Manolis Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=EXFUqWcIYds Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Eto u tome je razlika. Mi smo svi ljudi, a na žalost i srbi, ali kada bi vi otporaši, radikali, dveraši... šta god da ste.. sutra na nekoj temi proslavljali neku svoju obljetnicu, ja bih čestitao i rekao da smo protivnici ali da vam želim svaki uspeh i sreću. A "vi" odmah noževe, noge i zube. Pa u rebra, pa laktom, pa đonom. Ne može pozitivna atmosfera sa nedavne konvencije i jedna optimistička poruka zbog svega što je SNS učinila da se prenese, od niza klevetanja. Klevećete. Sva vaša mudrost potiče ne iz života, nego iz novina i kafana. Bar ovo što se tiče predsednika SRBIJE i SNS-a. Pljujete "Farmu" a ne znate za bolje. SNS nudi "jednu pesmu, jednu želju", i mi to prihvatamo. Mi (mislim na sve lojalne građane SRBIJE, koji glasaju i vole Srbiju). Neko tu pesmu zove EU, a ja više volim da je zovem "Srbija u Svetu". Баба је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 уф човече, брате, друже... Ђуро Станивук, feeble and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Mi smo svi ljudi, a na žalost i srbi, ali kada bi vi otporaši, radikali, dveraši... šta god da ste.. sutra na nekoj temi proslavljali neku svoju obljetnicu, ja bih čestitao i rekao da smo protivnici ali da vam želim svaki uspeh i sreću. Ало бре земљаче....па није живот партија карата па да ти честитам кад ме победиш...о мајко мила...нажалост ти твоји идоли се понашају као да јесте...само не знам одакле им право да се коцкају мојом имовином... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Nema više srede i nema petka. . . Ministar Laza je rekao da će se kaiš stegnuti, ali da nas neće udaviti. Јаков. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 LOL Viktor Ljvovic and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Eto u tome je razlika. Mi smo svi ljudi, a na žalost i srbi, ali kada bi vi otporaši, radikali, dveraši... šta god da ste.. sutra na nekoj temi proslavljali neku svoju obljetnicu, ja bih čestitao i rekao da smo protivnici ali da vam želim svaki uspeh i sreću. A "vi" odmah noževe, noge i zube. Pa u rebra, pa laktom, pa đonom. Ne može pozitivna atmosfera sa nedavne konvencije i jedna optimistička poruka zbog svega što je SNS učinila da se prenese, od niza klevetanja. Klevećete. Sva vaša mudrost potiče ne iz života, nego iz novina i kafana. Bar ovo što se tiče predsednika SRBIJE i SNS-a. Pljujete "Farmu" a ne znate za bolje. SNS nudi "jednu pesmu, jednu želju", i mi to prihvatamo. Mi (mislim na sve lojalne građane SRBIJE, koji glasaju i vole Srbiju). Neko tu pesmu zove EU, a ja više volim da je zovem "Srbija u Svetu". ) Jeсte у праву си ! Нема овај народ осећај за демократију. Пази то је странка која је за 5 година стекла милионске присталице. И поред тога бројне непријатеље и с лева и с десна. Ено они на Васељенској не могу а да не псују јавно на сајту на помен Вучића, СНС-а, Томе и проче, имам утисак да им је сад омилео Чеда. С друге стране ови жутаћи такође не могу да смисле једну тако народну демократску партију као што је СНС и то не због демократије него због народа. А чим некога нико не воле мени је одма некако симпатичан па таман био тотално антипатичан. Јаков. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Kakva uber-trol tema... R.Žiskar, Баба, Ђуро Станивук and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Октобар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Trol tema bi bila kada bi se radilo o razgovoru koji je van nekog konteksta teme. Ovo je forum POLITIKA, tako da je očekivati da se u njemu razgovara o takvim temama. Da se vratimo temi, nakon trolovanja globalnog moderatora. Slike govore više od reči, ali ipak da napomenemo na šta asociraju. DA. Snaga Poverenje Evropa Prijateljstvo Srbija Narod Volja Znanje ... Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 ...и наравно, сензуалност... Сензуалност пре свега. Ееехеј требало је имати носину пре неколико година па провалити шта се може направити од практично забрањене СРС. Није то мала ствар. Сад причају као дошли им чика Амери и Енглези па их посаветовали. Ајте молим вас каква је то трипчина. Па СРС није знао ди удара. Шеки у Хагу, оданде руководио странку телефоном. Није имао после пола године предствау о стању на терену а и да је имао једну битну ствар не може човек у изолацији да има а то је да осети како народ дише. Мораш ипак бити у народу да би то знао. Не може теби неки тамо доушник дојавити како народ дише. И ту је уствари раскид између СРС-а и народа а ови који су били битнији у СРС-у су схватили да то ничему не води. Потом су их почели врбовати њима идеолошки најсличнији и само дебилу не би пала на памет идеја да уместо да оде у ДСС или тако негде, лепо покрене своју партију, начини неку другачију а сличну причу и преузме странку од телефонске слушалице. Уосталом врхунац дна СРС је био кад је Шеки почео да наређује оне клетве на скупштини( којих се сад сви одричу, а мислим каки су то људи који беспоговорно слушају вожда чак и по тако дебилиним питањима) . После тога било је дефинитли свима јасно да од СРС-а нема ништа. Ал вратиће се Шеки. Није то проблем, само на чега ће се вратити? СНС ће и поред Шекија и даље бити јака странка. Шеки ће вероватно да уједини СРС и Образ и Наше итд, за Двери не верујем, јер Двери имају свој пут и правац који само споља личи на СРС али је заправо много другојачији. Како год било да било СНС је сахранио жуту причу. Јаков. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Slike govore više od reči, ali ipak da napomenemo na šta asociraju. DA. Snaga Poverenje Evropa Prijateljstvo Srbija Narod Volja Znanje ... Не, не нееееее, синко, тај авион никада неће полетети R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Можда неће авион, али... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Da se vratimo temi Слажем се. Ти си Владо неки функционер СНС-а. Прича се да имамо једног таквог члана. Верујем да си ти тај члан. Ништа лоше, само константујем. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Ja sam bio simpatisao SRS ,Nikolića,Vučića,Todorića... Šešelja nisam volio zbog njegove neumijerenosti u nekim stvarima danas ovako gledam: Ne vijerujem u ljude koji mijenjaju svoju ideologiju preko noći,to mi mnogo govori o njima... Ne vijerujem ni šešelju,al mi on u odnosu na ove dijeluje kao vitez Jesu maknuli žute,mada narod ih je maknuo,bilo je za dlaku,isto tako je bilo i za vreme SRS dok je bila jedinstvena,uvijek je malo falilo da se žuti maknu,falio je samo mali ivica dačić Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 23, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2013 Ма каква најзначајнија странка, раде шта им се каже. Тако би исто радио ДС да су остали на власти и то је све. Једино ми је симпатично што су пустили у владу независне министре, попут Радуловића и Крстића. Сад колико су у могућности да нешто ураде, видећемо. Мислим да мало ко има храбрости данас ово да каже: Ministar privrede: Strani investitori su budalaština Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука