Милан М. Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Опасна комбинација! Још додај и жуту..................биће убитачно опасна! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Pre bih otišao na Zvezdin sever nego obukao nešto pink. Pu, pu...ne smem ni da pomislim na to. keka and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Pre bih otišao na Zvezdin sever nego obukao nešto pink. Pu, pu...ne smem ni da pomislim na to. Амин сам ти дала само зато што си партизановац а што се тиче облачења нечега пинк.............немој зезати! Погледај ову la martina мајицу...........одлична! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Odlična....za žene. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 A ja osmeh koji daruje Daruje, ali koliko........nijanse su u pitanju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 P.s.Nema duplog posta.....ogledalce je bilo u pravu.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Pre bih otišao na Zvezdin sever nego obukao nešto pink. Pu, pu...ne smem ni da pomislim na to. Ja dajem amin zato sto ces postati zvezdas zbog pink boje "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Sto se tice PINK boje nekako mi je bzv..... bezlicna... nemam nista od garderobe u tom tonu... fuj... "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 ...купила сам скоро пинк јапанке.....страшно ми поправљају расположење......обожавам их.... ....да боје много утичу на расположење..... Sara" and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Pokušavam da se sjetim da li sam ikada išta imala u pink boji. Nevjerovatno, ali ni jedan jedini detalj moje garderobe, pa ni enterijera, nemam u pink boji. Pink mi djeluje nekako sladunjavo, drugima možda veselo, ali meni nezanimljivo. Boje koje nosim jesu interesantne, dobro svedene, tako da uživam u bojama i smjelim varijantama, ali pink definitivno nije moj izbor. Биљана and Sara" је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Pink je često sinonim za kič... Kada je neko od glave do pete pink,nema sumnje da je promašio kombinaciju...sve je pitanje stila,nijanse boja,kvaliteta materijala,...ideje .... Pink može odlično da oplemeni odevnu kombinaciju....Poznato je da starije žene,a posebno one koje se ne farbaju treba da nose ružičasto,svetlo plavo...ili neku drugu vedru boju... Ako mene pitate ja najviše volim belo i dobre farmerice za svaki dan.... ..........A i često nemam šta da obučem 4chsmu1 .Tipično.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 PINK mi je najlepshi kad je kombinacija narandzaste i sive Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Август 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Pink je često sinonim za kič... Свима нам се тако чини, али зашто? Да ли је стварно пинк кич или су неки тамо кич ликови једном изабрали пинк за своју боју? Како може једна боја сама по себи да буде кич? Ко одређује шта је кич? Да ли је ово кич? Њима није. Sara" је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 То је бре пинкоманија... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 To je pitanje kulture.....običaja....uticaja sredine... Na primer Romi...oni su skloni da preteruju sa detaljima ....ali to je njihova tradicija,iako se meni to ne dopada,oni misle da je to lepo Na kraju...o ukusima ne treba raspravljati na taj način...meni se vidja-meni se ne svidja....jer svako ima pravo na svoje mišljenje.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука