feeble Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Kako nije, do sada su uzimali sve redom, Od neceg mora da pocne Svaka cast, Macvani! Manolis, Милан Ракић and florenntina је реаговао/ла на ово 3 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Ja ne znam je li ovo autenticno, ili se neko sprda? Ne kontam da neko moze ovo sebi da radi... ово није ништа чега сам се ја уживо нагледао Милан Ракић and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 А да се сећате какви су "Жути" били неби вам ништа од овог весело и смешно било. А пре њих? Па сад ви видите да ли ми нисмо окупирани, ево већ, 71. година... БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 ево већ, 71. година... feeble and Човек Жоја је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Ovo je siguran pokazatelj ...dva sela ... Ako su vam nade spale na to ... Нека се радују "деца револуције" која, од 2000. године, са разлогом могу да се поносе урађеним од поменутог нам дана. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Не знам шта је овде чудно? Мислим да је још мање смешно све ово. Овим се не исмејавају они, већ наш народ и то већина која их је подржала и дала им глас. Не треба мењати власт, већ свест људи. Ово је наша реалност и наша слика народа. А свест народа пре доласка СНС-а на власт је била на јако високом нивоу? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Никако. Појединачно не може, они су ту где су. Ту једино помаже групна хипноза, као што су хипнотисани за власт, тако могу и за нешто паметније. Nisu oni uopšte hipnotisani, nego ulaze u stranke iz čistog pragmatizma da pokušaju da izvuku neku korist za sebe, posao i tako to. Po cenu da od sebe prave idiote kao u ovom spotu. A koliko njih to tek radi, a da se o tome ne zna, ovo je baš ektreman primer u kakvu patologiju sve to može da se pretvori. Misliš da nekog od njih boli uvo za stranački program ili neku ideologiju? Eno isto pre neku godinu sa onom što se okliznu dok je trebala da recituje na skupu omladine DS, valjda beše. Tužno je to da mnogi mladi ljudi uopšte ne vide neku drugu opciju za opstanak ovde, osim da se pretvaraju u stranačke zombije (odličan je bar naslov klipa). Manolis, Човек Жоја, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Кад видим Вучића ,Тому на тв-у, стварно ми није добро, мада то у принципу важи за целу политичку сцену, пази оног магарца Вулина,шта он и кога представља, па ови пропали демократи,блесави Шешељ, а посебно СпС гарнитура,које не могу да отерају са политичке сцене ни моткама... Али да се вратим на ове водеће,ништа урадили нису,кад чујем отрцану фразу "стране инвестиције" повраћа ми се, тамо неки швеђанин на некој ливади ,поставио некакакав лимени хангар,као фабрика,овај наш отвара ,сече врпцу, уз онај лажни осмех прича како ће радити 100 људи,а за пар година још толико...па мисим кога он прави будалама... А тајкуни,мафија, и сличне битанге,сви на слободи,раде,распродају, приватизују, нико живи не одговара, сви су у комбинацијима и диловима са политичарима судством,полицијом ,једна сложна екипа,која нема ни мало свести ни било каквог осећаја да ову земљу учине бољом... Врхунац свега,скидају се плате и пензије,удри по сиротињи и стоци,кад и нису за ништа друго... И оно најтрагичније,да се народ скроз освести и види право стање ствари, за кога бре да гласају,шта је овима алтернатива??!! "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 А свест народа пре доласка СНС-а на власт је била на јако високом нивоу? Ovi nasi misle da su se iselili oni koji su glasali za DS i doselili neki ruralcio bez obrazovanja i glasali za SNS ... Kao DS je posisao svo znanje sveta pa su8 imali predCednika koji je brinuo da ne nazebu kokoske i to im je OK ali nije im OK Vucic u Feketicu ... Пајко је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Не знам шта је овде чудно? Мислим да је још мање смешно све ово. Овим се не исмејавају они, већ наш народ и то већина која их је подржала и дала им глас. Не треба мењати власт, већ свест људи. Ово је наша реалност и наша слика народа. To je isti onaj narod koji je palio skupstinu a vodio ga Velja "Kraduckanje" Ilic na bageru .,,. Narodu je svest danas na znatno visem nivou ... ne sekiraj se za narod i njegovu svest ... Tada smo dodirnuli dno, sto bi rekao Licimur, dosli smo do najgusceg ... Danas je znatno bolje ... Баба је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Ovi nasi misle da su se iselili oni koji su glasali za DS i doselili neki ruralcio bez obrazovanja i glasali za SNS ... Kao DS je posisao svo znanje sveta pa su8 imali predCednika koji je brinuo da ne nazebu kokoske i to im je OK ali nije im OK Vucic u Feketicu ... Па ја знам море људи који су од 2002.-2003., видевши да од "промена" нема ништа, побегли главом без обзира. То сигурно нису гласачи ДС-а. Лично сам се зарекао да ћу да напустим Србију заувек баш кад беше "жута" гарнитура. Нисам више имао времена нити резервних живота да чекам њихове "промене" и њихово "биће боље ако гласате за нас"... Саветовао бих сваком да бежи и да не слуша лажи. Кућу нисмо продали нити упалили, тако да имамо где да се вратимо... Баба је реаговао/ла на ово 1 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 dosli smo do najgusceg Ja mislim da jos nismo. Prodaja Telekoma i EPS te konacno priznanje Kosova ce biti kraj. Cak ni DS nije bila spremna da to odradi, a ovi hoce. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Nisu oni uopšte hipnotisani, nego ulaze u stranke iz čistog pragmatizma da pokušaju da izvuku neku korist za sebe, posao i tako to. Po cenu da od sebe prave idiote kao u ovom spotu. A koliko njih to tek radi, a da se o tome ne zna, ovo je baš ektreman primer u kakvu patologiju sve to može da se pretvori. Misliš da nekog od njih boli uvo za stranački program ili neku ideologiju? Eno isto pre neku godinu sa onom što se okliznu dok je trebala da recituje na skupu omladine DS, valjda beše. Tužno je to da mnogi mladi ljudi uopšte ne vide neku drugu opciju za opstanak ovde, osim da se pretvaraju u stranačke zombije (odličan je bar naslov klipa). Ovo je baš tako kako reče genije u poslu. Na žalost. Pre mi je to sve bilo smešno sad mi je žalosno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Па ја знам море људи који су од 2002.-2003., видевши да од "промена" нема ништа, побегли главом без обзира. То сигурно нису гласачи ДС-а. Лично сам се зарекао да ћу да напустим Србију заувек баш кад беше "жута" гарнитура. Нисам више имао времена нити резервних живота да чекам њихове "промене" и њихово "биће боље ако гласате за нас"... Саветовао бих сваком да бежи и да не слуша лажи. Кућу нисмо продали нити упалили, тако да имамо где да се вратимо... Kako bre brate slatki nisi poverovao Djikiju da cim isporucimo Milosketa ni 2 godine nece proci i ulazimo u EU? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 16, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2015 Ja mislim da jos nismo. Prodaja Telekoma i EPS te konacno priznanje Kosova ce biti kraj. Cak ni DS nije bila spremna da to odradi, a ovi hoce. То што је ДС била спремна да одради то би ви видели да су остали на власти а, хвала Богу, нису. Све је боље него замешатељство ДС-а у спрези са било којом другом странком. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука