DankaM Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 http://www.artofmanliness.com/ Lajk Млађони and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Lajk A jelte mlada damo vi to kanda dajete instrukcije i casove? "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 A jelte mlada damo vi to kanda dajete instrukcije i casove? Jok, al' mi je trebalo dugo da naučim pravilno direkt pa reko' da podelim sa vama... Млађони, Данче*, RYLAH and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Jok, al' mi je trebalo dugo da naučim pravilno direkt pa reko' da podelim sa vama... SAmo uci. sad predji na kombinacije DankaM је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Jok, al' mi je trebalo dugo da naučim pravilno direkt pa reko' da podelim sa vama... Бокс је племенита вештина чије се финесе уче једино кроз праксу. Ако је одржаваш племенитом, и ти ћеш порасти. Ал много добро да има и жена које воле ову уметност. Срђан Шијакињић and DankaM је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Ал много добро да има и жена које воле ову уметност. Ima kod mene u klubu oko 7-8 cura. Ali nijedna neće da sparinguje, a i manje su od mene za nekoliko brojeva. Doduše, sad su došle neke cure sa kojima sam u istoj kategoriji, a jedna ima i brata koji isto trenira kik-boks, pa tipujem da neće imati problem da ubraja sparing u kategoriju neženstvenog ponašanja Trifke, RYLAH and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Ima kod mene u klubu oko 7-8 cura. Ali nijedna neće da sparinguje, a i manje su od mene za nekoliko brojeva. Doduše, sad su došle neke cure sa kojima sam u istoj kategoriji, a jedna ima i brata koji isto trenira kik-boks, pa tipujem da neće imati problem da ubraja sparing u kategoriju neženstvenog ponašanja Ti si legenda! "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Ima kod mene u klubu oko 7-8 cura. Ali nijedna neće da sparinguje, a i manje su od mene za nekoliko brojeva. Doduše, sad su došle neke cure sa kojima sam u istoj kategoriji, a jedna ima i brata koji isto trenira kik-boks, pa tipujem da neće imati problem da ubraja sparing u kategoriju neženstvenog ponašanja Bese u nisu ja na kikboksu i tamo neka cura onako nista, al razvijena, dosta dugo trenira tu nekih 27 god... ja kao aj sa njom na sparing, racunam, znesko pa se opustio malo ne drzim gard.. kad me zabola par puta u glavu, krenulo da mi se muti pred ocima haha DankaM and Trifke је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Bese u nisu ja na kikboksu i tamo neka cura onako nista, al razvijena, dosta dugo trenira tu nekih 27 god... ja kao aj sa njom na sparing, racunam, znesko pa se opustio malo ne drzim gard.. kad me zabola par puta u glavu, krenulo da mi se muti pred ocima haha Zato i ne volim da radim sa dečacima: prvo budu u fazonu da ćeš se polomiti od prvog udarca, a onda, kad kreneš malo oštrije, zaborave da si žensko i odvale te u glavu Срђан Шијакињић, Trifke, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Zato i ne volim da radim sa dečacima: prvo budu u fazonu da ćeš se polomiti od prvog udarca, a onda, kad kreneš malo oštrije, zaborave da si žensko i odvale te u glavu Ma nisam ja toliko stedeo na udarcima, koliko na gardu... jer sam je podcenio nisam mislio da ima jak udarac i da me nece boleti. DankaM је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Koliko god ko pravdao, čime god pravdao, šibanje, vežbanje borilačkih veština, ipak je to u biti jedna teška ložana. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Jok, al' mi je trebalo dugo da naučim pravilno direkt pa reko' da podelim sa vama... Руси су некада 6 месеци вежбали само предњи директ, док га не доведу до савршенства... Али зато после... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Koliko god ko pravdao, čime god pravdao, šibanje, vežbanje borilačkih veština, ipak je to u biti jedna teška ložana. Сва срећа па бирам спортове које волим на основ твог суда да ли су ложана или не. Драшко and DankaM је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Ma niko te ne obavezuje da to radiš, ali niko te ne sprečava ni da prihvatiš činjenicu da to jeste tako. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Ma niko te ne obavezuje da to radiš, ali niko te ne sprečava ni da prihvatiš činjenicu da to jeste tako. Нисам знао да читаш мој ум, па знаш моје мотиве тренинга бокса, или било чије друге? По чему је бокс нпр више паљевински од фудбала. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука