feeble Написано Октобар 17, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2015 Najbolje je da se pomolimo da budu smaketi sa vlasti, da bi se priveli zemaljskom sudu za veleizdaju i unistenje drzave pa ce mozda u zatvoru imati prilike da sagledaju sta su radili i pokaju se. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 17, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2015 Stvarno sad, kad smo kod fenomena SNS - citam po netu komentare i mnogi kazu da ne znaju nikog ko glasa za SNS u njihovom krugu poznanika. I kod mene je isto tako, stvarno ne znam nikog ko glasa. Tj. znam jednog komsiju kojeg sam cak i povezao na glasacko mesto. Kad mi je rekao da ce glasati za SNS hteo sam ga ostaviti na pola puta Ali, i on se predomislio pa vise nece. Elem, ko stvarno za njih glasa? Osim one armije botova i drzavnih sluzbenika, ali to valjda nije dovoljno? То као ови ријалити програми, гледа пола Србије, ал' нико не признаје. feeble, Кратос and Ћириличар је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 17, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2015 https://twitter.com/NikolaSilic/status/655404236474351616 Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 17, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2015 Tako li se ispunjava ona crkvena zapovest? 5.Moliti se Bogu za one koji su na vlasti. I treba SPC vise da se moli za one koji su na vlasti a manje da se slika sa njima. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 17, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2015 I treba SPC vise da se moli za one koji su na vlasti a manje da se slika sa njima. И мање да их одликује. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 17, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2015 И мање да их одликује. Ma to je samo prigodno da bi se opet uslikali zajedno. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 17, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2015 Тако ми је драго, све честитке.... тако су нас ује....динили у борби са криминалом итд feeble and Плутон је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 feeble, Зосима, Manolis and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 20, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2016 A mi smo postali njihovi verni gledaoci! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Јануар 22, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2016 Плутон је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука