Срђан Шијакињић Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Наш проблем је што се у Србији још никад није десило да неко буде у доминантној позицији а да одоли да не зајаше народ и безочно краде, демагогише и покушава да угуши сваки глас неслагања. Нису, како ми се чини, ни ови. Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 17, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2014 Ma bre mi u srbiji godinama proveravamo vlast da li je sposobna ili nije i tako ih držimo na vlasti, nekome drugome to treba 4 meseca. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Наш проблем је што се у Србији још никад није десило да неко буде у доминантној позицији а да одоли да не зајаше народ и безочно краде, демагогише и покушава да угуши сваки глас неслагања. Нису, како ми се чини, ни ови. Наш проблем то никад није био ни кад је неко био у мањини а на власти. Плутон, Suncokret54 and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Исто као и 5. октобра. Да, то и ја причам. Да не буде после ко са Слобом, да се кајемо што смо га рушили. Нема умерених, Жељко. Није их било тад, нема их ни сад. То си причо још ономад кад си отворио тему о умеренима. Ови сад ил' носе мајце с Вучићевом сликом, ил' би довели и сотону на власт, само да не буде Вучић. Много незгодна ситуација. Далеко од тога да мени одговара овакав премијер, ал' ми једнако не одговарају ови неожути и рушење неослобе због њих не може ништа добро да донесе. Наш проблем је што се у Србији још никад није десило да неко буде у доминантној позицији а да одоли да не зајаше народ и безочно краде, демагогише и покушава да угуши сваки глас неслагања. Нису, како ми се чини, ни ови. Код нас је јахање систем, постало је део традиције, елемент идентитета, од подножја до врха и обрнуто. Међусобно јахање на обострану штету се свакодневно усавршава. Србин уопште нема проблем да га неко јаше, ако ће тај да му омогући да и он јаше неког мањег. Зато и даље верује у партије и вође и мисли да је за бољи живот потребно само да сруши власт. Срђан Шијакињић and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Код нас је јахање систем, постало је део традиције, елемент идентитета, од подножја до врха и обрнуто. Међусобно јахање на обострану штету се свакодневно усавршава. Србин уопште нема проблем да га неко јаше, ако ће тај да му омогући да и он јаше неког мањег. Зато и даље верује у партије и вође и мисли да је за бољи живот потребно само да сруши власт. Dakle i za tebe ne bi bilo problema da dovedemo i sotonu na vlast jer drugačije od jahanja kažeš ne umemo? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Vučić je imao podršku i onih koji su sumnjali u njega,jedan od onih sam i ja sam. Medjutim ja više nemam poverenja u premiera koji sa pošalicama razgovara dok ga ceo svet snima. Odvratan način za ličnu promociju "inteligencije". Ko još tako razgovara u svetu? Argentinska premierka sigurno ne. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Наш проблем то никад није био ни кад је неко био у мањини а на власти. Ма не, никако Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Код нас је јахање систем, постало је део традиције, елемент идентитета, од подножја до врха и обрнуто. Међусобно јахање на обострану штету се свакодневно усавршава. Србин уопште нема проблем да га неко јаше, ако ће тај да му омогући да и он јаше неког мањег. Зато и даље верује у партије и вође и мисли да је за бољи живот потребно само да сруши власт. какви смо тако нам је, у сваком смислу. Плутон је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Ови сад ил' носе мајце с Вучићевом сликом, ил' би довели и сотону на власт, само да не буде Вучић. Ti kad kažeš mi ne možemo bez sotonskog manira jahanja misliš li i na sebe ili samo na "nas"? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Ne znam ali biće veselo kad se psiholozi i psihijatri malo odvaže pa analiziraju strogo profesionalno neke govore i gestikulacije vodećih ljudi.... (mož bit i neće) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 ...да, али та врста одважности толико касни да и данас немамо њихове прецизне анализе многих, као што је на пример тужни аустријски каплар... Mlada su oni grana u usponu su, pa do nedavno su bili samo gebelsovi (ne teraj me na spamovanje) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Dakle i za tebe ne bi bilo problema da dovedemo i sotonu na vlast jer drugačije od jahanja kažeš ne umemo? Ко ти то реко? Ti kad kažeš mi ne možemo bez sotonskog manira jahanja misliš li i na sebe ili samo na "nas"? Где си прочито ово? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Србин уопште нема проблем да га неко јаше, ако ће тај да му омогући да и он јаше неког мањег. Ovde ovo je sotonski manir. (nemoj samo da se vredjaš pričamo lepo) Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Hvala na odgovoru! Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 18, 2014 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2014 Hvala na odgovoru! Полако, брате, читам ову Пејпал тему, мислим, корисничка подршка неке добре фирме нуди 24 сата као рок за одговор, а ти се на мене љутиш после 15 минута? Ovde ovo je sotonski manir. (nemoj samo da se vredjaš pričamo lepo) Таман посла, уопште нисам тумачио твој одговор као неку увреду нити сам тебе хтео да увредим било чим из мојих одговора. Ако си шта схватио као усмерено на тебе, веруј ми да ништа нисам писао у том контексту. Што се тиче ових сотонских манира, заиста те не разумем. Дешавало ми се више пута да не скапирам нешто што напишеш на форуму тако да не мислиш да сад конкретно нећу да ти одговорим него ми је нејасан и стран твој стил изражавања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука