Mironosica Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 ne pecam se on spamuje temu tema nije kako on pije pivo i gleda sta drugi rade vec nasilje nad zenama ali on moze da spamuje jer je teolog ..... није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 ali on moze da spamuje jer je teolog ..... Može šta god hoće. Ovde se banuju ateisti i pojedini ostali. Za 5 puta teži prestup, teologu ništa, ateistima ban i opomene za sve živo. Ja sam jednom dobio 30% opomene jer sam rekao da je RKC đavolova institucija na zemlji. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Da,ali ta opomena nije zato jer si ateista već zbog toga šta si rekao. Inače nije istina da tolerišemo teolozimo više nego drugima,da se išlo po zakonu pola foruma bi već bilo banovano. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 @Бошњак Ово пише у нашој књиги: "Nema više Judejca ni Jelina, nema više roba ni slobodnoga, nema više muškog ni ženskog, jer ste vi svi jedan (čovjek) u Hristu Isusu." Svašta u Knjizi piše, samo treba sa razmišljanjem čitati. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 da su normalni ne bi posustali ,nego su kukavice i polako postaju ženomrsci svašta ! Lazar baci mamac , pa ko se upeca - upeca,tako da Tanja,ne pecaj se ne pecam se on spamuje temu tema nije kako on pije pivo i gleda sta drugi rade vec nasilje nad zenama ali on moze da spamuje jer je teolog ..... Može šta god hoće. Ovde se banuju ateisti i pojedini ostali. Za 5 puta teži prestup, teologu ništa, ateistima ban i opomene za sve živo. Ja sam jednom dobio 30% opomene jer sam rekao da je RKC đavolova institucija na zemlji. Normalni muškarci nikada ne posustaju. To što je neko tolerantan i nežan prema ženi, nikako ga ne čini pačučarem. Štaviše, meni je lepo da vidim (i čujem) da devojka sa lepim glasom (tonovi visoke frekvencije sa povećavanjem amplitude u nasumičnim intervalima) pobesni i digne dreku. Muškarac mora da bude stabilan i da tolerantno i sa razumevanjem otkloni problem. Onaj ko primeni fizičku silu (ili neku vrstu ucene) u takvoj situaciji, treba odmah da izvrši seppuku jer on više nije čovek, nego kreten i kao takav ne treba da živi. Ko jednom udari ženu, on više nema tu moralnu kočnicu u glavi, i on će to ponovo učiniti i samo će se dublje zaglibiti u kretenizam. Zato i kažem da on više ne treba da živi. Аууу... snoozer_11 Нећу да спамујем више, одох да отворим тему о злостављаним мушкарцима. Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Аууу... Нећу да спамујем више, одох да отворим тему о злостављаним мушкарцима. dobar izbor ! ali nemoj bez piva da otvaras temu ,mozda ces videti jos nesto sto do sad nisi video није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Bice vama sve mi se cini vibrator rulz greengrin Ево и потврде http://zena.blic.rs/Ljubav_i_seks/10968/Prodaja_vibratora_naglo_raste_Saznajte_zasto Još jedan od razloga za nagli porast prodaje vibratora su mediji. Na primer, slavne ličnosti postale su veoma otvorene za javnost kada je reč o ispovestima o seksualnom životu. Serija “Seks i grad” takođe je doprinela popularizaciji ove seksi igračke. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Da,ali ta opomena nije zato jer si ateista već zbog toga šta si rekao. Inače nije istina da tolerišemo teolozimo više nego drugima,da se išlo po zakonu pola foruma bi već bilo banovano. A kako se prema drugima ponašaju pojedini teolozi? Ja da tako, bio bih banovan dok si rekao keks. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 Lazar baci mamac , pa ko se upeca - upeca,tako da Tanja,ne pecaj se а све три се стално пецају и код мене, само гледам ко лајкује коме :D клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 јел има свецки дан борбе против насиља над мушкарцима? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Мај 14, 2012 Пријави Подели Написано Мај 14, 2012 Не знам да ли има Дан борбе против насиља над мушкарцима... Једино знам да имамо дане насиља према немоћнима. Ево, читајте ...па ћемо да плачемо после. Citam neki dan Politiku. Nista znacajno. Politicari ogrnuti plastom sigurnosti i sile se i dalje prepucavaju ko je veci lopov i .... Obicno ne citam ''Medju nama'', ali ... " Autobus na liniji 48, Pancevacki most - Miljakovac tri se priblizava Slaviji. Na usputnim stanicama je usao pokoji putnik. Prepodnevno vreme, bez guzvi. Mesta za sedenje vise nema. Na stajalistu kod Karadjordjevog parka ulazi njih desetak. Medju njima i niih dvoje, ona i on. Sedamdesetogodisnjaci. U crnini. Ona jedva hoda. Bolesna, vidi se. On nosi veliku torbu. Uzlaze u autobus ili pokusavaju da udju na zadnja vrata. On joj pomaze ali ne moze sam. Pomaze mu jedna potnica. Cim su usli tridesetogodisnja putnica ustupa mesto baki i pomaze joj da se sto udobnije smesti na sediste. On joj zahvaljuje. Kaze da je baka tesko bolesna, da je dugo lezala na Onkoloskom institutu i da je imala vrlo tesku operaciju. Govori ijekavstinom, tvrdom, lickom. Torbu spusta na pod. Istog trenutka se cuje ostar glas nabildovanog, nularicom osisanog, mladica: - Ej, pazi malo. Spustio si torbu na moj noge. Isprljaces mi patike. - Izvini sine, pravda se starac, nije prljava, nece te isprvljati. - Cujes li ti sta sam ti rekao. Pomeri to djubre sa mojih nogu. Inace dobices batine - nastavlja nabildovani. - Radi sta hoces, sine, ali ja nemam gde da je pomerim. Ako ti smeta, pomeri se ti malo i sve ce biti u redu. Odjednom se cuje strahovit samar. Putnici se okrecu ka zadnjoj platformi i gledaju bez reci. Muk. I starac zanemeo. Ne moze da shvati sta ga je snaslo. Cuti on, cuti autobus. Samo putnica koja je ustupila mesto baki pita nabildovanog zasto je osamario coveka kad mu nista nije uradio. Nabildovani je upozorava da cuti jer ce, u suprotnom, i ona dobiti batine. Posle negog vremena i starac pita nabildovanog zasto ga je osamario. - Rekao sam ti da pomeris ovu prljavu torbu sto dalje od mene - odgovara nabildovani. - Ali gde, tu nikome ne smeta - pravda se starac. - I nisi trebao zbog toga da me osamaris. - Meni smeta - kaze nabildovani. - Zato je pomeri, inace ces dobiti batine. - Dobices batine, je l' da sine. Batine. Eh moj sine, moj sine, lako je pretiti batinama ovako starom i iznemoglom coveku, ali te ja pitam, zasto, zasto batine. Reci mi. Odjednom starac pocinje da place, trese se od placa. Rida. U autobusu i dalje muk. Cuje se samo kako ga baka tesi tihim glasom i kaze: "Dodji ovamo. Nemoj da places, molim te. Bilo pa proslo. Smiri se. Daj mi ruku. Zaboravi torbu. U njoj su ionako samo moje prljave stvari iz bolnice.Mozes i da je bacis. Osamario te pa sta. Proci ce to. A uostalom sta je jedan samar prema zivotu. Nista, ama bas nista. Zato nemoj da places, ko boga te molim. Nismo sami. Vidis da nas ljudi gledaju. Sramota je da place covek u tvojim godinama. Plakacemo kad stignemo kuci. Zato, prestani, preklinjem te." A onda se krsti i kao za sebe kaze: "Osamario, osamario. Gde smo mi to dosli?" A on kao da ne cuje baku i dalje place i ponavlja: "Ali zasto, zasto me je osamario?" Cetrdesetosmica grabi ka poslednjoj stanici. U tisini koju narusava samo plac starca i tihi jecaji putnice koja je ustupila mesto baki da sedne. Ostali putnici gledaju kroz prozor. Traze odgovor na ono sto nemamo ili smo ga izgubili na putu kojim idemo." Miodraг Pavlovic, Beograd -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 3, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 3, 2012 Са теме : "Питајте свештеника", мислим да је добро да заједно о овоме поразговарамо: Imala bih pitanje, malo je opsirnije ali ..... zaista mi treba savet. Naime, sa svojim nevencanim suprugom (pravili smo samo veridbu i potom presla da zivim sa njim) imam jedno dete. Problem je nastao kada je njegova majka pocela da me maltretira, da smislja razne nacine kako bi pravila svadju izmedju mene i supruga. Ja sam to sve objasnila njemu, medjutim on nista nije poduzeo kako bi se bilo sta promenilo. Sta vise, i on je poceo sa maltretiranjima, jednom me je gurao niz stepenice kada smo se raspravljali i to dok sam bila trudna. Nakon porodjaja je dva puta nasrnuo na mene, gurao me, stezao. Ucenjivao me zato sto mi je stalo mleko, jer dete nije htelo da doji, pa me je cesto ostavljao bez hleba kod kuce kada ode na posao. Uglavnom, vredjao me je stalno, vredjala me je njegova majka, na nju ni ton nikada nisam povisila sta god da mi je rekla i uradila, a kamoli da sam se svadjala sa njom. Ocekivala sam da ce on razgovarati sa njom, ali ne. Nikada ga nisam naogvarala da se svadja sa roditeljima, da ih se odrekne, vec da smiri situaciju. Sta god su on i njegovi obecavali, lagali su, ocekivala sam da cemo se vencati jer jako verujem u Boga i zato mi je vencanje bilo na pameti stalno, ali oni ni da cuju. Na kraju sam morala da odem od njega i vratim se sa detetom kod mojih, na zalost. Odbio je predlog da idemo u savetovaliste, odbio je bilo koji moj predlog da spasemo nas zajednicki zivot i ovo dete. Od kada sam dosla kod roditelja, on nije pitao za dete, nista se ne interesuje da li dete ima, jos kaze kako je to samo moja briga. Ne znam, trazim misljenje svestenika sta da radim, da li je veliki greh sto je dete rodjeno van braka, ja sam zelela vencanje u crkvi, ali se sve preokrenulo sa njegove strane. Svaku opciju da spasem nas zivot sam pokusala, ali je on odbio, jer nama nema zivota u njegovoj kuci, njegova majka me je nagovarala da se odreknem svojih roditelja, zabranjivali su mi da odlazim kod mojih, ljutili se od prvog dana kada odem kod njih na nekoliko sati da ih posetim. Da li je, i kako je moguce spasiti sve to? U stanju sam da sve oprostim i zaboravim kada bi se on potrudio i kada bih videla da je i on u stanju da se promeni. Molim za odgovor i hvala veliko unapred. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 3, 2012 Пријави Подели Написано Август 3, 2012 Ако се он не брине за тебе, немој ни ти за њега. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 3, 2012 Пријави Подели Написано Август 3, 2012 стварно, што би рекла Пелагеја, не знам где је граница...докле и шта треба трпети.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 3, 2012 Пријави Подели Написано Август 3, 2012 Od kada sam dosla kod roditelja, on nije pitao za dete, nista se ne interesuje da li dete ima, jos kaze kako je to samo moja briga Ovo sve govori o kakvom liku je reč. Bilo kakav pokušaj 'spašavanja' bilo čega sa takvima je čist mazohizam. kron, ВИЛМА, Primal and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука