Istochnik Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Rusi su krhki ko curice,bahatošću glume muževnost,al to ružno izgleda,fali im testasterona,antropološki je obijašnjeno Ja ne znam koliko si ti njih upoznao, ali ja mislim rusi nisu uopste bahati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Ja ne znam koliko si ti njih upoznao, ali ja mislim rusi nisu uopste bahati. Bahati su kad hoće da ispadnu pravi muškarci,to ružno izgleda jer je na silu,znam ih ja dobro.. Mada ima i kod nas okolo se pojavljuju ove muške pudlice,modifikuju nas iz aviona nas prskaju sa GMO... Nego još ću jednom da pišem što sam ovdije na forumu već pisao,a to je da sam gledao našeg pokojnog Pavla na tv-u kako citira nekog indijskog filozofa koji kaže otprilike ovo: Muškarac koji je 4/5 muško,da bi bio potpuno srećan i ispunjen trebalo bi da bude sa ženom koja je 4/5 žensko,ja se slažem sa tim i mislim da je to suština ovoga o čem Saša govori,mada je to malo van teme,ovdije je tema samo muškost. Istochnik and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Mada ima i kod nas okolo se pojavljuju ove muške pudlice,modifikuju nas iz aviona nas prskaju sa GMO... ) Драгана П. and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 шта је то што уништава праву природу здравог мушкарца? uništava je rečenica : " Neka sine ja ću ! " Лапис Лазули, Mилена КШ, Драгана П. and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 uništava je rečenica : " Neka sine ja ću ! " Мироносице наша, умеш да удариш у срж! Али хајде, дај још нешто, ти умеш да се побуниш, да говориш, стога говори! Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Чек мало оћеш да кажеш већ други пут на теми да жене не требају бити одговорне? Ипак сам отишао да спавам Не, не мислим на то, већ мислим да ми данас много причамо онако уз ветар, учимо колико је битна моћ говора (читај обмањивања) и тако губимо онај прави контакт са Богом и одговорношћу. Зато у Христу видим и тај идеал - да мушки говориш и не само да говориш већ да твориш то што говориш. Знаш оно - мала, сад немаш где! Ал да тако стварно буде! хахаха (наравно, ово нема везе са Господом, само дајем пример) Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Onaj ko je u fokusu pedera bi trebalo da je definitivno musko. Ne znam sad, samo pretpostavljam, nisam siguran (mada bi bilo interesantno iskustvo da mi Seronka plakne noge i oslovi me sa: "Gospodaru moj, da li je voda dovoljno mlaka?") Musko mora da zapoveda, mora dudari kad se opiru njegovoj volji, noge moraju da mu smrde, brkovi moraju da budu gusti, muskulatura je vazna, al vazno je i salo, mora da voli fudbal i da sa drugim muskarcima raspravlja o fudbalu i sisama (zenskim). Zapravo, rasprava je samo o fudbalu, sve su sise u redu. Planinska gorila sa pivskom flasom je ideal muskosti, ako bih se ja pitao. Ali na motoru. Kad kazem motoru, tu ne mislim na vespice, tomose i razno, te zujalice su za pedere i beskicmenjake samo. Дај бре, Дрвце, не зајебавај. Ај сад озбиљно. Ako ste mislili na Muževnost to je sklop psihifizičkih osobina muškarca stav,čvrstina,inteligencija,odlučnost,spontanost,sigurnost kojom muškarac zrači,srdačnost,snaga i milost i sve to zapakovano u što veću prirodnost,nikako glumu,jer to se ne da odglumiti,izgleda jako ružno... Mnoge šuške bi željele ovakvog muškarca,a nisu svijesne da on također zahtijeva ženstvenu ženu... ja tako gledam na to,ovo o čem vi pričate je kiša oko Kragujevca... Jedino Bićanić reče nešto,kad ličnost nadvlada prirodu,zanimljivo zapažanje i ima u tom istine... Ех, сад, ти помињеш овде доста тога, кажеш став. Какав став чини мушкарца мужевним? Каква је то сигурност којом он мора да зрачи + природност? Шта ће они који не поседују ове особине као ови ,,природни" мушкарци? Да ли то значи да ће онда када док покушају да одглуме мужевност (којој рецимо нису научени) увек бити ружни у очима других, али и код женствене девојке? Да, у праву си, Бићанић је дао један добар пример, али, ако је природа сама по себи мушка, а личност није, шта онда? Да ли постоји разлика између природе и личности овде? Оно што схватам из твојих одговора да ти најјасније дочараваш Балканца, који је јак, пун тестостерона, умешан, зна да говори, али и да поправља по кући, цепа дрва.. Али да ли је то ,,мужевност" коју си поменуо? Мислим да мало генерализујеш за Русе, мада ја знам само ове из Цркве, можда се они више труде да буду добри мушкарци. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 стога говори! reče muškarac i lupi šakom o sto ! :) Ћириличар, Mилена КШ and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Marko Miljanov objasnio. A, ni onaj citirani Cercil ne lupa gluposti. Zenski element se pruzi gde god nadje prazan prostor koji muski element ne drzi pod sapom.Pa, ti vidi sta ti je ciniti. A secam se i neke price kad, nekoliko meseci posle svadbe, posle prve zesce frke, svadje sa zenom, muz se zakljucava u kupatilu i sedeci na masini za ves zove mamu:Posvadjali smo se strasno, dodji da me uzmes... Satima nisam mogao da se oporavim kad sam to cuo.Poznajem coveka. Лапис Лазули, Драгана П., Баба and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Marko Miljanov objasnio. A, ni onaj citirani Cercil ne lupa gluposti. Zenski element se pruzi gde god nadje prazan prostor koji muski element ne drzi pod sapom.Pa, ti vidi sta ti je ciniti. A secam se i neke price kad, nekoliko meseci posle svadbe, posle prve zesce frke, svadje sa zenom, muz se zakljucava u kupatilu i sedeci na masini za ves zove mamu:Posvadjali smo se strasno, dodji da me uzmes... Satima nisam mogao da se oporavim kad sam to cuo.Poznajem coveka. Чек, ово је истинита прича? Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Дај бре, Дрвце, не зајебавај. Ај сад озбиљно. Ех, сад, ти помињеш овде доста тога, кажеш став. Какав став чини мушкарца мужевним? Каква је то сигурност којом он мора да зрачи + природност? Шта ће они који не поседују ове особине као ови ,,природни" мушкарци? Да ли то значи да ће онда када док покушају да одглуме мужевност (којој рецимо нису научени) увек бити ружни у очима других, али и код женствене девојке? Да, у праву си, Бићанић је дао један добар пример, али, ако је природа сама по себи мушка, а личност није, шта онда? Да ли постоји разлика између природе и личности овде? Оно што схватам из твојих одговора да ти најјасније дочараваш Балканца, који је јак, пун тестостерона, умешан, зна да говори, али и да поправља по кући, цепа дрва.. Али да ли је то ,,мужевност" коју си поменуо? Мислим да мало генерализујеш за Русе, мада ја знам само ове из Цркве, можда се они више труде да буду добри мушкарци. Brate ja mislio da sma bio jasan,ali ajde,kad kažem stav,mislim na muškarca od stava,koji ima svoje stavove a nije povodljiva ličnost kog drugi vodaju za nos bilo mama,tata,prijatelji,neprijatelji,neutralni,sigurnost kojom zrači sam možda trebao zadnje da navedem u spisku pošto ti je to sinergija svega ovog prethodno što je navedeno i to jednostavno zrači iz osobe,kad sam rekao prirodno,onda sam rekao da je čovijek zaista takav a ne da se trudi da bude takav,ne možeš ti nekog ŠMULJU da naučiš da bude muževan nikada i nikakvom tehnikom,drugo hipotezu si udario da će biti ružan ako glumi,hoće biće duhovno ružan i odbojan,bar ja tako mislim,valjda sma na sve odgovorio Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 i pusti ti te feminističke fore "balkanac",pa neću biti indijanac sačuvaj Bože.... Istochnik, Ђуро Станивук and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Октобар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Brate ja mislio da sma bio jasan,ali ajde,kad kažem stav,mislim na muškarca od stava,koji ima svoje stavove a nije povodljiva ličnost kog drugi vodaju za nos bilo mama,tata,prijatelji,neprijatelji,neutralni,sigurnost kojom zrači sam možda trebao zadnje da navedem u spisku pošto ti je to sinergija svega ovog prethodno što je navedeno i to jednostavno zrači iz osobe,kad sam rekao prirodno,onda sam rekao da je čovijek zaista takav a ne da se trudi da bude takav,ne možeš ti nekog ŠMULJU da naučiš da bude muževan nikada i nikakvom tehnikom,drugo hipotezu si udario da će biti ružan ako glumi,hoće biće duhovno ružan i odbojan,bar ja tako mislim,valjda sma na sve odgovorio Добро, а шта саветујеш онима који немају све ове особине? Да наставе да буду ружни или постоје начини да и они буду мужевни? Са једне стране разумем, али са друге стране, делује ми по твом писанију ил' те Бог створи да будеш мушкарац ил' си ружан? Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Marko Miljanov objasnio. A, ni onaj citirani Cercil ne lupa gluposti. Zenski element se pruzi gde god nadje prazan prostor koji muski element ne drzi pod sapom.Pa, ti vidi sta ti je ciniti. A secam se i neke price kad, nekoliko meseci posle svadbe, posle prve zesce frke, svadje sa zenom, muz se zakljucava u kupatilu i sedeci na masini za ves zove mamu:Posvadjali smo se strasno, dodji da me uzmes... Satima nisam mogao da se oporavim kad sam to cuo.Poznajem coveka. Bilo je to pre tri, cetiri godine, moj poznanik koji ostavlja utisak sasvim ok, psihicki zdrav, sportski tip, niko to nije ocekivao od njega..Jos je rekao i : Ja ne mogu to da izdrzim... A zena prosecna, sasvim obicna, nikakav zmaj. p.s. umalo da zaboravim:njegova keva jeste zmajcek, a caleta ''nigde nema'' Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 Добро, а шта саветујеш онима који немају све ове особине? Да наставе да буду ружни или постоје начини да и они буду мужевни? Са једне стране разумем, али са друге стране, делује ми по твом писанију ил' те Бог створи да будеш мушкарац ил' си ружан? Brate svako treba da bude ono što je,ne preporučujem ljudima da se prilagođavaju nekim društvenim trendovima,treba biti ono što si ,a voditi računa da budeš pošten i častan,dobar pravoslavac. Svaka osoba ima kompatibilnu osobu kojoj će se sviđati,zato sam i pomenuo onog indijskog filozofa Никола Поповић, DankaM, Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука