Vizantiona Написано Децембар 19, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2009 Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Јануар 17, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2010 Prvi deo od 5, ostatak pogledajte na you tube Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
trapa Написано Јануар 19, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Srdjan је реаговао/ла на ово 1 Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vizantiona Написано Фебруар 11, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2010 Srdjan је реаговао/ла на ово 1 Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Март 18, 2010 Пријави Подели Написано Март 18, 2010 "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Март 19, 2010 Пријави Подели Написано Март 19, 2010 Састанак ова два велика старца се догодио 1998. године чини ми се,у једном од најтежих периода по Србију и српски народ,а непосредно пред упокој душе највећег румунског духовника 20. века,старца Клеопе! Предивно! "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Синоћ сам мало трагао по овим филмовима , ка налетим на Тропар Старцу Тадеју , нисам знао да већ то има?! Искушеник јел си можда видео то YouTube , тј.пронашао? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јун 16, 2010 Пријави Подели Написано Јун 16, 2010 Синоћ сам мало трагао по овим филмовима , ка налетим на Тропар Старцу Тадеју , нисам знао да већ то има?! Искушеник јел си можда видео то YouTube , тј.пронашао? Први пут чујем за то. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 17, 2010 Синоћ сам мало трагао по овим филмовима , ка налетим на Тропар Старцу Тадеју , нисам знао да већ то има?! Искушеник јел си можда видео то YouTube , тј.пронашао? Први пут чујем за то. КЛИКНИ И ВИДЕЋЕШ , а можеш овде и да поставиш Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 17, 2010 Синоћ сам мало трагао по овим филмовима , ка налетим на Тропар Старцу Тадеју , нисам знао да већ то има?! Искушеник јел си можда видео то YouTube , тј.пронашао? Први пут чујем за то. КЛИКНИ И ВИДЕЋЕШ , а можеш овде и да поставишкликни ово Старац Тадеј у Бачкој Паланци Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јун 17, 2010 Пријави Подели Написано Јун 17, 2010 Па постави брате, ако си већ нашао bliss jeeee "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 17, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 17, 2010 Радо бих поставио али незнам како 10500, па сам зато теби предложио Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука