feeble Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Ja ne znam je li ovo autenticno, ili se neko sprda? Ne kontam da neko moze ovo sebi da radi... Evo jos blamova iz SNS produkcije, sad videh kod Kesica verum est in beer, Manolis, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Sta se izmenilo na bolje za tih 5 godina? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istochnik Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Hocu da se zahvalim SNS-u i da vam cestitam 5-u godisnjicu. Dosli smo do tog nivoa demokratije da covjek koji je diplomirao na 4 fakulteta ima sansu da otvori svoju temu na forumu i da ljudima odgovara na pitanja, jos malo pa ce imati i sansu da se pojavi na tv kanalima sa nacionalnom frekvencijom ako ovako nastavimo, nadam se pred ulazak u EU da ce i toga biti. :good2: Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 1, 2015 Пријави Подели Написано Март 1, 2015 Sta se izmenilo na bolje za tih 5 godina? Evo dokle smo dosli otprilike, prilicno crna analiza БЛЕР, НАЈДУЖА НОЋ И ДРУГЕ ПРИЧЕ Istochnik је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 sa stadiona vetar uvek krece Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Hocu da se zahvalim SNS-u i da vam cestitam 5-u godisnjicu. Dosli smo do tog nivoa demokratije da covjek koji je diplomirao na 4 fakulteta ima sansu da otvori svoju temu na forumu i da ljudima odgovara na pitanja, jos malo pa ce imati i sansu da se pojavi na tv kanalima sa nacionalnom frekvencijom ako ovako nastavimo, nadam se pred ulazak u EU da ce i toga biti. :good2: :good2: Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Evo jos blamova iz SNS produkcije, sad videh kod Kesica ) ) Sta napravi ova EU od srpskih domacica... ) Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Srpska napredna stranka će 25. aprila u Novom Sadu organizovati veliki miting podrške premijeru Aleksandru Vučiću i vladi, jer pokušavaju da izvuku zemlju iz krize, izjavio je večeras zamenik šefa poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović. Ови су превазишли и NJUZ... verum est in beer, Плутон, feeble and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Ja ne znam je li ovo autenticno, ili se neko sprda? Ne kontam da neko moze ovo sebi da radi... Секта у покушају... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Најјаче је кад је Његово Височанство Велики Најбољи Вођа дошао у мој град од не више од 2000 људи (где свако сваког зна) за локалне изборе, повео је са собом неколико аутобуса људи да испуне халу. Значи гледа се снимак и у целој препуној хали нема НИКО из нашег места (нећу вам кажем које). Путујући циркус... Grizzly Adams, verum est in beer, Manolis and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Најјаче је кад је Његово Височанство Велики Најбољи Вођа дошао у мој град од не више од 2000 људи (где свако сваког зна) за локалне изборе, повео је са собом неколико аутобуса људи да испуне халу. Значи гледа се снимак и у целој препуној хали нема НИКО из нашег места. Путујући циркус... Ал зато, кад дође Веља Илић, ви напуните халу. :bleh: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Ал зато, кад дође Веља Илић, ви напуните халу. :bleh: Ма где... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Ако ови наставе овако, а 'оће, Србији прете озбиљни социјални немири. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Мени Срба генерално уопште није нешто жао због њихове ситуације. Жао ми је што ја и моји вршњаци морамо да је делимо и да гледамо како да одемо одавде, иако објективно нисмо никако допринели овоме сада. За све су сами криви, могу да пребацују одговорност док Земља не постане непогодна за људски живот, то неће променити реалност једну јоту... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 To ovaj Martinović??? :.mislise. Плутон and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука