Снежана Написано Јул 26, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 26, 2018 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 27, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 27, 2018 Да је ватра вода.... Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Јул 27, 2018 Пријави Подели Написано Јул 27, 2018 пре 11 минута, Снежана рече Да је ватра вода... svi bi morali da se greju na gas. Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 29, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2018 Нека те Господ у своје наручје прими ... dadodj and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јул 29, 2018 Пријави Подели Написано Јул 29, 2018 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 29, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 29, 2018 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 1, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2018 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2018 Права снага не лежи у томе кога можеш да прескочиш у својим квалитетима него на кога можеш да се ослониш у својим слабостима!!! Уподобљавање Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 6, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 6, 2018 Branislav81 and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 7, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 7, 2018 Nestajem i naglo se pojavljujem odraz u tvom oku prilikom svakog treptaja Vidim lice coveka nemirno uljuljanog u neizvesnost sopstvene buducnosti iznenadjenog sto se to sto vidi pred sobom ne podudara sa mastarijama jednog decaka Ne razmislja o tome da li je imao srece vec se divi trenutku kada shvati da je san zavrsen da je vreme budjenju i da to sto vidi moze biti cak i lepse od sna U oci si me gledala i pitala ko sam ja moja brada je izbledela od cekanja, od bezanja Sve zore tvoje su i noci sve blizinom opijas daljinom lomis me Svi dani tvoji su vremena sva svaki trenutak sad tebi pripada Tako nevina, a tako opojna u oci si me gledala tvoja oka dva dva smaragda potamnela od pepela U oci si me gledala i pitala ko sam ja obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 25, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 25, 2018 Horhe Luis Borhes - Trenutak samo Kada bih svoj zivot mogao ponovo da prozivim pokusao bih u sledecem da napravim vise gresaka, ne bih se trudio da budem tako savrsen, opustio bih se vise. Bio bih gluplji nego sto bejah, zaista vrlo malo stvari bih ozbiljno shvatao. Bio bih manji cistunac. Vise bih se izlagao opasnostima, vise putovao, vise sutona posmatao, na vise planina popeo, vise reka preplivao. Isao bih na jos vise mesta na koja nikada nisam otisao, jeo manje boba, a vise sladoleda, imao vise stvarnih a manje izmisljenih problema. Ja sam bio od onih sto je razumno i plodno proziveo svaki minut svoga zivota : imao sam, jasno, i casaka radosti. Ali kad bih mogao nazad da se vratim, tezio bih samo dobrim trenucima. Jer, ako ne znate, zivot je od toga sacinjen, od trenova samo; nemoj propustati sada. Ja sam bio od onih sto nikuda nisu isli bez toplomera, termofora, kisobrana i padobrana; kada bih mogao opet da zivim, laksi bih putovao. Kada bih ponovo mogao da zivim, s proleca bih poceo bosonog da hodam i tako isao do kraja jeseni. Vise bih se na vrtesci okretao, vise sutona posmatrao i sa vise dece igrao, kada bih zivot ponovo pred sobom imao. Ali, vidite, imam 85 godina, i znam da umirem. Milica Bajic and dadodj је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CutieBub Написано Август 25, 2018 Пријави Подели Написано Август 25, 2018 Ово ме је инспирисало... Још једна потврда Његошевих... а богами и Соломонових порука како је на самом концу, читав живот таштина и да на његовом крају нико неће бити задовољан ако се не припрема за "живот вечни". Уздржани и опрезни људи који су старост доживели са угледом, образовањем и релативно добрим здрављем, жале што нису били луђи, правили више грешака, мање се обазирали... А они који јесу луђи очас посла буду убијени или затворени, који живе безбрижније врло лако не стекну ништа, па говоре како би, да им је да се врате у младост, и завршавали школе и били верни својим женама. Завршава се са оном причом америчког психотерапеута где му долазе (протестантски) свештеници са причама о томе како маштају о сексуално слободнијем животу и блуднице са причама како маштају да се посвете Богу... "Нико сретан, а нико довољан". Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 1, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 1, 2018 obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Октобар 1, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2018 On 7.8.2018. at 2:11, Снежана рече *sigh*... sve je bilo tacno tako kako kaze... u ono vreme poodavno... Снежана је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Октобар 21, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 21, 2018 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука