Crveni Baron Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 U najmanju ruku, da ne kazem nesto ruznije... Stvarno ne mogu da razumem potrebu ljudi da "seire" nad nesrecnom sopstvenog naroda pa koliko god taj isti narod bio sam kriv za svoju sudbinu...Nad kakvom nesrecom se seiri?Imagibarnom? Ili vas je bolelo uvo do pre dve godine za one kojima nije bilo potaman a sada su ti doveli na vlast one koje zele? Seiri se po Srbiji od 2000 i petog oktobra pa na ovamo i to jos kako, samo do sada vam nije smetalo jer vas nije pogadhako ni ekinomski ni "emotivno". Sta je problem? Smanjili 10 posto plate u drzavnij sluzbi? Pa odlicno Florenntina ti se upravo za to zalazes, za smanjenje drzavnih troskova i za jos gore, davanje otkaza ljudima u drzavnoj administraciji? Na sta se zalis, sto nisu dali otkaz vec smanjili penzije i plate? U svakom slucaju uspeh ili neuspeh vlade se meri na izborima i brojem glasova a ne brojem postera na Vukajliji ili fiktivnih botova. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 Uvode platne razrede po drzavnoj administraciji i uvode ujednacavanje prihoda za zaposlene i smanjenje ukupnih troskova? Odlicno, non stop se kuka kako je fiskalno opterecenje za privredu i privatnike preveliko breme. Evo ovako se to smanjuje i svidjalo se to kome ili ne Vucic uvodi luberalnu stvarnost u Srbiju sto ce ekonomski biti dobro ali politicki za njega i SNS nece i u tome je najveca vrednost Vucica, sto svesno zrtvuje svoju politicku popularnost zarad uspeha Srbije. Koristi u pravom trenutku svoju politicku snagu i izbegava socijalne nemire koji bi bili neminovni a mizda ce do njih i doci. Ali sve jedno on nece odustati i zrtvovace svoju politicku prednost zarad buducnosti Stbije. Vucic je kao Tacerka nekada u Britaniji i ja sam se nadao nakon izbora da ce iskoristiti svoju ubedljivu pobedu na izborima zarad Srbije kao iskreni nacionalista i on to koliko vidim cini. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Април 28, 2015 Пријави Подели Написано Април 28, 2015 najjace onaj spin povodom cega svi gradjani Srbije treba da se zabrinu za Vucicevo zdravstveno stanje,posto puno radi i mnogo nam dobro ide izgleda da preko informera znamo da je premijeru lose zdravstveno. Ocekujem da se mi gadjani Srbije okupimo i odnesemo svako bar po limun ili pomorandzu nasem dragom premijeru. A sad i mimo preporuke doktora da je sunce opasno za njega premijer Vucic organizuje vladinu sednicu pod vedrim nebom i suncem. Ali najjace onako ufilmovljenog premijera pitase kako vam je gosn Vucicu a on Dobro sam. Bice mi bolje. Sa jedne strane krije da ga udarila suncanica,sa druge obecava bolje da ce mu biti za 2 godine. Inace Vulin otvorio svecano presecajuci vrpcu jedan lift, a snsovski funkcioneri isto otvorili svecano jednu cesmu. Srbija je svecana zemlja. Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биберче Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 куда иде овај брод.... Manolis and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Anquilla non capit muscas!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биберче Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Плутон and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Anquilla non capit muscas!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 Inace Vulin otvorio svecano presecajuci vrpcu jedan lift, a snsovski funkcioneri isto otvorili svecano jednu cesmu. Srbija je svecana zemlja. Glavno je slavit i veselit se - ne gledat svi! samo 18+ a sa dobrim živcima (brutalni i dosta primitivni ali glavno vrlo jeftin oblik zabave za široke narodne mase ubijajući se od dosade) http://sh.wikipedia.org/wiki/Hljeba_i_igara Česká soda - Veselý drát je na nudu lék..., Vesela žica je na dosadu lijek ... Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 22, 2015 Пријави Подели Написано Мај 22, 2015 сазнао сам тајну нашег премиера !!! Вучић носи папмерс! Плутон је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 17, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2015 Седам година! Честитамо! Александре, издржи! #7годинаСНС Извор http://www.blic.rs/Vesti/Politika/598984/7-GODINA-SNS-Nikolic-Aleksandre-izdrzi-bice-jos-teze-Vucic-Srbiju-nece-ponizavati feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 17, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2015 Sto rece neko na tviteru, sad imaju 7 godina pa bi bio red da nauce citati i pisati Плутон је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 17, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2015 Sve vam najgore zelim. Дидим and Плутон је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 17, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2015 Sve vam najgore zelim. Tako li se ispunjava ona crkvena zapovest? 5.Moliti se Bogu za one koji su na vlasti. Дидим је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 17, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2015 To sam baš i teo da kažem.Grešnica. Плутон and Дидим је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Октобар 17, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2015 Tako li se ispunjava ona crkvena zapovest? 5.Moliti se Bogu za one koji su na vlasti. Da. To sto SNS-u, kao partiji zelim da se raspadnu u roku od 7 minuta zapravo i znaci da mi ih je zao i da zelim da se pokaju sto pre. Дидим and Плутон је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 17, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2015 Stvarno sad, kad smo kod fenomena SNS - citam po netu komentare i mnogi kazu da ne znaju nikog ko glasa za SNS u njihovom krugu poznanika. I kod mene je isto tako, stvarno ne znam nikog ko glasa. Tj. znam jednog komsiju kojeg sam cak i povezao na glasacko mesto. Kad mi je rekao da ce glasati za SNS hteo sam ga ostaviti na pola puta Ali, i on se predomislio pa vise nece. Elem, ko stvarno za njih glasa? Osim one armije botova i drzavnih sluzbenika, ali to valjda nije dovoljno? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 17, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2015 Tako li se ispunjava ona crkvena zapovest? 5.Moliti se Bogu za one koji su na vlasti. Je l' okej moliti se za njihovo spasenje i duhovni napredak tako što će svi momentalno da se zamonaše? Ali ne, treba dobro želeti i crkvi... Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука