Crnokosa Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Kako jednom da ne naucim lekciju?! Iz jedne duze veze izadjoh povredjena. Hvalim Gospoda za sve sto mi se desilo lose jer sam tada nasla Njega. Oporavih se brzo jer je naisao decko vredan moje paznje. Uzeli se pred Bogom, dade nam sina andjela i onda krece jos jedna tuzna prica jako slicna prethodnoj, sad mogu da kazem i gora. Kaze ja ubih nasu ljubav, a ja sam se samo menjala sa njegovim ponasanjem. Niti je brinuo za mene niti za dete, sad zivi u svom svetu bez obaveza. Kazu mi klinac... ali taj klinac je dugo glumio tako ozbiljnu i odgovornu osobu za koju bih zivot dala. Usledio je razlaz a sad ceka i razvod... Kako posle svega da verujem u ljubav dok nas smrt ne rastavi? Kako da verujem da ce naici neko ko ceniti porodicu i zenu, ko ce hteti mene ovakvu sa malim detetom? Pozelim da se nisam probudila iz anestezije, jer pored svega i zdravstveni problemi i misli kako cu da vodim sina kroz zivot ovakva, ali onda mi se nasmeje andjelak i ja zaboravim sve... na neko vreme... Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Даће Бог па ће бити боље... Тешко време настаде , чујем такве приче стално . Држи се само и не очајавај . Ево ти једна песма, можда те мало и орасположи. http://www.youtube.com/watch?v=1O96M8NBzeE Gordana ., kordun, feeble and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 много ми је жао....вероватно нам се неке ствари дешавају због нашег погрешног избора....али чак и тада Господ све окрене на добро....покушај да схватиш шта је то....Господ је увек са тобом, Он те безусловно воли...молитвама Њему, проћи ћеш и ова тешка искушења.... ali onda mi se nasmeje andjelak i ja zaboravim sve. то је поента.....то је највећи и најдивнији разлог збок којег треба живети и борити се.....само напред.....главу горе ка Господу... Crnokosa, Mилена КШ, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Октобар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Hvala vam na podrsci. Verujem ja ali mi je trenutno tesko da se pokupim i predjem preko svega. Nisam pomisljala da ce do ovde da dodje. Pokusala sam sve... Никола Поповић, YOKA and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Mislim da je to samo prolazna depresija,to što imate dete ne znači da nećete naći čoveka sa kojim ćete živeti toso, Gordana ., Mилена КШ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Postoji duhovni zakon promene našeg raspoloženja. Kada te obuzme žalost, nemoj joj se mnogo predavati. Seti se da će posle tuge doći radost. arhiepiskop Averkije Džordanvilski Ana Prenkic, toso, Arsenija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Jako mi je zao zbog svega sto ti se desava... Ali ako nista budi srecna sto imas malog Filipa koji ce se brinuti o svojoj mami bolje nego iko. Iako je smesno od mene to da cujes,ali ne ocajavaj,ako nista zbog Filipa,igraj se sa njim,vodi ga svuda,setaj,da ti sto pre prodje vreme,a Gospod ce urediti da kad to malo prodje dobijes nesto sto zasluzujes,da li pokajanog i boljeg sada trezvenog muza ili neku novu bolju osobu u svom zivotu,nije bitno,bitno je da ce tad tuzna sadasnjost i ovi dani biti daleka i ruzna proslost. Bori se,moli se,uzdaj se u Gospoda,veruj,saberi se,ne daj na sebe i Filipa,uzivaj u onome sto imas u svojim rukama. I ne razmisljaj previse,sta sad,kako sad,necu nikog naci i ne ocajavaj. Arsenija, Mилена КШ, Gordana . and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Hvala vam na podrsci. Verujem ja ali mi je trenutno tesko da se pokupim i predjem preko svega. Nisam pomisljala da ce do ovde da dodje. Pokusala sam sve... наравно да је тешко....сваки губитак је тежак.....а не постоји човек који га није доживео.....али знаш и сама да Господ попушта на нас само онолико колико можемо да издржимо....никад нико не очекује губитак....али се они дешавају стално.... утеха ти је да си дала све од себе.....а сада је ту Господ.... ...ко зна зашто је то добро.... Mилена КШ and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Оно што сам научила до сада, сигурно је да је добро што се све тако одиграло. То ћеш осетити једнога дана. Најлепше је то што имаш свог синчића, који ће брзо порасти, и бићеш нејсрећнија мама на свету. YOKA, Gordana ., JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Октобар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Filip mi i daje snagu za dalje, manje razmisljam i molim se Bogu. Priznajem da sam se udaljila ali verujem da gospod cini za nase dobro... YOKA, Mamica Forumska, Gordana . and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Imam par citata iz biblije za utjehu. Isaija, glava 40 28 Ne znaš li? Nisi li čuo da Bog večni Gospod, koji je stvorio krajeve zemaljske, ne sustaje niti se utruđuje? Razumu Njegovom nema mere. 29 On daje snagu umornom, i nejakom umnožava krepost. 30 Deca se more i sustaju, i mladići padaju; 31 Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se. Psalam 147 1 Hvalite Gospoda, jer je slatko pevati Boga našeg, jer Blagome prilikuje hvala. 2 Gospod zida Jerusalim, sabira rasejane sinove Izrailjeve; 3 Isceljuje one koji su skrušenog srca, i leči tuge njihove; Nemoj brojati samo svoje muke nego racunaj i sve svoje radosti i nadaj se boljemu, svaka patnja ima svoj kraj i ovaj zivot je samo tren u vjecnosti, zelim ti sve najbolje. kordun, Arsenija, Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Дај ми Боже снаге да издржим оно што променити не могу, дај ми храбрости да променим оно што могу и мудрости да распознам то двоје.Свети Николај Жички Istochnik, JESSY, YOKA and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 P.s.Vaše dete je zaista lepo. -Владимир-, YOKA, toso and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Октобар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Hvala svima. Bas daju snagu vase reci i saveti. Hvala Lara Arsenija, w.a.mozart, Mилена КШ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Новембар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 15, 2013 Na danasnji dan, pre dve godine, Gospod je blagoslovio nas brak. Za te dve godine prosli i ruzno i lepo. Rodio se nas sin, andjelak. Ali ostadosmo sami moj malisa i ja. Svima smo na teretu a ja polako klonem. Nekome brak ne znaci nista. Jos me podseca da mi je receno da mi je neko napravio nesto. Mozda je njemu napravljeno jer on ne veruje ni u sta, a tako se promenio da ga ni rodjeni otac ne prepoznaje... Ostala je praznina koja uzasno boli. Verovatno se samo ja secam svega sto je bilo lepo... Trudim se da ne razmisljam o ruznim stvarima... Gospod ima plan za nas, znam... ali ja necu moci jos dugo sa svime da se nosim. Kaludjerovic Sreten and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука