Драгана Милошевић Написано Март 16, 2013 Пријави Подели Написано Март 16, 2013 Како сутра нисам ту користим сад прилику: Праштајте Оци, браћо и сестре на мом поганом језику. molimoli 138999 138999 138999 Иначе сутра на вечерњи почињемо велике метаније, ако се нисте разгибали биће мало чупаво првих дана ( моје искуство) мирођија, pink panter, Mилена КШ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 17, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 17, 2013 https://www.pouke.org/forum/page/index.html/_/1346440445/%D0%BF%D0%BE%D1%83%D1%87%D0%BD%D0%B8/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%98%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%98-%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%80-%D1%88%D0%BC%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D0%BD-%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82-%D1%83-%D0%BD%D0%B0-r1258 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 17, 2013 Пријави Подели Написано Март 17, 2013 Не знам како са вама, али мени је препун куфер. Нисам га хтео пунити, заиста. То што сам једну по једну ствар избацивао, а она се враћала и доносила и друге, да нисам куфер могао ни затворити, вероватно је последица тога, јер нисам избацивао тамо где је требало, или зато што нисам звао Некога да ми помогне. Пуно је ту и мог и туђег веша. Лажи, издаје, преваре, сумње, осуде, мржње, крађе, ироније, цинизма, егоизма, нацизма...Нема краја. Не треба ми људи ништа од тога, али се бојим да ми куфер буде празан. Као да нисам научио да га носим празног, него увек очекујем неки напор. Мислим да је ред да тај куфер се испразни и да се оптерети са неким лакшим стварима, као што су љубав, поверење, искреност, радовање, доброчинство, знање... Сутра почиње пост. Не пост храном, такав пост је врло често ту, тако да ми нешто и не недостаје. Сваке недеље евхаристијски пост, среда, петак... Али онај пост делима, тај пост ми недостаје. Вероватно ништа у историји човечанства није толико битно као убиство Бога и његов опроштај и Васкрсење. Његово спасење. Тако да и догађаји због којих се све ово дешава су мотивишући више од других, да се не само храном, већ целим својим бићем потрудимо и донекле попнемо још коју степеницу. Или љуљнемо. Није лоше ни једно ни друго, ако се дешава на степеницама које иду ка Небу. Тако да почнем да избацијем те своје усмрделе гаће и чарапе. Дакле.. ЖРУ форумаши, опростите сви све, опраштам свима све. Живи били и спасли се сви. Бојан Сарачевић, Candy Butcher, *Blue* and 19 осталих је реаговао/ла на ово 22 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Март 17, 2013 Пријави Подели Написано Март 17, 2013 ЖРУ форумаши, опростите сви све, опраштам свима све. Живи били и спасли се сви. Zdravo bili, brate- Oprostite i Vi. Neka Vam je na zdravlje početak posta, i da radostno dočekate svijetlo vaskrsenje Hristovo! nana, Драгана Милошевић, Nada Galic and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Март 17, 2013 Пријави Подели Написано Март 17, 2013 Праштајте, имате на чему! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Март 17, 2013 Пријави Подели Написано Март 17, 2013 Ovo virtuelno oprastanje je nekako victory78 ...ali ok, oprostite! feeble је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 17, 2013 Пријави Подели Написано Март 17, 2013 Ovo virtuelno oprastanje je nekako victory78 ...ali ok, oprostite! Има вечерас вечерње па ће да буде праштање. Мени је и то мало чудно, јер немам шта да прилазим неком да ми опрости ако не мислим да сам га нешто увредио.. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anette Написано Март 17, 2013 Пријави Подели Написано Март 17, 2013 јер немам шта да прилазим неком да ми опрости ако не мислим да сам га нешто увредио.. па ко те тера emilija and bgpj је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 17, 2013 Пријави Подели Написано Март 17, 2013 па ко те тера Једном сам био на том вечерњем и сви смо свима опраштали, прво владики и поповима па онда свак сваком Сад је поп рекао опраштање, али само ако сте с неким у завади. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 17, 2013 Пријави Подели Написано Март 17, 2013 To vam je najlepsa vecernja sluzba. U mislima molim za oprostaj svakog od vas. Zivi bili pa da pocnemo takmicenje u vrlinama. draganzzz, YOKA, bgpj and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 17, 2013 Пријави Подели Написано Март 17, 2013 Ja najvise treba da oprostim samome sebi jer samog sebe najvise i osudjujem. Drugi mi nisu nekog zla naneli koliko sam sam sebi.... (: ali prastam sam sebi prvo bgpj, Јаков. and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 17, 2013 Пријави Подели Написано Март 17, 2013 Сутра почиње пост. Не пост храном, такав пост је врло често ту, тако да ми нешто и не недостаје. Сваке недеље евхаристијски пост, среда, петак... Али онај пост делима, тај пост ми недостаје. Вероватно ништа у историји човечанства није толико битно као убиство Бога и његов опроштај и Васкрсење. Његово спасење. Тако да и догађаји због којих се све ово дешава су мотивишући више од других, да се не само храном, већ целим својим бићем потрудимо и донекле попнемо још коју степеницу. Или љуљнемо. Није лоше ни једно ни друго, ако се дешава на степеницама које иду ка Небу. facenew22222222 ПРАШТАЈТЕ СВИ.... bgpj and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 17, 2013 Пријави Подели Написано Март 17, 2013 Одлична тема. Опростите драге Форумџује, за сваку непијатност, лакомост, увреду... хотимичну и нехотимичну. На здравље почетак поста и да га у здрављу и дочекамо, желим. .please. YOKA је реаговао/ла на ово 1 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Март 17, 2013 Пријави Подели Написано Март 17, 2013 Bog neka oprosti naše,vaše i moje grehe,jer ja ih nikome,pa ni sebi,neću praštati sigurno. dada Млађони је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 17, 2013 Пријави Подели Написано Март 17, 2013 ja ih nikome,pa ni sebi,neću praštati sigurno. ето ми ти праштамо што нећеш.... keka and мирођија је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука