Jump to content

Песма коју бисте радо поделили са неким чланом форума

Оцени ову тему

Lion

Препоручена порука

Ову ствар делим са модератором dedom  0110_hahaha

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Хвала !   0110_hahaha

Да знаш колико би се отац обрадовао...  :smiley:

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Заложи се код њега и за мене  :drugarstvo:.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' />

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

??? ?? ?? ???? ????? 20. ????.    klapklap

klapklap

Подели на овим сајтовима

За gothic girl овог форума,тј Тавиту...поклон песма,све заједно са певачем... 0205_whistling

Свака њена сличност са девојком из спота ,је намерна... 0205_whistling

Иначе,песма је врхунска,а мени више лежи ова тврђа верзија...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

deda i ja, dva drugara  319.gif

Подели на овим сајтовима

Хвала ти брате и царе Констатнине  0102_laugh

Ево ову делим са тобом  :smiley:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...