Гости Guest - . . .- Написано Јун 7, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Ама ви причате шта би му урадили... АЛИ да ли ће се ЗАИСТА ИШТА УРАДИТИ??? Па зар не видите да је овај јадник повратник и да је ко зна шта све радио и да се шета слободно? И сећате се да смо имали тему (волео бих да је неко пронађе) где смо говорили о томе да ли би ико пријавеио овакве случајеве или би просто окренуо главу на другу страну? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Nece nista da urade. Ako mislis na sistem (policija, tuzilasvo)? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 razumem Vas oce, ali samo drustvo naprotiv takve ljude pusta i jos zrtva posle ispadne budala ako se takve stvari prijave. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 7, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 о томе причам... Mилена КШ and Gordana . је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 p.s. i jos gora tortura za zrtvu (ne daj Boze). Gordana . је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 meni ona budaletina kad je pretila da ce da me ubije ja sam ga prijavila policiji. a oni meni umrli od smeha. i onda sam im rekla da cu ja da resim taj moj problem kad vec oni nece. tu se oni uzobiljili i rekli da ne smem da uzmam zakon u svoje ruke. rekoh im da ga onda oni uzmu. a oni meni: nama su vezane ruke dok on vama nesto ne uradi. pozdravila sam se sa njima i zvala par drugara koji su budaletini na "pesnicki" nacin objansili da ne sme vise ni da pomisli na mene. DYNABLASTER, Макрина, Анастасија and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 .. АЛИ да ли ће се ЗАИСТА ИШТА УРАДИТИ??? Не знам да ли је за њихову акцију неопходно да жена поднесе пријаву. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Moramo da shvatimo da zivimo u drzavi koja je LOPOVSKA, pre svega.. pa onda drzava NASILNIKA i zemlja koja promovi$e negativnu konkurenciju ... dakle dno . tacnije duplo dno ... Od okupacije se mi nismo oslobodili .. a vec smo upali u novu .. okupaciju .. Arsenija, Лидија Миленковић, kirios1 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Nije on jadnik - tj. jeste naravno psihicki, ona je jadnica, zrtva, sta je sve pretrpela, daj Boze da primi ljubav, negu I paznju koja joj je potrebna I postovanje dostojno coveka Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Napraviti domaću verziju ovoga za slične: http://www.youtube.com/watch?v=57Gphk8-0yI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Славен Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 Moja žena je prijavila nasilje u porodici kod komšije pre nedelju dana. Policija se uopšte nije pojavila, iako su rekli da će doći... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Јун 7, 2013 Пријави Подели Написано Јун 7, 2013 И сећате се да смо имали тему (волео бих да је неко пронађе) где смо говорили о томе да ли би ико пријавеио овакве случајеве или би просто окренуо главу на другу страну? Ево теме https://www.pouke.org/forum/topic/22720-%D1%88%D1%82%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B0-%D1%83-%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%BC%D0%B5-%D0%BE%D0%BA%D1%80%D1%83%D0%B6%D0%B5%D1%9A%D1%83-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%B8%D1%99/ Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Па можемо уобичајено...да констатујемо да држава не ваља, да такве треба поломити, можемо да потпишемо неку фб петицију...а женама у таквој ситуацији реално нема спаса осим ако јој неко од најближе родбине не помогне, отац, браћа...тако да...медији су добили своју сензацију, ми смо се мало саблазнили а она, дете, куд ће после свега...вероватно назад јер да има куд већ би отишла...а ми онда ожемо са олакшањем да закључимо да њој таква ситуација одговара јер ето...тема класика... плус, ко би то био ко треба да реагује...полиција реагује тек након почињеног дела, а психичко малтретирање и превентива и решавање проблема није у опису њиховог радног места. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Не желим да доводим у питање патњу ове несрећне девојке али у тексту пише да ју је тукао шерпом по глави док ручка, метална ручка није пукла, тукао оклагијом дрвеном (не знам колико танка може да буде најтања оклагија) док и то није пукло о њу и пешкиром, мокрим и увијеним, док се није поцепао. Сигуран сам да је то све физички неизводљиво преживети и још се кретати... Што ми цео текст чини не баш поузданим. У сваком сличају, то се више тиче тога какве су тлеграф новине, како год да ју је тукао је страшно, наравно... Требало би испратити случај до краја ако се може, овај тип би морао да одгули неку годину и да добије забрану приласка њој и свим местима на којима се она креће. Мада како год да се заврши, од правосуђа и полиције ме више ништа не може много изненадити. Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 8, 2013 Пријави Подели Написано Јун 8, 2013 Šta ćemo mi da radimo? Da gledamo kako nestećna devojka od svega 20 godina,nevenčana supruga nekog psihopate i pijandure koja dolazi kući u 6h ,pije batine svaki dan? I to kakve batine,sa sve šerpama i oklagijama,mokrim peškirima i pokušajem ubistva. Sva je sreća što nemaju dece. Ni životinje ovo ne rade,čovek je najveći zločinac na celoj planeti. Mnogo mi je žao što je ovakvih priča sve više. I gde su ti vernici koji slave krsne slave i ispovedaju Hrista sa tri prsta? Sigurno je i on bio u redu da seče slavski kolač. Ne podnosimo emancipaciju...žena treba ovo,žena ne treba ono,bolje je da ćuti i trpi ,pa dokle izdrži. Ko će nju da prihvati sad,gde da ide ,možda nema porodicu,a možda je i njena slična kad nije ostavila budalu čim je podigao ruku,nego je prelazila preko batina. Danas se retko ko "udaje" sa 20. Možda su je i tamo negde tukli pa je tražila zaštitu i podršku u starijem muškarcu.A sad se ispostavilo da je i on totalni kreten,gori od skota,vaška. Da se oporavi od batina ni to neće biti lako,ali od traume i stresa,e pa to će biti mnogo teže nego sto možemo da zamislimo. Sigurna kuća? Treba joj psihološka podrška,razumevanje i razgovori sa drugim ženama. Potrebno je da se zaposli i da bude materijalno obezbedjena. A mi? Mi da sagradimo još neku sigurnu kuću. A popovi? Neka već jednom izadju iz svojih skupih automobila. "Za stado svakako nije dobro da mu je pastir ovca",Gete Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука