Jump to content

Pet godina najznačajnije srpske partije. SNS. Čestitamo!!!

Оцени ову тему

Јаков.

Препоручена порука

Pa nije sve iscrpljeno, npr. subvencije za radna mesta. To je moglo da se ukine, pa onda besmislene agencije na koje se trose nenormalne pare. Ali, sta tebe briga. Ti zivis u Italiji i kecas nas ovde i uzivas sto se patimo sa ovakvim budalama na vlasti. Ali ajde ekonomija, to bih im oprostio. Ali Kosovo ne mogu da im oprostim.

Kiosmet je otisao 5. oktobra skupa sa Milosevicem ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Ali, sta tebe briga. Ti zivis u Italiji i kecas nas ovde i uzivas sto se patimo sa ovakvim budalama na vlasti.

Čoek ne bere brigu, zaebava nas preostale Srbe od 17-03h, postao talijan klanja se milanskom kardinalu i klikće Vučiću. Nema ti gorih od takih, ja ti kažem!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Jes vala al' ubermorgen  :bleh: Pitaj ti tamo tvoje hrvate dal trebaju fizikalca, zna švapski, zna da kosi travnjake, iste je vere, radi upola cene (jeftiniji od Poljaka), aj javi ako treba :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Jes vala al' ubermorgen  :bleh: Pitaj ti tamo tvoje hrvate dal trebaju fizikalca, zna švapski, zna da kosi travnjake, iste je vere, radi upola cene (jeftiniji od Poljaka), aj javi ako treba :)

То једино неке Шиптаре да питам, мислим имао би више шанси.

Подели на овим сајтовима

Него саћу ја вама укратко испричати историју Срба за наредних 100 година, нако како то народ каже: 

Жути жутују, а црвени путују и само је смрт сигуран посо!

Ко схвати знаће где треба да се учлани.

Подели на овим сајтовима

Него саћу ја вама укратко испричати историју Срба за наредних 100 година, нако како то народ каже: 

Жути жутују, а црвени путују а само је смрт сигуран посо!

U Babusnici ni to vise nije siguran posao 

Babušnica: Ni smrt više nije siguran posao

Подели на овим сајтовима

То једино неке Шиптаре да питам, мислим имао би више шанси.

Bež bre od njih, da sam teo da prodam bubreg to bih već učinio, ne dam džaba. I kod barona neje loše, i oni pričaju švapski (leskovački švapski), mogao bih tu da probam, kad su primili Bilbiju (koji je pritom izdajnik) što ne bi mene koji je njihov, jel te? 

Подели на овим сајтовима

Иначе чуо сам да ФК Партизан и Звезда мењају имена.

Јер сад је Вучић супер стар у Србији, нарочито после Фекетића.

Тако да можете само претпоставити како ће се звати...

Подели на овим сајтовима

Evo kaze novi gost foruma dr. Petrovic da je unisteno nesto sto je postojalo 15 godina na severu Kosova, i to uspesnim pregovorima Vucica

https://www.youtube.com/watch?v=qSqYw80UoCY#t=4630

Morate se prvo dogovoriti ko je izgubio Kosmet? Ako je Milosevic onda nije Vucic, ako je Vucic onda nije Milosevic ...

Подели на овим сајтовима

Мислим да је наталитет крив.

Ja mislim da Srbi ne zele Kosmet i da im osim mita o njemu nista vise od njega i ne treba niti zele. Ne bi se borili za njega niti odrekli i jednog dobrog rucka a kamo li zivota . Dok albanci bi sve to zrtvovali. A natalitet je samo posledica.

Jednostavno, albanci su nam pokazali ciji je Kosmet. Nekada je bio nas sada je njihov. A to su odlucili Srbi 5. oktobra , oproglasili Milosevica za "agresora", "zlikovca", "zlocinca" i  osuda u Hagu nije ni trebala jer smo ga mi vec osudili a osudili smo ga jer je branio Kosmet.

Подели на овим сајтовима

Ја вас опште не разумем.

Ниједна политичка партија у србији није могла да се региструје, без да јој је државна безбедност дала зелено светло.

Ми годинама причамо о истим људима, само са другачијим ликом и презименом.

Гледајте добро политичаре на власти сви се загрцну на истим местима.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...