Jump to content

Pet godina najznačajnije srpske partije. SNS. Čestitamo!!!

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

То што је ДС била спремна да одради то би ви видели да су остали на власти а, хвала Богу, нису. Све је боље него

замешатељство ДС-а у спрези са било којом другом странком.

:krstix:  :krstix:  :krstix:  

Ajde molim te objasni kakav je boljitak SNS u odnosu na DS? Stavi na stranu tvoju odbojnost prema DS. Ja ih nista bolje ne varim od tebe, ali ne vidim nista korisno za Srbiju ucinjeno od strane SNS.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ajde molim te objasni kakav je boljitak SNS u odnosu na DS? Stavi na stranu tvoju odbojnost prema DS. Ja ih nista bolje ne varim od tebe, ali ne vidim nista korisno za Srbiju ucinjeno od strane SNS.

Видећемо... Ови су кратко на власти. Жути су нас јахали 13 година. Црвени су још увек у седлу... Тешко нама  :krstix:

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Да не буде сад као онај скеч из монтипајтона - "Шта су нама Римљани добро донели?"

- Ево рецимо Вучић је довео Путина на ону фешту.

Подели на овим сајтовима

Да не буде сад као онај скеч из монтипајтона - "Шта су нама Римљани добро донели?"

Pored toga je spasio i onu decu u Feketicu ....

Pa je sacuvao termoelektranu u Obrenovcu ..

Ljudi nemojte biti nezahvalni, ne moze ni on  bas sve ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

I dobro je ispregovarao sa Kosovom oko sudstva, kazu svi eksperti. Takodje pravi sjajne aranzmane sa MMF, i to je sjajan uspeh, 

Подели на овим сајтовима

Па ја знам море људи који су од 2002.-2003., видевши да од "промена" нема ништа, побегли главом без обзира. То сигурно нису

гласачи ДС-а. Лично сам се зарекао да ћу да напустим Србију заувек баш кад беше "жута" гарнитура. Нисам више имао времена

нити резервних живота да чекам њихове "промене" и њихово "биће боље ако гласате за нас"... Саветовао бих сваком да бежи

и да не слуша лажи. Кућу нисмо продали нити упалили, тако да имамо где да се вратимо...

:ladan:  :ladan:  :ladan:

Ја већ 25 година говорим да ће бити горе.

И људи ме вазда питају поново како ће бити.

Кажу ми неки па што не идеш негде кад тако мислиш.

Ма ишо би ја. Имам 16 фамилија најближе родбине и то само у једној покрајини у Аустрији. Ал живот чини своје. А ни родбина више није ко што је била пре 20 година.

Подели на овим сајтовима

Pa nije rekao ni da nece smanjiti penzije vec da ce biti poslednji ...

Izdajniče, onamo likuješ Šekiju ovamo braniš Vučića.

Izdao si veliku Srbiju, vrati mandat preletaču!

Подели на овим сајтовима

Izdajniče, onamo likuješ Šekiju ovamo braniš Vučića.

Izdao si veliku Srbiju, vrati mandat preletaču!

Treba prihvatiti realnost na terenu ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pa nije rekao ni da nece smanjiti penzije vec da ce biti poslednji ...

Pa nije sve iscrpljeno, npr. subvencije za radna mesta. To je moglo da se ukine, pa onda besmislene agencije na koje se trose nenormalne pare. Ali, sta tebe briga. Ti zivis u Italiji i kecas nas ovde i uzivas sto se patimo sa ovakvim budalama na vlasti. Ali ajde ekonomija, to bih im oprostio. Ali Kosovo ne mogu da im oprostim.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...