Александар К. Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Ја сам страницу пријавио администраторима Фејсбука, али пријава је одбијена зато што они не виде проблем у овој страници Олимп је реаговао/ла на ово 1 Вера нам треба да би се могли надати, нада да би могли живети, а љубав да би могли као културан народ живети. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 I ja sam istim istrazivanjima dosao da je izvesna osoba iz Nisa kao sto je rekla gore Dragana Milosevic. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Ovo je definitivni dokaz da je to on. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Po fejsu bih reko da je iz Niša Nisam ja keve mi! :-D Juanito, RYLAH, Nevena Zec and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Ovo je definitivni dokaz da je to on. Taj status je šerovalo 134 ljudi. Po čemu znaš da je baš ovaj lik on? feeble је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Ovo je definitivni dokaz da je to on. MIslim da sam negde video cloudkingovu sliku i ne izgleda tako Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Taj status je šerovalo 134 ljudi. Po čemu znaš da je baš ovaj lik on? Obrisite link ka profilu ovog momka. Uznemiravace ga ljudi a ne stoji on iza profila oca Pajsija. Ne znam ko je ali on nije... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 MIslim da sam negde video cloudkingovu sliku i ne izgleda tako Ju?! De si bre sta video? Kuku ode moja anonimnost :-D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Ju?! De si bre sta video? Kuku ode moja anonimnost :-D Ne sekiraj se kud bi ja da ti odeš u zatvor. Ko će posle da updatuje sajt. Nevena Zec је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nevena Zec Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Ne znam ko je ali on nije... kako znaš ? :0203_cool: Ja sam gospodar svoje reči. Kako sam je izrekla, tako mogu i da je povučem kad poželim . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Ne sekiraj se kud bi ja da ti odeš u zatvor. Ko će posle da updatuje sajt. Ti ako si fan, uradi jedan fansign da te turim u galeriju Ps. Ozbiljno razmisljam o prodaji... Jos malo i nema vise cika mracnog пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Ti ako si fan, uradi jedan fansign da te turim u galeriju Ps. Ozbiljno razmisljam o prodaji... Jos malo i nema vise cika mracnog http://www.nooooooooooooooo.com/ PS. Šalim se nisam neki fan ai volim povremeno drugovima da zgadim život. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 ali volim povremeno drugovima da zgadim život.Muzika za moje usi... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Muzika za moje usi... Nažalost tako mi je društvo da se pokušaji obično završavaju sa: "Čekaj što gasiš, aj pusti još ovo da vidimo" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Септембар 29, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 29, 2014 Obrisite link ka profilu ovog momka. Uznemiravace ga ljudi a ne stoji on iza profila oca Pajsija. Ne znam ko je ali on nije... Vec je njegov profil bio objavljivan ovde. Ne sikiraj se. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука