feeble Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Ovi ziloti nisu nikakvi Pravoslavci evo na primer Artemije njega baš briga da li je neki njegov kvazi monah bolestan samo gleda nije ekumenista i na sebe misli. Како знаш да га није брига? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Како знаш да га није брига? Tako lepo jer svako gleda u toj takozvanoj egzil eparhiji svoj interes i ničiji više to je barem lako zaključiti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Ти много нешто олако закључујеш, ово није први пут да доносиш закључке на основу интуиције или чега ли већ... Олимп and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Opet ... zašto bi ga prijavljivali ... svako ima pravo da višak vremena i mašte upotrebi ovako kako upotrebljava, a ismejavanje ne možeš zabraniti. Ne znam ni šta biste time dobili ... on/ona mišljenje sigurno neće promeniti, ovi koji se slažu isto, samo će otvoriti novu stranicu i tako unedogled. :.mislise. Jednostavno, ovakvim likovima prija pažnja, čim prestanu da je dobijaju gasi se i njihova motivacija. The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 nije ta strana ismejavanje, to je ruganje Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 nije ta strana ismejavanje, to je ruganje Sve jedno to što piše ovaj tip nije normalno i van svake pameti je. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 nije ta strana ismejavanje, to je ruganje Pa? U čemu je razlika? The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 nesto ga je napalo, ja dok sam citao te bljuvotine nije mi bilo dobro Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Pa? U čemu je razlika? gradacija je u pitanju Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojsa Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Nesto lepo BijedaНе синко, није ти то исто као сиромаштво. Сиромаштво је само финансијско стање које може бити проузроковано разним факторима на које човјек не може утицати. Чист дефицит новца, без кога у данашње вријеме не можеш. Нешто из чега се можеш извући радом, упорним трудом и јаком вољом. Не мораш се никада потпуно извући али битно је да се бориш, и свеједно ћеш га побиједити. Биједа, то ти је нешто друго. То ти је оно хронично одсуство духа, полетности и менталне снаге које обузима човјека. То ти је порок, баш као и ова ракија. Једном када ти се увуче у кости и потекне крвотоком, готово га је немоће избацити. Паразит који се храни твојом енергијом и твојом душом, болно је унакажава. Знам, људи га мјешају са сиромаштвом јер најчешће долазе под руку, па те заједно, онако неимуног схрвају и униште. На биједу се једноставно навикнеш. Предаш се ништавилу око себе, допустиш животу да се игра рингишпила са тобом, никада не улазећи у отворену борбу са својим демонима. Повучеш се без отпора, кривиш зле људе и гору судбини, кривиш живот. Тада те обхрва и сиромаштво, туга, несрећа.Тако синко, само уништиш најфиније дјелове себе, претвориш се у оног вјечитог незадовољника кога си до скора презирао. Дође старост, а ти јаднији него икад, са вагоном неиспуњених снова. Наравно да онда сви желе да се врате у прошлост, да живот скрену другим током. Али мало морген, онда то није живот већ научна фантастика... Зато синко, устани сада и полети у живот, бори се до последње капи дамра и не дозволи да те обузме биједа. Никада не устукни ни пред чим, обухвати живот објема рукама и научи да побјеђујеш сам себе... Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Дај да се окренемо нечему бољем ових дана.Сад ћу и ја пријавит да видимо хоћемо ли успети. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Е, овако не иде, што их више брукамо, страница има више свиђања. Бумп, контраефекат Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Али су зато били ажурни да угасе мој профил светог Спиридона...ЦИА бре. Шта злу најтеже пада? Кад нико не обраћа пажњу.... DYNABLASTER and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 https://www.facebook.com/pages/Fond-Za-Bolesnu-Decu-Srbije/215127781974120?fref=ts А зашто се на пример не лајкује ова страница, настала је као крик после смрти малог анђела. nadam se da hoće,verovatno je nova а зашто су емисије типа ''Фарме'' најгледаније код нас.....? а зашто су теме где се форумаши свађају и вређају , најпосећеније....? zašto ??? meni nikako nije jasno jeza da nas uhvati u kakvom društvu živimo i u kakvom nam deca rastu . Али су зато били ажурни да угасе мој профил светог Спиридона...ЦИА бре. Шта злу најтеже пада? Кад нико не обраћа пажњу.... što su ti gasili svetog Spiridona ? I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јул 23, 2013 Пријави Подели Написано Јул 23, 2013 Јер је профил а не страница а закључили су да име није право и да има превише пријатеља. Небулоза. Отворила сам страницу, али потпуно су ме демотивисали. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука