Istochnik Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Ne trebamo ih skrivati, ali ako su bolna osjećanja, ne trebamo ih ni njegovati, već savladati i vratiti se zivotu Slazem se, ali prvo moramo izraziti svoju tugu, i pricati sa drugima o svojim problemima i bolnim osjecajima pa tek kad smo spremni onda savladati to. Ako se nekoga forsira da se smije i glumi nesto onda postoji opet opasnost vece depresije jer osoba moze pomisliti da niko ne moze pomoci i da su svi ravnodusni prema njenim bolovima itd. To je samo moje misljenje. Crnokosa је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Da ne ulazimo u diskusiju ti i ja, jer ovdje nismo MI bitni i čija je teorija tačnija.......evo, tugovala je, plakala je, rekla je...i nije joj bolje. Rekoh već da ne dijelim savjete, ali negdje sam ubijeđena da od osmijeha ne može da pozli, a ona mora naći snagu da krene dalje. Cijenim tvoju stručnost i zvanje psihoterapeuta, ali nekad samo osmijeh može da pomjeri brda...ja pomjerih Goricu (vjerovao ili ne ) ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Новембар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 A neeee, ja rekoh psihicki sam bolje. Nego vucem neke zdravstvene probleme pa me to blokira u daljem radu na osmehu i sreci... nana је реаговао/ла на ово 1 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 biće sve dobro ako dozvoliš da bude. Naravno, još je sveže, pa treba vreme. Nego, koliko sam iz samo ovo malo videla, u pitanju je klasično psihičko zlostavljanje. Gospod te spasao jer si ga našla, ne tuguj, raduj se. Jedno od glavnih pitanja koje nas mući je da li je moguće da se samo folirao-la a da ja to ne primetim? Pa moguće je itekako, jer ne želimo da vidimo. A interesi su razni. Drugo je insistiranje naše da bude onako kako smo mi izmaštali iako nam je Gospod odredio drugo nešto...prestaćeš da tuguješ kada prihvatiš Božiju volju i prihvatiš da je bolje ovako nego život u lažima. Da li si vredna ljubavi? Da li će te neko voleti iako imaš dete? Pa hoće, kada i ti naučiš da voliš. Velika je mudrost naučiti razlikovati ljubav od manipulacije. Da li si ti pogrešila? Pa jesi, i za ljubav i rat je potrebno dvoje. Da li treba da se šibaš i kažnjavaš zbog greške? Pa ne moraš. Pokaj se za svoje grehe i ne greši više, a on će za svoje odgovarati. Da li ćeš moći sama? Da. Gospod nam ne daje više nego što možemo da nosimo. Zato ti je olakšao teret i uklonio iz života osobu koja te je koristila. Da li možeš da mu oprostiš što nije ono što je rekao da jeste? Da li možeš da oprostiš sebi što si poverovala u ono što si želela da vidiš i čuješ? Oprosti brzo i Gospod će tebi oprostiti. Problemi sa želudcem su posledica gorčine i straha u životu. Osloni se na Božiju milost i predaj svoj i život svog deteta u Njegove ruke, i bezbedni ste, zauvek. Tuga i očaj su izraz naše neposlušnosti. Slavi Boga što je sve onako kako je najbolje za vas, ne tuguj zbog toga što nije ispalo onako kako si ti htela. Deca se formiraju na najranijem uzrastu. Budi svetla kao ikona, radost svom detetu. Kakve je muke pretrpela Bogomajka, mi nemamo prava da podležemo depresiji, koja je od đavola. raduj se svako jutro što si se rešila bede. Nije važno da li ćeš naći muškarca da te voli. Ljubav se ne dobija, ljubav se daje. A ti Bogu Hvala imaš kome da je daš. I samo traži Boga, sve ostalo će ti se dati. oprosti za ovako dug post, raspisala sam se. Mилена КШ, Ayla , Mironosica and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Новембар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Hvala na postu. Jako poucno i vecinu stvari sam resila. Oslanjam se na Boziju pomoc. Oprostila jesam ali i shvatila ko je i sta je. Lako zavolim osobu ali se jako lako razocaram i sve zaboravim. Tezak je period bio kad sam se vracala u proslost. Ali moj sin je moja buducnost i samo hocu da bude zdrav i dobar covek. Za to se molim Gospodu. Mилена КШ, Ayla , YOKA and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Lako zavolim osobu ali se jako lako razocaram Vidiš, to ne može biti ljubav, sad oprosti meni što čačkam...nisam zlonamerna. Lako zavoleti nekog je pitanje - šta je to što ti voliš? Da li si zaista prvo upoznala tu osobu i zavolela NJU, ili si ovlaš projektovala svoje želje i snove na nekog ko je imao interesa da te podrži u toj samoobmani? Lako se razočaram...to je vidiš znak izvesne, da se tako grubo izrazim, samoživosti. Razočarenje je posledica neipunjenih želja i očekivanja. Kada smatramo da mi zaslužujemo nešto i da treba da bude po našim pravilima. Razočarenje je buđenje iz samoobmane i gordosti. Ne grdim te, ne shvati me pogrešno, a i oteraj me u peršun, šta ti uopšte i drobim... Sanja Т., kordun, Mилена КШ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 @@Crnokosa, ja se tebi izvinjavam ali meni se sve ovo ne sviđa ( naravno to je moj problem) na jednoj temi si pisala kako si imala dečka sa ovog foruma , koga si ostavila zbog (već bivšeg ) muža , opljuvala si muža samo tako a u tom postu si već sama napisala kakav ti je muž i kako je odrastao da ne tupim više naš narod kaže : sama pala sama se ubila samo sad ima jedan mali "problem " nisi više sama i nikad više nećeš biti sama i svojeglava , jer treba da misliš i na jedno malo biće Ayla je u pravu promeni ime dnevnika Oglo, Драгана Милошевић and kordun је реаговао/ла на ово 3 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Новембар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 Nisam mislila na razocarenje u tom smislu... Kad sam videla kako se poneo prema nama tada sam se razocarala. Zato sto nije bio takav dok smo bili sami a zajedno smo planirali porodicu. I koliko sam ja pokusavala da mu objasnim da ne moze da bude isto sa detetom kao kad smi bili sami on je terao kontru. a i udario me je tamo gde najvise boli. Sto se tice decka sa ovog foruma ostavila sam ga iz straha jer sam i pre njega bila povredjena. Onda zbog daljine... a u medjuvremenu je usao i moj bivsi muz u moj zivot. Ma nisam bezgresna... Gordana . and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*Blue* Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Draga moja razumem te u potpunosti... zelim ti da sa svojim andjelcicem uz Boziju pomoc nadjes mir... Crnokosa је реаговао/ла на ово 1 Kyrie Eleison Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Децембар 21, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Hvala. Lakse je vec. Kad prodje neko vreme covek bistre glave razmisli i vidi dobre i lose strane. Imam mog andjelcica, cuvamo se i idemo napred... :-) Пг, Ненад Р. and *Blue* је реаговао/ла на ово 3 Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 samo se ne sekiraj sve ce biti u redu. hvala Bogu imas malog medenjaka kraj sebe i kako sama kazes furaj napred Crnokosa је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Vlada Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Zao mi je,razumem te,pokusaj,nije sve tako crno..sve su to reci...koje u tim trenucima nista ne znace..da li to zaista ljudi kazu sto milsle ili da bi sebe opravdali i svoju dobrotu kod Boga? Ja sam trenutno u teskoj svojoj situaciji i Hvala Bogu upoznao sam nekoga na ovom forumu ko mi je pomogao toliko da mi neko rodjen nije.Ta osoba me je razumela i pomogla mi,a puno njih su me kao shvatili i bice to dobro..glumili dobrotu..kao da im nesto znacim ili ne znam sta..pa nisu lagali oni mene lagali su sami sebe.zele da budu ono sto nisu..Ako bilo kome treba nekakva pomoc iskren prijatelj ja cu se uvek naci tu da pomognem naravno ako je u mojom moci..sta mogu ucinicu.. Crnokosa and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2013 Понекад проблеми човека направе и јачим . Никада није све у подпуности црно.Људи који нису научили да се носе са проблемима , касније када их снађе и најмањи проблем они не умеју да се снађу и чини им се да је тај проблем велики као кућа , а заправо се ради о малом проблему . Зато не секирај се и само напред .Имаш и за кога да се бориш. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crnokosa Написано Децембар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2013 Понекад проблеми човека направе и јачим . Никада није све у подпуности црно.Људи који нису научили да се носе са проблемима , касније када их снађе и најмањи проблем они не умеју да се снађу и чини им се да је тај проблем велики као кућа , а заправо се ради о малом проблему . Slazem se sa ovim... Ma koga nema bez njega se moze. Hvala vam ljudi, divni ste. Филип, мамин зврк, рођен је 18.04.2013. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука