Paradoksologija Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Симетрија мучи и успорава опажање, док "hijerarhija", или однос (5:3) минорног и мејорног, подређеног и доминантног ако хоћеш, успоставља хармонију ево већ миленијумима. Je l' to neka teorija društva zasnovana na estetici? Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Je l' to neka teorija društva zasnovana na estetici? Мис'иш етика&естетика? Ма не'м ти ја појма (с отим може бити не мора да значи квазинаукама), ал' је sectio divina у суштини све живе материје. Дакле, више пракса н'о што је теорија. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Фебруар 20, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2016 Nemaš ni ti ni ja - slobodu da budemo autentična ljudska bića koja ulaze u veze sa drugim autentičnim ljudskim bićima - već nas ukalupljuju u očekivanja. Ne dam ja na prirodu, samo bih menjala društvo. Doduše, za mene se priroda završava kod jasnih i apsolutnih reproduktivnih razlika i manje jasnih i ne apsolutnih, već prosečnih razlika u pukoj fizičkoj snazi. i ja bi mjenjao drustvo, eto slazemo se oko prvog amandmana, mozemo bitri saveznici do onog momenta kad se ja budem zalagao oko otvaranja logora za radnu terapiju, do tad nema potrebe da kontriras... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Фебруар 22, 2016 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2016 https://www.facebook.com/peacefulcentury/photos/a.552267434885771.1073741828.552254951553686/874636919315486/?type=3&theater feeble, Никола Поповић and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Март 18, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2016 Наиђох на овај клип на јутјубу и, наравно, кликнем. Мислим, океј, можда ја нисам неки пример, а и могуће је да сам тешки моралиста, али оволику количину глупости нисам видео/чуо одавно. Дакле, жена је ствар за секс. "У вези сте и немате секс? - То је френд зона. Ако не да за месец дана, значи ниси успео..." Стварно сам у једном реалном шоку, ово чак нису ни клинци већ момци, оно бар 25. Шта се догодило са нама? У ком моменту смо се свели на ово? Искрено се надам да момци ово не гледају и не величају овакав приступ. Искрено! Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука