Jump to content

Насиље над женама

Препоручена порука

Ali im je dozvoljeno da voze avione, valjda da bi mogle da se zabijaju u zgrade. Uf, koliko ne nervira nasilje, potlačenost... neću o tome ni da pišem, žensko sam, svi se slažemo u istom- to je strašno. Nešto drugo sam htela da vam ispričam. Gledala sam pre par godina reportažu o ženskom zatvoru, valjda u Požarevcu, nemam pojma gde... Zapamtila sam jednu ženu koja je ubila svoga muža, koji je godinama maltretirao, živela je u jednoj kuhinji u koju ju je on zaključavao, tukao je i svašta joj radio pred decom. Monstrum. Ubila ga je kada je krenuo prema njihovoj šestogodišnjoj ćerci. Nikad neću zaboraviti njene reči: ubila bih ga ponovo, ako treba. Visoku je kaznu dobila, nasilje koje je on sprovodio nad njom nije moglo biti dokazano, jer se ona nikome nije žalila, a on je u svojoj firmi bio poznat kao divan čovek, pun humora i spreman da pomogne svima.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

@ bosanac

vrati se na temu " kazna za lepe oci ",pa tamo ne odgovaraj na pitanja

nemoj molim te copy paste ovde prilog iz novina

mogu i ja tamo na onoj temi isto to da radim

ali bolje je da sa tobom podelim pesmu nego da raspravljamo na ovoj temi :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Nasli se, jezivo. Ali cuj ti nju-ja ga volim. PA JA BIH MU GA ODSEKLA POVISI LI TON MAMU MU NJEGOVU PAJSER NAOBICNIJI!!!!!!!!!!!

Nemoj tako, samo neko shamarce :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Genije, pa oni bar imaju pravilo kako se to obavlja greengrin

http://www.youtube.com/watch?v=yl8g8S6F3do

Dionisije areopagit bi mu pozavideo... savršena apofatika.... u komercijalne svrhe doduše

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...