Natasa. Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Dobro bre Medo bas volis da mesas babe i zabe i ides u krajnost ... no, dobro imas pravo na to. Kod Mede nema cile mile greengrin greengrin greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Новембар 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Нажалост пуно је таквих примјера, и увјек по кратком поступку ја оптужим мушкарце. Али запитајмо се која их је тица родила , изродила и одгојила??? Каква особа? дали им је причала приче, мазила ,пазила успавлјивала,дали им је давала подршку, упућивала, исправлјала њихове несташлуке?? У мајчином крилу је и погибија и спасење, то је велика одговорност. Моја дјеца су по придори, увјек била виша од вршњака, али ми никад није пало на памет, да их одгајамо у духу јачег и силнијег. увјек смо их упућивали да слабе помажу, немоћне да дигну, силеджијама да се супроставе, да обране слабијег. Нека ратују против примитивизма и насиља. лепим хришћанским врлинама, и овоземаљским знањем, јер знање само по себи је ништавно, без хришћанске врлине. ако ми мајке не знамо одгојити мушку дјецу, ми смо промашиле смисао нашег постојања, било би боље да смо гајиле пилиће и продавале на пијаци , мање штете. Пуно их познајем, које синове вежу за себе, попуњавајући неке партнерске промашаје, и такви касније постају неке креатуре, без љубави, нису упознали ни бол ни љубав. Чак ни себе не занју вољети, мисле да је љубав ако себи угађају, и ако им се угађа. Повратна је информација кад такав постане силеджија па нечију кћер пребије, или своју дечицу пребија, а где му је била мајка кад је растао??? likefaceeeeeeee Upravo o ovome u jednom momentu govori Vladeta Jerotic na predavanju Sta je brak ? Sjajno predavanje, za mene. http://www.youtube.com/watch?v=b7-_--MPSpE Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Prvi si poceo Medo ! Brana je puno lepog napisala u svom komentaru pa da se ne ponavljam. To o cemui govoris je za drugu temu. Problem je nasilja jaceg nad slabijim zar ne ?! U svakom pogledu. Vi ste jaci pol zar ne ? Ma, kakvi jači pol?? To im neću priznati dok dišem. Žena drži četiri stuba u svakom pogledu, od zatupljujućih poslova pa dalje, velika odgovornost i veliki izazov. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Ma, kakvi jači pol?? To im neću priznati dok dišem. Žena drži četiri stuba u svakom pogledu, od zatupljujućih poslova pa dalje, velika odgovornost i veliki izazov. видиш ташо, сваки пол има своју јачину 0205_whistling клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Dobro bre Medo bas volis da mesas babe i zabe i ides u krajnost ... no, dobro imas pravo na to. како бабе и жабе, па свето причешће и јесте хлеб, вода и вино, друго је што је освећено Духом Светим, божанском енергијом. нема трансмутације у нешто друго, већ се додаје на природу принете материје на освећење. ми се причешћујемо подједнако вином, водом и хлебом колико и Богом. материјални део је спомен на прву свету причест а нематеријални је континуум једне динамике на очишћење греха и живот вечни. значи, у материјалном смислу поента је у количини уноса алкохола и начину васпитања према томе, а не у супстанци, а у нематеријланом смислу је поента у квалитативности живота, да човек не постане пијанац и не заврши у негативној онтологији. у таквој реалности нема места за морализме и они постају кварење смисла и јерес (онтолошки погрешан избор). клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 sFun_bat Nasli se, jezivo. Ali cuj ti nju-ja ga volim. PA JA BIH MU GA ODSEKLA POVISI LI TON MAMU MU NJEGOVU PAJSER NAOBICNIJI!!!!!!!!!!! sFun_bat sFun_bat sFun_bat sFun_bat sFun_bat sFun_bat sFun_bat sFun_bat sFun_bat sFun_bat sFun_bat sFun_bat sFun_bat sFun_bat sFun_bat sFun_bat Ovo ti je moja podrška Natasa. је реаговао/ла на ово 1 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Не знам где ово да поставим па сам поставио овде.Јел има неког из Инђије да зна нешто о овоме. Ако је ова прича истина и ако су ови људи и даље на слободи онда...не знам, нек нам је Бог у помоћ. Ispovest: Prodao me komšija za 600 evra i moped Kako je mlada manekenka Jelena O. prisiljena da bude prostitutka u Novom Pazaru. Dolazili biznismeni, kriminalci... Ucenjena sestrinom sudbinom IMA samo 19 godina, a izgleda kao da joj je četrdeset. Lice joj prekrije senka užasa i straha dok priča savetnicima u sigurnoj kući i našem novinaru o onome šta joj se dogodilo. - Imala sam 16 godina i bila najlepša manekenka u Inđiji. Imala sam odlične preporuke, ali nisam imala hrabrosti da prihvatim pozive modne agencija iz Beograda. Majka mi se početkom 2001. godine razbolela, a mlađa sestra Ana bila je još dete. Osećala sam se odgovornom za njih. Jelena priča polako, kao da se stidi svojih reči. Ruke spuštene na krilo su joj mirne, a pogled oboren. Kaže da je odrasla bez oca, inače alkoholičara, koji ih je napustio. Majka Olga je kao kasirka u supermarketu zarađivala platu dovoljnu tek za preživljavanje. - Stalno je bila umorna i nervozna. U kući je često vladala napeta atmosfera. Kada sam pošla u srednju školu, želela sam da nađem neki posao i da zaradim za sebe i sestru. U leto 2010, kada sam završila drugi razred ekonomske škole, moj komšija Nikola mi je rekao da zna neke ljude koji mogu da mi pomognu da odem u Crnu Goru na modnu reviju, a potom i na turneju po Italiji. “Sve ti je plaćeno, a dobićeš i pristojan džeparac od 300 evra”, ubeđivao me je. Nikola je tada imao oko 30 godina, petogodišnju ćerku, vodio turističku agenciju... - Delovao mi je kao pouzdan čovek. Potpisala sam ugovor za reviju u Budvi i u julu krenula s njim kolima za Crnu Goru - priseća se Jelena početka svog puta u pakao. Kako kaže, bila je srećna i puna očekivanja. Kad su stigli u Novi Pazar, prenoćili su u hotelu. Jelena O. je u svojoj sobi do zore maštala o lepoj budućnosti. - Kada sam ujutro sišla u hol, Nikole nije bilo, a vlasnik hotela, visok i krupan čovek, rekao mi je: “Ti od sada radiš ovde. Danju ćeš pomagati u čišćenju soba, a noću si u klubu igračica i hostesa.” Odgovorila sam da je to ružna šala i da sa Nikolom idem u Budvu. Tada sam čula strašan odgovor: “Nikola te je prodao meni za 600 evra i moped. Budi vredna, isplati sebe i idi kući ili u tu Budvu!” Počela je izbezumljeno da plače. Pamti da ju je jedna starija žena prigrlila i odvela u hotelski apartman. U njemu je bilo pet devojaka. Rekle su joj da se nalazi “u pristojnom domu za hotelske kurve”, da gazda nije grub čovek, da ih ne tuče i ne tera da rade kad imaju menstruaciju. “Daje nam da jedemo i pijemo koliko hoćemo!” Već naredne večeri, gazda je rešio da unovči Jeleninu čednost. - Sve je izgledalo kao u TV serijama, kada nedužna devojka strada. Plakala sam. Do tada se nisam pošteno poljubila s momkom. Devojke su me nagovorile da popijem dva vinjaka, rekavši da će mi biti lakše. A nije mi bilo - šapatom se ispoveda Jelena. Silovao ju je prvo jedan čovek, a potom još dvojica. Ujutro se probudila sva modra i krvava. Usledili su meseci tokom kojih je danju radila kao spremačica, a noću kao prostitutka. Klijenti su bili poslovni ljudi i kriminalci, ali i policajci. Novac koji je dobijala davala je gazdi, a on bi njoj potom dao 10 evra. Kako bi se približavala noć, uvek bi pila vinjak, jer ju je otupljivao. - Posle šest meseci sam zatrudnela i zatim abortirala. I tako još dva puta. Ni tada nisam izašla iz hotela, jer je ginekolog dolazio u moju sobu. Poklonila sam mu maminu zlatnu ogrlicu i zamolila ga da o mom slučaju obavesti policiju u Inđiji. Verovala sam da me u mom gradu neko traži. Kada su dvojica policajaca iz Beograda došla po mene, nisam htela da se vratim u Inđiju. Nisam mogla mami i sestri da izađen pred oči - očajna je i danas Jelena O. Nikolu nije pomenula policajcima, plašila se za bezbednost majke i sestre. Otišla je u Beograd u sigurnu kuću, gde sada radi kao spremačica. Kako kaže, biće joj potrebno vreme da se usudi da izađe na ulicu, a potom i da ode u Inđiju. OSEĆAJ KRIVICE - ISPLAKALA sam reku suza. I još ću, čekajući da smognem snage da od majka i sestre zamolim oproštaj za glupost koju sam učinila i da se ohrabrim da prošetam glavnom ulicom - priča Jelena O. POLICAJCI GAZDINI PRIJATELJI - GAZDA hotela u Novom Pazaru mi je otvoreno pretio: “Policajci u Novom Pazaru su moji prijatelji i nemoj, kada dođu u hotel, da im se žališ. Pazi šta radiš, jer će mi tvoj komšija dovesti i tvoju mlađu sestru Anu!” Moja sestra Ana je imala jedva 14 godina... - zajecala je Jelena O. dok se prisećala gazdinih pretnji. http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.293.html:379067-Ispovest-Prodao-me-komsija-za-600-evra-i-moped Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Ja bih se pre naložio na ovakvu Ha, lozis se na Azijatkinje :D :D! http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 ima li sta lepse drlove feeble and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Sto bi rekao DarkoV-islam je rak u telu civilizacije. Da zivim u serijatskoj zemlji, kamenovala bih se sama, ubij me, ali me ne ponizavaj! šta ti znaš o šerijatskom zakonu bona? Ti da živiš u šerijatu ti bi tek osjetila šta je poštivanje žene. A to ko je rak civilizacije to je tema sama za sebe.alki ako tvrdite da je islam takvim kakvim ga opisujete dajte navedite zbog čega. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 šta ti znaš o šerijatskom zakonu bona? Ti da živiš u šerijatu ti bi tek osjetila šta je poštivanje žene. A to ko je rak civilizacije to je tema sama za sebe.alki ako tvrdite da je islam takvim kakvim ga opisujete dajte navedite zbog čega. http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2012/4/2/180808/serijatski-zakon.jpg http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 http://www.pressonli...atski-zakon.jpg Tebi je izgleda draža razgoličenost od pokrivanja žene.Objektivni vaši vjerski ljudi smatraju da je hidžab-islamska nošnja zaštita za ženu.Pokrivanje žene je sastavni dio i tvoje vjere, pitaj svoje teologe neka ti o tome kažu ako se boje boga. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Tebi je izgleda draža razgoličenost od pokrivanja žene.Objektivni vaši vjerski ljudi smatraju da je hidžab-islamska nošnja zaštita za ženu.Pokrivanje žene je sastavni dio i tvoje vjere, pitaj svoje teologe neka ti o tome kažu ako se boje boga. Jedno je pokrivka glave za vreme molitve, drugo je zamandaliti zenu da se ne vidi. Meni je to zlocin nad zenom, ne priznajem to kao zastitu. Naravno to je moj licni dozivljaj. ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 ваљда постоји слободна воља? 21. век? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Apis Написано Мај 11, 2012 Пријави Подели Написано Мај 11, 2012 Samo Alah ima slobodnu volju svi ostali su robovi.Vavek Manolis је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука