Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 30, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Evo da još jedno žensko progovori. O ovome se pisalo i drugde, mislim, provuče se ova tematika kroz mnoge teme. Tako da ću sad biti jako kratka: Budi bre Čovek! Sve ostalo je ovako i onako, ko je kakva ličnost i kome šta odgovara. Svi smo različiti- individue, nemoguće je da postoji jedinstveni obrazac ponašanja koji se zove 'biti muško'. Zato manite tu priču Balkanac-Indijanac. Budi Čovek! (posebno naglašavam i ovim putem ovo veliko 'Č').Toliko od mene. Mилена КШ, Млађони, Милан Ракић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Какав је данашњи мушкарац, шта му замерамо, које су његове добре стране...? Loš , jer nema inicijativu Са киме се ми данас поистовећујемо, ко нам је узор? Malo je porodica kod nas kojima je Hristos uzor , znači sledeći uzor muškarcu bi trebao da je otac . A šta je sa očevima danas ? Gde su i šta rade ? ( čast izuzecima ) I onda je stvarno dobro pitanje ko je uzor ? Хајде да размишљамо наглас, можда сви заједно направимо један узорни модел. Mrtvo slovo na papiru Шта значи за нас данас појам ,,мушкост"? Ne znam . Ali znam šta znači muženstven - biti muž svojoj ženi ! Шта значи бити добар мушкарац? Odlučan , požrtvovan , vredan , ljubavan , iskren ,pošten .... p.s. vreme je da spomenem i žene u celoj ovoj priči . žene su preuzele neke inicijative (bez ikakvog razloga) i pomalo ubile muškarca u muškarcu Никола Поповић, Лидија Миленковић, Vecana and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Mislis ovako ? http://www.youtube.com/watch?v=G2vfq-KTx8Q :.mislise. Mironosica and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 evo Jelena je univerzalni tip ima i toga,ja vala nisam,ja kad namirišem neke elemnte muškarače kod žene,ma koliki ona "čovijek" bila ne mogu ni da razgovaram sa njom nego na silu iz ljudskosti,mada to "čovijek" kod nje ću jako da cijenim! jednostavno ne volim žene kauboje i tačka,smetaju mi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 30, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Ma dajte, muka mu je više od tih dobro zamišljenih (idealnih) verzija muškaraca i žena. Pa nismo mi bre savršeni, a još manje u mogućnosti da se uklapamo nečije okvire zamišljenog. Vazna je pažnja, trud, poštovanje i pre svega ljubav koja sve ovo obuhvata i prevazilazi.Lično uopšte se ne opterećujem tim savršenim idealima.Moj dečko je pravo muško za mene. A verujem da se ne ukapa u te u neke standardne šablone, idealiziovane okvire i obrasce ponašanja. (pa nije čovek instant pakovanje sa sastavom i karakteristikama na ambalaži Volimo se, a ljubav pokrije sve razlike i raskorake. Pričam iz iskustva, verujte mi na reč . Саша од Москве, Mironosica, Драган Јашић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 30, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 evo Jelena je univerzalni tip ima i toga,ja vala nisam,ja kad namirišem neke elemnte muškarače kod žene,ma koliki ona "čovijek" bila ne mogu ni da razgovaram sa njom nego na silu iz ljudskosti,mada to "čovijek" kod nje ću jako da cijenim! jednostavno ne volim žene kauboje i tačka,smetaju mi Kao što već rekoh :Sve ostalo je ovako i onako, ko je kakva ličnost i kome šta odgovara. Svi smo različiti- individue Niko te i ne tera da budeš sa takvom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 @@kordun, već smo shvatili da je tebi najženstvenija ona koja ćuti :D kordun and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Ma dajte, muka mu je više od tih dobro zamišljenih (idealnih) verzija muškaraca i žena. samo pričamo :4869: lepo te je videti p.s. pozdravi svog muškarca od mene , a mogli bi uskoro i na neko pivo ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 samo pričamo :4869: lepo te je videti p.s. pozdravi svog muškarca od mene , a mogli bi uskoro i na neko pivo Море Мироносице, видим ја да си ти нека ,,мушкарача". Даме пију сокиће хехехех Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Море Мироносице, видим ја да си ти нека ,,мушкарача". Даме пију сокиће хехехех Jesam , jel to nešto loše ? :D :D ВИЛМА and Биљана је реаговао/ла на ово 2 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Па... у том случају треба ти неко попут онога што га је Дрвце описало. Шта ћемо ми јадни што се њишемо између судбине и традиције са тобом, шта? Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 30, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Slučajno banuh I meni :4869: I ne dam ti mog muškarca za pivo, može za dva Šalim se, evo pozdravlja i on Ma znam da samo pričamo, ali da nam ne zablude muškarci i pomisle da treba da postanu neko instant pakovanje Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 @@kordun, već smo shvatili da je tebi najženstvenija ona koja ćuti :D jesi upamtila hahhaa Mironosica је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Их бре, брате Никола.. па ко каже да се ја слажем или не, ја само разговарам. Тема и јесте који су то идеали и шта је за нас данас мушкост, мужевност, односно шта данас треба да представља мушкарац. Ја желим да разговарамо о нашим личним идеалима, јер тако се гради колективна свест, она здрава. Али видим ја овде још једну интересантну ствар. Ми се ипак трудимо да се сложимо у тврдњама, само свако из свог угла. and I like it Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest JelenaLela Написано Октобар 30, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Kordun, brat moj, bojim se da si ti pogrešno shvatio neke stvari, a uopšte nisi razumeo šta sam hela reći Definitivno ne ravnam ljude prema sebi, o tome sve vreme i govorim.To je pogrešno, a razmisli ne radiš li ti baš to Inače evo malo smeha i tuge, a i zašto neki muškarci ne mogu da nađu sebi ženu http://www.youtube.com/watch?v=6naAdXr1WlA Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука