Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

играм се зато што је речено нећете ући у Царство Небеско ако не будете као деца  0110_hahaha  А шта раде деца? Па играју се  0104_cheesy

Веома повољно вршим дубоку анализу форума свих врсти и жанрова. За више информација обратите се на nebeski.ratluk(at)gmail.com

Подели на овим сајтовима

Оче Горане, мислим да се Чеја није још укључио на овај форум. Ни под другим ником. Уосталом, он треба да има разлог да се друкчије представи него својим именом. Мислим, да је 1. већ банован или да 2. му је јако досадно, па да хоће да форсира ствари или 3. само из жеље неки пут да неког заштити од себе самог, познатог, рекла бих, а да би могао да пише неоткривен да је он, опуштеније.

iconrazzvx2.gif
Подели на овим сајтовима

Докле ћете да ми бришете сасвим нормалне поруке.  Почињем да се љутим  0110_hahaha

Веома повољно вршим дубоку анализу форума свих врсти и жанрова. За више информација обратите се на nebeski.ratluk(at)gmail.com

Подели на овим сајтовима

????? ???? ?? ?? ??????? ?????? ???????? ??????.  ??????? ?? ?? ?????  0110_hahaha

? ?????????, ?????

????? ???? , ??? ?? ?? ?? ???? ???????? ?? ??? ??????

???????? ?? ??? ?????? ??? ????  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

????????,?? ?? ??? ?????? ???????  0104_cheesy

?? ??? ????? ?? ??? ?????? ? ??????  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

????????,?? ?? ??? ?????? ???????  0104_cheesy

?? ??? ????? ?? ??? ?????? ? ??????  0104_cheesy

??? ????, ???? ??????? ??????, ??? ?????? ?? ????????? ??? ?????, ?? ?????????? ?????? ???? ?? ???? ????? ? ??? ???? ????-????????, ?? ???? ???? ???? ???? ? ???? ?????.

0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ja mislila da je Alef napravio lapsus calami,da je hteo pitati "Cega?".U smislu cega se igra.

Joj,mene Krivicno pravo,pa jos sastavio Opsti i Posebni deo u jedan ispit,predavao jedan Cejovic iz Berana.

No,cele godine nista nije predavao vec samo pricao viceve i razne sale i anegdote iz svog retko burnog zivota.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...