Crnokosa Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Procitala sam pricu i veoma je pucna i hvala clanu sto je podelio s nama. Bas je zalosno sto je ovde takav narod. I nema ko mi ne spomene po neku babu... da me izleci od svega. Jos kazu ako je napravljeno tu ni Bog ne moze da pomogne. Nebuloze... Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Драга сестро, Знаш шта је црна магија? Самољубље! Тај господин, који је могао да остави жену и дете, је самољубац. Можда није лош човек, можда није лош другар, али је себичан и саможив. Ни један брак није цветна прича, нити је једноставно имати децу. Али - служење Другоме и неосуђивање су садржај хришћанскога живота. То се може само ако много волиш. Ко не воли, тај не може дуго ни да се фолира да воли. А кад човек неће да мења свој живот због Другога, кад неће да се жртвује, него хоће да само њему буде потаман, онда може да нађе сто и један изговор за своју саможивост: те црна магија, те направљено ми, те имао сам тешко детињство, те... За љубав коју си ти имала према том човеку (или је и још увек имаш) добила си од Бога - дете. Диван дар. Дете није украс у витрини, много тражи, мора му се посветити све, тако да не треба да оклеваш да пред судом од оца детета затражиш оно што ти припада по сваком закону - ако он већ не жели да се опамети и врати се својој породици. И сад - колико год ово деловало као фраза и невероватно - спасао те Бог нечег горег. Шта год да нам се деси, то је по Божијем човекољубљу. Он није саможив као ми слаби; Он нас воли и пази на нас, али нам понекад дозволи да се искукамо и да се и извичемо и... тако. Другим речима: волети Другога (супружника, дете, родитеље, браћу и сестре, пријатеље... СВЕ као икону Христа) је најбеља најмагичнија бела магија. Волети само себе и не желети никакву жртву је најцрња најмаговскија црна магија - достојна самог начелника лажи. Драгана Милошевић, feeble and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Svaka mu cast ako se folirao tako dugo... A nije se folirao koliko sam ja mogla da primetim,jer mi je pokazivao i ljubav i sve. Naglasavao mi je bio kad je otisao da mu nisam poklanjala paznju a pored deteta i brige oko finansija, kuce i ostalog nisam mogla. Ali trebao je da vidi da je meni tesko... Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Ми појма немамо шта је то љубав, јер нас нису на време научили. Ово су карактеристике љубави: 4. Љубав дуго трпи, благотворна је, љубав не завиди, љубав се не горди, не надима се, 5. Не чини што не пристоји, не тражи своје, не раздражује се, не мисли о злу, 6. Не радује се неправди, а радује се истини, 7. Све сноси, све вјерује, свему се нада, све трпи. Ко што видиш, једна од главних карактеристика љубави је трпљење. "Ко претрпи до краја, тај ће се спасти". (Мт.24:13) Зато сестро не очајавај, него знај да си на правом путу. Јер недаће, тешкоће и трпљење нас спремају за живот вечни. Мораш знати своју кривицу, научити лекцију. Ако сада и не видиш своје грешке, моли се да их увидиш. Јер сви смо криви за све, нема човека без кривице. Сами своју судбину бирамо, и бирамо свој начин живота. Али никако због тога очајавати, него гледати на то као један степеник у свом животу, једну лекцију из које треба што више научити. Бог нас кара зато што нас милује, као што ти некада мораш покарати свог Филипа, ако хоћеш да буде од њега права, здрава личност. Што се тиче тих врачара и гатара, никако не треба прихватати њихову реч, нити давати сагласност да ти било шта говоре. А ако ти кажу нешто против твоје воље, знај да је та реч (информација) од нечастивог, и игнориши је. Ако си ишла код њих, покај се и исповеди се, и не греши више. То је оно што се од нас тражи када погрешимо, да се више не осврћемо на своје грешке, него да гледамо напред, ка Царству Небескоме, а не на преваре нечастивог којима смо некада веровали, било из знања, или незнања. Све ће бити у реду, све је то нормално. Главу горе, и само напред! Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Svaka mu cast ako se folirao tako dugo... A nije se folirao koliko sam ja mogla da primetim,jer mi je pokazivao i ljubav i sve. Naglasavao mi je bio kad je otisao da mu nisam poklanjala paznju a pored deteta i brige oko finansija, kuce i ostalog nisam mogla. Ali trebao je da vidi da je meni tesko... Није му се поклањала пажња? Па требало је да он поклања пажњу! Па није дете њему конкуренција, него ваш заједнички подухват. Колико си се ти давала детету, толико је и он требало да се даје. Crnokosa and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Новембар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Ja nikad nisam rekla da nisam i ja kriva. Jesam, i shvatila sam svoje greske zato sam ga i pitala da se vrati i bila spremna na promenu. Ja sam sinu poklanjala maksimalnu paznju bas zato sto ni on ni ja nismo imali muzevljevu tj.ocevu paznju... Sto se tice gatara cim sam shvatila o cemu je rec batalila sam i razmisljanje o tome... Ma nemam snage vise da razmisljam o tom coveku. Ni ne pita kako mu je sin vec danima... Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 претражујем нешто по нету и наиђох на ову фотку, одмах си ми пала напамет! Драгана Милошевић, Sanja Т., Crnokosa and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 *Blue*, Crnokosa, JESSY and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Obično ne dajem savjete, ali mislim da bi valjalo da krenu neke promjene kod tebe. Za početak, promijeni naslov...umjesto tužna, neka bude - vesela stranica dnevnika , nakon toga osmijeh na lice, dijete za ruku...izađi iz kuće nasmijana i kreni dalje, ali sa osmijehom na licu. Sve će krenuti na bolje, vjeruj mi Gordana ., Sanja Т., feeble and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Новембар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Ne mogu jos nista od toga. Ceka me selidba ponovo. Imam panicne napade. Sutra u Bg kod lekara pa cu onda mozda da se smirim. Samo malko da budem bolje... Hvala ti, imacu tvoje savete u vidu samo da vidim sta ce dr.da mi kaze... Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Dr ce ta saslušati, nasmijaće se drago, pogledati na časovnik, napisati par recepata koji ti i neće pomoći na pravi način...objasniće ti da treba da se trgneš, a ti ćeš opet pomisliti da niko nema razumijevanja za tebe....Prvo TI treba sebi da pomogneš...molim te kreni od naslova svog dnevnika....patetika nas ne vodi nikud...ni mene ni tebe, samo u očaj. Oslobodimo se tuge koju smo prigrlile...nije nam prijatelj.Hajde molim te, neka bude - Moja vesela stranica dnevnika ...nama za ljubav Gordana ., Дејан and keka је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Новембар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Idem kod dr. na gastroenterologiju, zbog zeluca imam jako problema. Sto se tice psihicke strane bolje sam malo... nana and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Ja u klin ti u ploču :.mislise. Malena, je li previše što tražim da se nasmiješ...kreni od sebe, ne od gastroenterologa, aman ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Hajde molim te, neka bude - Moja vesela stranica dnevnika ...nama za ljubav Zasto trebamo sakrivati svoje prave osjecaje? Lagati sebe i druge? Sto se mene tice naslov je ok.. Ko place taj ce se utjesiti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Zasto trebamo sakrivati svoje prave osjecaje? Lagati sebe i druge? Sto se mene tice naslov je ok.. Ko place taj ce se utjesiti. Ne trebamo ih skrivati, ali ako su bolna osjećanja, ne trebamo ih ni njegovati, već savladati i vratiti se životu MilanT, Gordana . and JESSY је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука