-Владимир- Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Ili još bolje pitanje: šta bi Hristos poručio mitropolitu Amfilohiju? "У свету ћете имати невољу; али не бојте се, јер ја надвладах свет." ? N.Petrovic and Ромејац је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Ма можемо ми да лупетамо до јутра, али ствари стоје тако како јесу. Нико од нас не може у Приштину без да пређе границу, а тамо није српска полиција и војска, нити је српски прецедник, ни парламент, ни суд, ни ништа. Косово је независна држава, свиђало се то нама или не. Ми ту не можемо ништа и вероватно ће тако бити још дуго. Е сада, на основу тога треба видети шта је за нас ту најбоље. Ставиш све на папир, па подвучеш црту и видиш да ли је плус или минус. Justin Waters, Аурор, Juan Valdez and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Вероватно слично што и митрополит Амфилохије. Onda su antiteisti u pravu. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Косово је независна држава, свиђало се то нама или не. Сад иде оно чувено питање , зашто нас онда толико притискају да то ставимо на папир. И да погледамо целу ствар чисто економски. Рецимо да ти имаш неку имовину до које тренутно не можеш а пуно вреди, а неко други је жели и тражи је од тебе, а случајно је и узрок што ти не можеш да управљаш том имовином . Да ли би му ти предао ту имовину без икакве користи за тебе или у замену за нека магловита обећања ? И шта би помислио о неком ко у твоје име управља твојом имовином и уради управо то ? Лела је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Е сада, на основу тога треба видети шта је за нас ту најбоље. Ставиш све на папир, па подвучеш црту и видиш да ли је плус или минус. Da je tu neki mlađani fašistički moron (kakvih je dosta), on bi rekao nešto u stilu "pa zato i gubimo Kosovo, zbog takvih kao ti...". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Ма нико нас не притиска брате Владимире. Њих апсолутно не интересује шта ми "признајемо" или "не признајемо". Проблем је што наши политиканти желе у ЕУ по сваку цену (због пара наравно), а услов за ЕУ је да то расчистимо. Они увек могу да кажу "хвала не". ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Samo oni su protiv granica koji tuđe ne poštuju. A Kosovo nije pitanje granice, nego Kosovo je naša domovina. Ja sam Nislija, meni Kosovo nije domovina. A ti sto su vec hteli omedjene njive trebalo je bolje da ih cuvaju. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Da je tu neki mlađani fašistički moron (kakvih je dosta), on bi rekao nešto u stilu "pa zato i gubimo Kosovo, zbog takvih kao ti...". "Такав као ја" је оставио дете од два дана и жену која не може да се дигне из кревета да иде да "брани Косово". Значи млађани патријота који је тада сисао цуцлу сад може нешто друго да ради. DankaM and Juan Valdez је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Kampanja protiv crkve već počela: na rts2 na skupštini samo pljuju po Amfilohiju i crkvi, jedva se vratiše na dnevni red. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Проблем је што наши политиканти желе у ЕУ по сваку цену (због пара наравно), а услов за ЕУ је да то расчистимо. Они увек могу да кажу "хвала не". Жеља је толико пренаглашена да ми изгледа као да су или психички болесни или их неко јако притиска , зато и рекох. Јер цела та прича око пријема у ЕУ је слична човеку који по сваку цену жели да буде примљен у академију наука идући логиком да , пошто су њени чланови интелигентни људи онда ће и он постати интелигентан кад га приме. Онда , ако није ово друго онда је прво дефинитивно. А ни једно ни друго није добро. Ђорђе Р and Лела је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
hansbrough Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Мислим да су двојица епископа намерно ово урадили. Држава је само пљувала Цркву, намешта скандале и на крају им је прекипело и рекли што су рекли, да чисто покажу да Црква није будала и да их не плаше њихове игре. Јесу мало оштрији били у говорима, али то је њихов стил. Говорили су тако и раније, али када је одређенима одговарало, онда су их хвалили и бранили, али сада када се дотиче тих истих, е онда више то није лепо да се говори. Било би лепо да Црква сада истраје у овоме, пошто ће сада да крену жестоки напади на њу. Вероватно ће неке владике да се ограде од овога, неки ће да убирају поене и да се рекламирају по телевизији, али би требали да буду јединствени, али се бојим да до тога неће доћи. Оптужиће митрополита Амфилохија и владику Атанасија и рећи ће да су били у својству грађана, а не Цркве. Pa ne može tako, da li bi to značilo da sve što vladike kažu govore u svojstvu građana? Crkva može ako hoće da se ogradi od stavova svojih vladika, ali ako to ne učini to znači da je to stav crkve. The only normal people you know are the ones you don’t know very well. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Шта би Христос поручио том скупу? Vec je porucio tako sto je dopustio da bude s Kosovom to sto jeste. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
@... Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Косово је Србија ! ДОЛЕ ЕУ И НАТО ! Иначе, постоји посебан круг пакла за људе који мешају "ЈЕР" и "ЈЕЛ'" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tristatri Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Ja sam Nislija, meni Kosovo nije domovina. Ako tako budeš razmišljao možda će ti Bugarska biti uskoro, a ne bi bilo prvi put. Mada, neki se uvek prilagode. -Владимир-, Лела and Dragi је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Жеља је толико пренаглашена да ми изгледа као да су или психички болесни или их неко јако притиска , зато и рекох. Јер цела та прича око пријема у ЕУ је слична човеку који по сваку цену жели да буде примљен у академију наука идући логиком да , пошто су њени чланови интелигентни људи онда ће и он постати интелигентан кад га приме. Онда , ако није ово друго онда је прво дефинитивно. А ни једно ни друго није добро. Нису ни луди, нити их ико притиска, већ су потрошили све паре и последња нада су им фондови ЕУ. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука