Снежана Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Ако ови наставе овако, а 'оће, Србији прете озбиљни социјални немири. У Србији никада није било социјалних немира, зашто мислиш да се нешто променило? Grizzly Adams and feeble је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Секта у покушају... KIRBY je za njih institucija! Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 У Србији никада није било социјалних немира, зашто мислиш да се нешто променило? Интернет постаје недовољан за каналисање емоција које изазивају напредњаци. Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Просветари су изашли на улице... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 У Србији никада није било социјалних немира, зашто мислиш да се нешто променило? Па никад није било горе. Добро, можда јесте било горе, али дефинитивно никад није било бизарније. Grizzly Adams, Човек Жоја, Manolis and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Спаси нас, Пајтићу! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Мени Срба генерално уопште није нешто жао због њихове ситуације. Жао ми је што ја и моји вршњаци морамо да је делимо и да гледамо како да одемо одавде, иако објективно нисмо никако допринели овоме сада. За све су сами криви, могу да пребацују одговорност док Земља не постане непогодна за људски живот, то неће променити реалност једну јоту... Ситуација у којој су се Срби нашли није много другачија од свих претходних ситуација у којој су се Срби налазили кроз историју. Ситуација је наметнута споља, али отпора није било. Проблем је што савременим Србима фали вертикала, наравно духовна. Да смо имали вертикалу отпора би било прво према Милошевићу потом према свима лелемудима који се измењаше код нас а самим тим би и другачија прича била са западом. Тако је одговор на изазов био хоризонтала а то ће да резултира масовним егзодусом. Аурор and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Ситуација је наметнута споља, али отпора није било. Све и да је тачно, и за то су криви Срби... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Све и да је тачно, и за то су криви Срби... Никад кривица није само једних. Али наша одговорност за нас је увек на нама. Човек Жоја and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Ма то више није исти народ као што је био пре 100 година... Не верујем да ће бити било каквих немира ови данашњи Срби све трпе. Мало гунђају, много кукају и онда наставе по старом. Што кажу јужњаци "ће помине"... Кад то чујем, шлогирам се. Двапут. Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Никад кривица није само једних. Али наша одговорност за нас је увек на нама. Одговорност и највећи део кривице. Пошто се јелте, нисмо сами бомбардовали, и увели санкције сами себи, али су наши мудри лидери (које смо бирали и које до данас већином подржавамо и вртимо њихову причу) довели до тога. Ја неке теме читам овде и не могу да поверујем, најке ми... Психоза. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Ма то више није исти народ као што је био пре 100 година... Не верујем да ће бити било каквих немира ови данашњи Срби све трпе. Мало гунђају, много кукају и онда наставе по старом. Што кажу јужњаци "ће помине"... Кад то чујем, шлогирам се. Двапут. Pa nusu izgoreli po temenu da loze skupstinu svake decenije ... A i bager oksidirao ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Ja sam mislio posle toliko losih godina i mera stednja da ce njihov rejting se prepoloviti. A nista se slicno ne desava, sta me cudi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Одговорност и највећи део кривице. Пошто се јелте, нисмо сами бомбардовали, и увели санкције сами себи, али су наши мудри лидери (које смо бирали и које до данас већином подржавамо, мислимо као они и вртимо њихову причу) довели до тога. Ја неке теме читам овде и не могу да поверујем, најке ми... Психотичан народ. Види, за ово што ћу рећи сасвим сам сигуран да ми нећеш веровати, али све једно... '91 лик историчар ми рече да ће Србију бомбардовати НАТО. Ја га питам: Мислиш на Југославију. Не, каже, само Србију. Тад се тек све окувавало. Реко од куд то знаш. Вели, па то они најављују ако пажљиво читаш и пратиш шта пишу. Причао сам са једним удбашем пре неке 2 године. Он је имао идеју '98 да киднапују или убију Слобу. Питам га а што. Каже па сви смо знали да се НАТО спрема да нас бомбардује и да им је Слоба главни адут да то и остваре, овако макнемо Слобу и онда избегнемо њихов сценарио. Реко а да ли си сигуран да би се на тај начин избегао сценарио? Није ми одговорио... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 19, 2015 Пријави Подели Написано Март 19, 2015 Вели, па то они најављују ако пажљиво читаш и пратиш шта пишу. Па то се знало, о бомбардовању се причало од '91. још, кад су асфалтирали Вуковар и стрељали оних 200 људи из болнице. Чак је и Ноам Чомски рекао да је требало '91. бомбардовати милошеску режим, а знаш шта он мисли о америчким интервенцијама... Причао сам са једним удбашем пре неке 2 године. Он је имао идеју 98 да киднапују или убију Слобу. Питам га а што. Каже па сви смо знали да се НАТо спрема да нас бомбардује и да им је Слоба главни адут да то и остваре, овако макнемо Слобу и онда избегнемо њихов сценарио. Реко а да ли си сигуран да би се на тај начин избегао сценарио? Није ми одговорио... Злоба је онда крив, требало је да им да базу коју су тражили и да се тада потпуно окренемо Западу, уведемо капитализам, осавременимо се и прикључимо Цивилизацији... То је и њима једноставније од прављења шиптарске државе на Косову. Разумео бих можда супротно да су Руси хтели да нас војно бране по сваку цену (и да нису били у каналу у том тренутку), а то су му рекли и они да нема ништа од тога. Овако је испао најгори сценарио. Замисли кад је успео да Стејт департмент због њега скине УЧК са листе терористичких организација '98. ... Да је било другачије, сад би они и даље били терористи, ту и тамо би се можда безуспешно пушкарали са Жандармеријом, а ми бисмо имали Косово (отприлике као са Израелом и Газом), живели 3 пута боље и били у ЕУ и НАТО. Можда није требало ни тако, не знам, само кажем да није морало овако да буде и да је он много крив... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука