to je sve samo čojstvo i junaštvo, sve same pjesme narodne junačke a u Rusiji i Ukrajini, tamo izgleda nikakvih drugih pjesama ni ne nemaju već samo tih takvih junačkih jedino valjda a mi Česi ništa takvog ne znamo a ni nemamo, samo takve o pivu i vinu, hahahaha. ruski kozaci donski казачьи песни - Как за Доном, за рекой - анс.Благовестъ sad malo pritvrdimo, ukrajinski kozaci MILITARY FORCES OF UKRAINE - Ukrainian bandura music 'Їхав козак містом'. Запорожцы пишут письмо турецкому султану Záporožskí kozáci píšu list tureckému sultánovi Kozacy piszą list do sułtana ovdje možete pročitati pismo koje su ti kozaci napisali turskom sultanu Mehmedu IV ovdje ga ne možemo dat pa zato samo radije dam link od naše FB grupe, na ruskom je: http://goo.gl/ZkKs5 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Liberalna Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Искрено, ово је право време да тражиш мужа само немој да залазиш у неке пределе за које бије глас да су легло ,,опасних" фрајера. Овако, на асфалту Београда, реалне шансе су да нађеш једно овако чељаде. Ne treba meni jos da trazim kada prodjem 30u mozda. Теби треба геј? Ово са дугим ногама, признајем да је збуњујуће...јеси мислила на то да буде искрен? За геја је шала, да се не узбудиш..... Znaci muskarac koji drzi do sebe, recit je, nacitan i pametan je po tebi gej??? Ne, mislila sam da je vretenaste gradje i da ima dugacke noge, mnogo su mi ruzni i neprivlacni zdepasti muskarci Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 29, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Ne, mislila sam da je vretenaste gradje i da ima dugacke noge, mnogo su mi ruzni i neprivlacni zdepasti muskarci У складу с тим, ево теби једне песме! http://www.youtube.com/watch?v=-G1AsLbt5gY Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Liberalna Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 У складу с тим, ево теби једне песме! http://www.youtube.com/watch?v=-G1AsLbt5gY iju, iju... koji ritam Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Idealan - liberalan, feminista, recit, pametan, markantan, blizu mojih godina, bar 10 cm visi od mene, vretenast, dugacke noge, i da se ne najezi od pomisli da se lati krpe, kuhinje i ostalih tzv. "zenskih poslova"... To bi bilo to. Takodje mogu jos da dodam za fizicki izgled. Po mogucstvu ateista..... I da voli trke, jahanje, streljastvo, zivotinje... cisto da imamo zajednickih tema za razgovor. па ниси пуно захтевна.. добро макар си набројала физичке карактеристике као друге... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Liberalna Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 па ниси пуно захтевна.. добро макар си набројала физичке карактеристике као друге... Sto vise zahteva, manje su sanse da nadjem nekog koji mi odgovara i samim tim skrenem sa puta koji sam samoj sebi zacrtala Zadnje sto zelim jeste da mi zbog "ljubavi" propadnu sve ambicije... a opste je poznato da su zene zaljubive prirode... "Zena zavoli brze, muskarac jace" Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Idealan - liberalan, feminista, recit, pametan, markantan, blizu mojih godina, bar 10 cm visi od mene, vretenast, dugacke noge, i da se ne najezi od pomisli da se lati krpe, kuhinje i ostalih tzv. "zenskih poslova"... To bi bilo to. Takodje mogu jos da dodam za fizicki izgled. Po mogucstvu ateista..... I da voli trke, jahanje, streljastvo, zivotinje... cisto da imamo zajednickih tema za razgovor. Нажалост, Ричард Докинс је матор Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Idealan - liberalan, feminista,[...]Po mogucstvu ateista[...] Ужас. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Liberalna Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 Ужас. Kako za koga mace Никола Поповић and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Muskarci u kuhinje, zene u kancelarije! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука