Jump to content

Лажни фејсбук профил "Отац Пајсије"- троловање и исмејавање Цркве

Оцени ову тему

Препоручена порука

https://www.facebook.com/pages/Fond-Za-Bolesnu-Decu-Srbije/215127781974120?fref=ts

А зашто се на пример не лајкује ова страница, настала је као крик после смрти малог анђела.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

https://www.facebook.com/pages/Fond-Za-Bolesnu-Decu-Srbije/215127781974120?fref=ts

А зашто се на пример не лајкује ова страница, настала је као крик после смрти малог анђела.

Sve je manje ljudi kojima se dobro dopada. Danas je ljudima sve što je loše dobro. To nikakvu poruku ne šalje drugima da idu na pravi put. 

Подели на овим сајтовима

Koliko vidim na prvi pogled ovo je delo nekih sektasa, ateista ili satanista dosta su anticrkveno raspolozeni i navlace odijum i bes javnosti na Crkvu.

Ali ni malo nije smesno posto se ismejavaju sa nedavno preminulom devojcicom i takodje pogibijom devojke od strane sina od Zeljka Mitrovica,

a sve sa nekog kvazi crkvenog stanovista "navodno da su dali prilog svesteniku nista im se ne bi desilo" i ostale gluposti na koji se naivni deo srbskog fejsbuk naroda redovno prima.

Подели на овим сајтовима

Sve je manje ljudi kojima se dobro dopada. Danas je ljudima sve što je loše dobro. To nikakvu poruku ne šalje drugima da idu na pravi put. 

Добар показатељ моралног стања.

Удри Мујо бригу на весеље. Дајте народу хлеба и игара. joooj

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

а зашто су емисије типа ''Фарме'' најгледаније код нас.....?

а зашто су теме где се форумаши свађају и вређају , најпосећеније....?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Добар показатељ моралног стања.

Удри Мујо бригу на весеље. Дајте народу хлеба и игара. joooj

Ovo je neki ludak koji je plagijat teški jer on ovo sam ne može sa smisli. Ako samo 1 profil prijavi facebooku niko iz Facebooka neće reagovati. Nego jedno 1000 sigurno pa će onda obrisati stranicu. 

Подели на овим сајтовима

Страница ће бити обрисана 100%, јер ће добар део људи са форума и даље реаговати како би се ово санкционисало.

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Страница ће бити обрисана 100%, јер ће добар део људи са форума и даље реаговати како би се ово санкционисало.

Pa ako ti imaš Facebook profil ti prijavi. Ja na žalost nemam tako ne mogu, vrlo radio bih to uradio. 

Подели на овим сајтовима

цениш.....? :.mislise.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Јесам. Већина одавде има фејсбук профил.

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

цениш.....? :.mislise.

Аха ;)

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Колко контам, прво су се смејали оцу Јоилу и "зилотима"

Кад смо већ код "зилота" овај видео је врх..

.. врх дна.  :0222_shocked:

И ови што праве такве клипове нису много бољи од својих саговорника.

Подели на овим сајтовима

Кад смо већ код "зилота" овај видео је врх..

.. врх дна.  :0222_shocked:

И ови што праве такве клипове нису много бољи од својих саговорника.

joj, ova žena dolazi i na sva duhovna predavanja i tribine u Beogradu i pravi haos.... :0222_shocked:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...