feeble Написано Октобар 30, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2013 А неки су остали без ужине verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Dr Dragan Petrović objašnjava kako funkcioniše SNS Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 17, 2014 Гости Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Изгледа му је упала мушица у око. Човек има неколико факултета, веома је образован. Иначе причао је неким мојим пријатељима како га нису примили у ДСС. Као наводно припремили кастинг за пријем у ДСС. Он тврди да је то само због њега организовано,да тад у Београду нико није морао да пролази тај кастинг. На том кастингу су њих троје у комисији испитивали га 5 сати. Све подробно, шта мислио о овоме и ономе. На крају му рекли да није прошао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Au, nisam znao da postoje takvi kastinzi za prijem u stranku Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/292731/Prevaranti-drzali-lazne-kurseve-za-prijem-u-Interpol Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Чуо сам и ја сличну причу о др. Петровићу и пријему у ДСС. Само мислим да је то нека његова провала. Иначе он је један од редовних писаца на Видовдану. И како сад можете да доводите Видовдан у везу са СНС? Ајде Фебло реци ти мени ђе је ту логика?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Tako sto znam ko je vlasnik sajta Vidovdan i njegove stavove i podrsku SNS A i ovoga Petrovica nesto nema na naslovnoj strani, na forumu ima svoju temu, ali forum je budzak koji slabo ko i cita. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Tako sto znam ko je vlasnik sajta Vidovdan i njegove stavove i podrsku SNS A i ovoga Petrovica nesto nema na naslovnoj strani, na forumu ima svoju temu, ali forum je budzak koji slabo ko i cita. Има Петровића, немој да тролујеш, само што ти не читаш више насловну. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Хм...рекао бих да постоји један број аналитичара који су у име "дослседне борбе" против жутих, занемарали политичку и економску реалност, те су "малчице" легли на "СНС руду"...немојте се заносити да није тако. Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Мора се ипак признати да су ови саранили жуте потпуно. После 5. октобарског преврата жути нису успели да саране првосрбијанце нити чак СПС толико колико су сад СНС-овци саранили жуте. Заслуга за овако нешто делом је и до тих аналитичара. Ствар је међутим што је машинерија СНС-а таква да је буквално саранила са жутима и све остале. Практично сем СНС-а више нема ни једне озбиљне партије. Овакво стање не иде у прилог ни самом СНС-у мислим да су преценили противнике и употребили превише јаку силу за обарање истих те су их избрисали. Сад у овом готово једнопартијском систему запад може да постави питање где је ту демократија. СНС-у би било паметно да сам направи неку опозицију коју ће контролисати, оно чисто да изигравају демократију. Јер ако је они не направе направиће је запад а то неће бити добро за СНС ( што ме у крајњој линији заболе баш) а неће бити добро ни за народ, јер то обично значи поново неки преврат и револуцију а можда и крвопролиће. Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Ma niko više nikog ne pita gde je tu demokratija. Pobogu svet je postao bazen ajkula do samouništenja. Kakva crna pitanja gde je tu demokratija..... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Мора се ипак признати да су ови саранили жуте потпуно. После 5. октобарског преврата жути нису успели да саране првосрбијанце нити чак СПС толико колико су сад СНС-овци саранили жуте. Заслуга за овако нешто делом је и до тих аналитичара. Ствар је међутим што је машинерија СНС-а таква да је буквално саранила са жутима и све остале. Практично сем СНС-а више нема ни једне озбиљне партије. Овакво стање не иде у прилог ни самом СНС-у мислим да су преценили противнике и употребили превише јаку силу за обарање истих те су их избрисали. Сад у овом готово једнопартијском систему запад може да постави питање где је ту демократија. СНС-у би било паметно да сам направи неку опозицију коју ће контролисати, оно чисто да изигравају демократију. Јер ако је они не направе направиће је запад а то неће бити добро за СНС ( што ме у крајњој линији заболе баш) а неће бити добро ни за народ, јер то обично значи поново неки преврат и револуцију а можда и крвопролиће. А најгоре је што многи овде једва чекају тако нешто јер ће бити убеђени како се боре против цензуре и тираније, за демократију... Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 А најгоре је што многи овде једва чекају тако нешто јер ће бити убеђени како се боре против цензуре и тираније, за демократију... Исто као и 5. октобра. Да, то и ја причам. Да не буде после ко са Слобом, да се кајемо што смо га рушили. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Mene ne zanima koja stranka će uraditi nešto dobro za srbiju,nek urade više i to bilo ko. A one papučarske fore ljudska prava demokratija slobode govora i to, to može da se završi za tri dana potpuno u skladu sa standardima. Bajke bre za malo decu,ozbiljna politika je malo složenija a sns nek je uradi ili neko drugi svejedno je brej.....samo uradi Vučiću i sve ti je oprošteno... A kako kad njega zanima fića u momentu gde je trebalo spomenuti medjunarodno pravo i UN i iskazati Putinu čast kao zemlji sa pravom veta. (ma bilo šta osim deset automobila dok te snima cela ebena planeta.... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 СНС-у би било паметно да сам направи неку опозицију коју ће контролисати, оно чисто да изигравају демократију. Nešto kao SPS-JUL vo vremja ono. Mada ni to nije spasilo Slobu od Zapada. Neće ni Vučka ako im se ozbiljno zameri. Treba biti premudar da bi izigrao Zapad bez posledica, a bez potpune predaje Rusiji, kako bi sačuvao svoju samostalnost. Ako je to uopšte moguće u ovo vreme posle druga maršala. Ali neki novi "JUL" bi bio dobar potez SNS-a. Баба је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука