Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Da zivim u serijatskoj zemlji, kamenovala bih se sama, ubij me, ali me ne ponizavaj! да тамо живиш била би мирна ко бубица, не би уопште имала овај ментални склоп. и још би мислила да си крива кад би дошло до каменовања. то је цела поента стокхолмског синдрома. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1322268442' post='533407] да тамо живиш била би мирна ко бубица, не би уопште имала овај ментални склоп. и још би мислила да си крива кад би дошло до каменовања. то је цела поента стокхолмског синдрома. Mrzim ih zbog toga tuzansmajli8904 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1322268350' post='533406] не видим те, гледам шта пишеш и не видим смајлије. Da, ima Grisa taj problem sa emotikonima, vrlo ga cesto podsecam da stavi pokoji . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P To Griso, pokazi da imas reakciju. Nekad te zamisljam kao lika bez facijalne expresije, suva ozbiljnost . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 To Griso, pokazi da imas reakciju. Nekad te zamisljam kao lika bez facijalne expresije, suva ozbiljnost . :wink: :wink: :wink: :wink: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 :wink: :wink: :wink: :wink: poljubac http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 poljubac :wub: Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Новембар 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1322265964' post='533377] и сад озбиљно питање, јел постоји сигурна кућа или слично за мушкарце? не мислим због шамара, већ због испирања мозга рецимо, било да је у питању мајка, женски сродник или брачни партнер. Postoji i ma dva sticenika . Volela bih da upoznam muskarca koji ce bolesnu posesivnost i ispiranje mozga "majke ili zenskog srodnika" doziveti kao maltretiranje i zlostavljanje a ne kao bezgranicnu ljubav doticnih. One su toliko mocne nad velikim procentom muskaraca u uzrastu od 07 do 67 godina pa kada im i skrenes paznju na tako nesto, proglase te neprijateljem br. 1, ludakom i slicno .... zato Medo molim te crosseo ta uloga je rezervisana uglavnom za supruge, pa jos kada se nadoveze prica o krvi i srodstvu - mi smo rod a sta ti je ona, pa ona ce te sutra ostaviti, mi smo tu uvek za tebe ... i tako .... zavrsi se nasiljem. Poznajem neke u petoj deceniji koji jos uvek ne znaju ko im je porodica ? Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Новембар 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 isto je i sa vaspitanjem dece a to je po meni još tragičnije... šta me briga šta radi i šta mu daju da jede i pije... pre neki dan sam gledao klinca od 4-5 god kako srče kafu... i to ne jednom već pola šolje popio Ja sam gledala kako tata trogodisnjeg sincugu uci da pije pivo, majci tog deteta to nije bilo strasno w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
brana Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Ja sam gledala kako tata trogodisnjeg sincugu uci da pije pivo, majci tog deteta to nije bilo strasno Нажалост пуно је таквих примјера, и увјек по кратком поступку ја оптужим мушкарце. Али запитајмо се која их је тица родила , изродила и одгојила??? Каква особа? дали им је причала приче, мазила ,пазила успавлјивала,дали им је давала подршку, упућивала, исправлјала њихове несташлуке?? У мајчином крилу је и погибија и спасење, то је велика одговорност. Моја дјеца су по придори, увјек била виша од вршњака, али ми никад није пало на памет, да их одгајамо у духу јачег и силнијег. увјек смо их упућивали да слабе помажу, немоћне да дигну, силеджијама да се супроставе, да обране слабијег. Нека ратују против примитивизма и насиља. лепим хришћанским врлинама, и овоземаљским знањем, јер знање само по себи је ништавно, без хришћанске врлине. ако ми мајке не знамо одгојити мушку дјецу, ми смо промашиле смисао нашег постојања, било би боље да смо гајиле пилиће и продавале на пијаци , мање штете. Пуно их познајем, које синове вежу за себе, попуњавајући неке партнерске промашаје, и такви касније постају неке креатуре, без љубави, нису упознали ни бол ни љубав. Чак ни себе не занју вољети, мисле да је љубав ако себи угађају, и ако им се угађа. Повратна је информација кад такав постане силеджија па нечију кћер пребије, или своју дечицу пребија, а где му је била мајка кад је растао??? Таша and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Postoji i ma dva sticenika . Volela bih da upoznam muskarca koji ce bolesnu posesivnost i ispiranje mozga "majke ili zenskog srodnika" doziveti kao maltretiranje i zlostavljanje a ne kao bezgranicnu ljubav doticnih. One su toliko mocne nad velikim procentom muskaraca u uzrastu od 07 do 67 godina pa kada im i skrenes paznju na tako nesto, proglase te neprijateljem br. 1, ludakom i slicno .... zato Medo molim te crosseo ta uloga je rezervisana uglavnom za supruge, pa jos kada se nadoveze prica o krvi i srodstvu - mi smo rod a sta ti je ona, pa ona ce te sutra ostaviti, mi smo tu uvek za tebe ... i tako .... zavrsi se nasiljem. Poznajem neke u petoj deceniji koji jos uvek ne znaju ko im je porodica ? јел се спрдаш? јел ти ту сигурну кућу правиш еуфемизмом и остатком текста покушаваш да оправдаш нечију патологију или игноришеш зато што не видиш решење или шта је у питању? јел си ти саучесник парадигме 5 мајмуна, "то се одувек тако радило", још један од угњетених мајмуна из угла који је добио пар пута батине и убијена му је воља за слободом и животом? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Ja sam gledala kako tata trogodisnjeg sincugu uci da pije pivo, majci tog deteta to nije bilo strasno ни ја не видим проблем у томе ако га није наливао. а прави православац учи дете од дана крштења да пије вино из светог причешћа, јел се и то рачуна у алкохол и морал? све може да се пије у безазленој количини, чак и отров, ал ниједно дете или човек неће постати пијаница или мртво због тога већ уколико има неку врсту патологије која утиче корозивно и онда насрне на себе пошто је у немогућности да промени ситуацију ... то се зове пасивна агресија, и на дугачке стазе води у тихо самоубиство или изазивање од бола до тако нечег, највећег бола. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Новембар 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1322307685' post='533553] јел се спрдаш? Prvi si poceo Medo ! Brana je puno lepog napisala u svom komentaru pa da se ne ponavljam. To o cemui govoris je za drugu temu. Problem je nasilja jaceg nad slabijim zar ne ?! U svakom pogledu. Vi ste jaci pol zar ne ? Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Новембар 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 [quote name=Милан Меденица ' timestamp='1322308242' post='533557] ни ја не видим проблем у томе ако га није наливао. а прави православац учи дете од дана крштења да пије вино из светог причешћа, јел се и то рачуна у алкохол и морал? све може да се пије у безазленој количини, чак и отров, ал ниједно дете или човек неће постати пијаница или мртво због тога већ уколико има неку врсту патологије која утиче корозивно и онда насрне на себе пошто је у немогућности да промени ситуацију ... то се зове пасивна агресија, и на дугачке стазе води у тихо самоубиство или изазивање од бола до тако нечег, највећег бола. Dobro bre Medo bas volis da mesas babe i zabe i ides u krajnost ... no, dobro imas pravo na to. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука