Гости Guest - . . .- Написано Мај 10, 2013 Гости Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 У овом случају веома озбиљно схватам Владику Атанасија. Није ово игра људи. Владика Атанасије је веома озбиљан човек. Овде је отворено рекао да је по среди издаја. Ромејац, -Владимир-, Srdjan and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Издаја је оче била када су младиће слали да гину безвезе и "победе НАТО". DankaM and Аурор је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Ево га један мали одломак који говори о смислу и значају граница: Чији сте ви, мали Срби? Ми смо деца Божја. И људи аријевске расе којој је судба доделила почасну улогу да буде главни носилац Хришћанства у свету. Ми смо чланови велике породице словенске, која је кроз многе векове бурно чувала стражу на капијама Европе, да племена друге расе и друге вере не би узнемиравали крштену Европу у њеном мирном развијању и напредовању. Ми смо народ крштени, народ христоносни. И тако, ми смо по крви аријевци, по презимену Словени, по имену Срби, а по срцу и духу Хришћани. Из говора владике Николаја Велимировића, одржаног на 550. Видовдан (28. јуна 1939. године) у манастиру Раваница http://www.svetosavlje.org/biblioteka/vlNikolaj/KosovoiVidovdan/KosovoiVidovdan07.htm „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Издаја је оче била када су младиће слали да гину безвезе и "победе НАТО". Da je bilo bez veze i da je Nato pobedio Srbiju niko nista ne bi pitao danas. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 У овом случају веома озбиљно схватам Владику Атанасија. Није ово игра људи. Владика Атанасије је веома озбиљан човек. Овде је отворено рекао да је по среди издаја. Издаја од стране кога? Мени се чини да већина народа уопште није заинтересована за Косово, зато не бих да кривим политичаре за неку издају. Ето, 3000 људи у Београду (ако новинари не лажу). Додати још 3000 који раде а можда би дошли, опет јако мало. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Шта би Христос поручио том скупу? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Издаја од стране кога? Мени се чини да већина народа уопште није заинтересована за Косово, зато не бих да кривим политичаре за неку издају. Ето, 3000 људи у Београду (ако новинари не лажу). Додати још 3000 који раде а можда би дошли, опет јако мало. Није мало, с обзиром на медијску блокаду, и пропаганду. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 У овом случају веома озбиљно схватам Владику Атанасија. Није ово игра људи. Владика Атанасије је веома озбиљан човек. Овде је отворено рекао да је по среди издаја. 127 puta češće čuješ vladiku kako nešto isprazno priča oko srbstva, Kosova itd. nego što ćeš ga čuti da npr. treba da budeš ljubazan prema drugima, da poštuješ mišljenje drugoga iako se ne slažeš sa njim, da budeš istinski moralan, održavaš čistotu svoje duše... Valjda je to zbog činjenice da su oni političari pre i iznad svega, first and foremost. hansbrough је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Шта би Христос поручио том скупу? Вероватно слично што и митрополит Амфилохије. N.Petrovic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Границе између држава су резултат наше склоности ка насиљу и отимању и боље би било да не постоје. Баш ми је чудно да чујем ово из уста једног либертаријанца. Мислио сам да је за вас лична својина светиња. Dragi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Шта би Христос поручио том скупу? "Čuvajte se neoliberala". nedeljko, Dragi and Tristatri је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 (Борин говор на 01:27:00) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Шта би Христос поручио том скупу? Вероватно слично што и митрополит Амфилохије. Ili još bolje pitanje: šta bi Hristos poručio mitropolitu Amfilohiju? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Баш ми је чудно да чујем ово из уста једног либертаријанца. Мислио сам да је за вас лична својина светиња. Лична својина јесте светиња, не само за либертаријанце, него и за хришћане заповест је - "не кради". Државне границе нису "лична својина", већ супротност - насилно ограничавање слободе појединца. Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Мај 10, 2013 Пријави Подели Написано Мај 10, 2013 Државне границе нису "лична својина", већ супротност - насилно ограничавање слободе појединца. Које постоји да би се осигурала безбедност људи и личне својине . Али ајд да не спамујем тему. Dragi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука